Diary: week 28

Afgelopen week was een relaxte week. Ik werkte alleen in het weekend, de rest van de week was ik bij mijn ouders. Dit kwam toevallig zo uit, maar ik had wel geluk met het mooie weer! Ik lag daarom voornamelijk in de tuin (ik ben inmiddels heel erg bruin ;-)), schreef wat artikelen voor mijn blog én had wat leuke borrels en feestjes.
Topweek dus, helaas moest ik in het weekend weer werken en was ik zo moe dat mijn wekelijkse diary vandaag pas online kwam. Afgelopen week zagen jullie al een persoonlijke post met wat foto’s, nu de rest!
Translation: I had some days off last week, and the weather was great so I spent most of my time relaxing in the sun. 

Vorige week zondag was ik al vroeg uit de veren, ik moest om 7:00 beginnen met werken. Toen de wekker ging was dat even niet zo leuk, maar het was voor een goed doel: ‘s middags was ik op tijd klaar en kon ik lekker naar huis!

‘s Middags kwam mijn vader langs met de hondjes en reden we samen weer terug. Lief he?

En het relaxen kon beginnen..

Vervolgens bracht ik mijn dagen door in de tuin, ondertussen schreef ik af en toe wat artikelen voor mijn blog. Ik at ‘s avonds buiten (met sla uit de tuin!), en begon m’n dag ook weer met een ontbijtje in de zon. Wat een goed leven, de zomer in Nederland is zo slecht nog niet ;-).

Jona die inmiddels een mega dikke beer is geworden haha, en Brus die het volgens mij allemaal iets te warm vond..

Vervolgens ging ik door naar mijn moeder, die ook een heerlijke tuin heeft waar ik ook weer de hele middag in heb gelegen!

M’n moeder schotelde me deze heerlijke lunches voor. Toch wel fijn om weer even ‘thuisthuis’ te zijn, waar goed voor je gezorgd wordt ;-)

‘s Avonds had ik een zomerborrel bij Sid en Liv, met zooooveel lekkere hapjes! Heerlijke kazen, worst en andere snacks en een heleboel vedettjes. Super leuk!

Donderdag ging ik weer naar Utrecht om ‘s avonds de stad in te gaan met wat vrienden. Hier zijn wel foto’s van maar die houd ik voor mezelf, haha ;-)

Vrijdag ontdekte ik een super leuk kaas speciaalwinkeltje in de Twijnstraat, waar ze tot mijn grote vreugde Petit Doruvael kaas verkopen! Deze kaas heb ik met Maura bij Stan en Co voor ‘t eerst geproefd, en sinds dien waren we er helemaal weg van. Helaas konden we het alleen online vinden (met hoge verzendkosten). Maar nu heb ik het dus ook hier gevonden! Mocht je nog eens een lekker kaasje willen proberen: deze dus! Met een beetje Rinse stroop.

‘s Avonds ging ik naar een vriendinnetje en dronken we liters thee tot middernacht. Ik mag bij mijn werk elke week een doos thee of zak koffiebonen mee naar huis nemen, dus dat moet ook opgemaakt worden he? ;-)

En de rest van het weekend bestond uit werk.. dit was mijn treurige avondmaal gisteren, wat ik eventjes snel in mijn pauze at. Vandaag ben ik beter voorbereid en neem ik een lekkere salade mee ;-). Het was een beetje een saai weekend, al mijn huisgenootjes zijn op vakantie en verder lijkt iedereen wel een beetje op vakantie te gaan, behalve ik!

Komende week moet ik nog 3 dagen werken, maar heb ik gelukkig dus ook wat dagen vrij die ik hopelijk in het park zal doorbrengen. Volgende week ben ik vrijwel de hele week vrij, en staat ook iets heel erg leuks in de planning samen met Jolien en Danique. Stay tuned dus ;-)
Oh, en dan nog een vraagje: ik zit te twijfelen om een spotify abonnement te nemen. Zodat ik ook via mijn telefoon altijd muziek kan luisteren (ik ben te lui om muziek op mijn telefoon te zetten omdat ik toch altijd wat anders wil). Alleen ben ik nog een beetje een spotify noob. Heeft iemand hier al ervaring mee? yay or nay?

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 18 reacties

 1. Sahar

  Ziet eruit als een mooie week :) Ik heb spotify and vind het sowieso een yay! Heb het ook op mijn telefoon gehad en dat was echt ideaal. Het kan ook offline gebruikt worden namelijk. Een aanrader is de playlist van 3fm die dagelijks/wekelijks geupdate wordt met fijne hitjes (veel indie) en verder maak ik zelf playlists aan van albums of lijsten die ik overneem van 8tracks. Fijne week!

 2. Julia

  Leuke foto’s! En wat een mooie tuinen hebben je ouders! Mijn huisgenootjes zijn ook allemaal op vakantie, op één na maar die werkt fulltime. Rustige boel hier dus. En mijn vriendinnen zijn ook bijna allemaal op vakantie… (Of wonen ver bij mij vandaan, dus daar kan ik niet ‘even’ langs). Maar goed, ik vermaak me wel. Nog één ding inleveren voor mijn studie en dan heb ik ook écht vakantie :D

 3. Nine

  Wat een leuke foto’s weer! Troost.. je bent niet de enige die niet op vakantie gaat. Ondergetekende gaat ook niet (moet mijn masterscriptie verbeteren :(). Gelukkig is dat met de laptop en zon in de tuin een stuk minder erg.

 4. Nanda

  Klinkt heerlijk! Ik ga morgen en donderdag lekker bakken, hopelijk behoud ik mijn vakantie kleurtje een beetje.

 5. Ellen

  Spotify moet je doen! Je kunt op je computer afspeellijsten maken en op je mobiel kun je die dan ‘offline beschikbaar’ maken, je downloadt ze dan als het waren op je mobiel. Dit scheelt een hoop data!
  Verder heeft Spotify echt bijna alle liedjes.

  Je kunt het per maand beeindigen dus als je het echt niets vindt zit je er niet een jaar aan vast ofzo.

 6. Jamilla S

  Aah heerlijk zeg, al die foto’s in de tuin en de zon! Ik moest vorige week helaas de hele week werken :(

 7. Olga

  Leuke diary weer :)
  Een fijn alternatief voor spotify waar je niet voor hoeft te betalen is Grooveshark. Ik weet niet of dat handig te gebruiken is voor op je telefoon (ik ben een beetje een smartphone noob) maar het is het proberen waard :)

 8. Marije

  YAY voor Spotify Premium!
  Ik heb het ook, en het is ídeaal – ik kan niet meer zonder.
  Als je een internet abbo hebt kun je gewoon altijd en overal muziek opzoeken, en je favoriete afspeellijsten kun je downloaden. Je hebt niet zoveel ruimte, maar 120 nummers kun je wel downloaden. Die kun je dus ook luisteren als je geen internet hebt :)

  Als je geen internet abbo hebt en veel onderweg bent (of in het park bijvoorbeeld haha, waar geen wifi) is, dan is het wel zonde van je geld.

  Maar ik ben echt verliefd op Spotify, en de app werkt ontzettend goed.
  Park-chillings-afspeellijst maken en zonnen maar! :)

 9. Mooie foto’s weer! En dat hondje, oh my, zo snoezig! :D :D En Spotify is een dikke yay, ik kan niet meer zonder in ieder geval.

Geef een reactie