Diary: week 29 2013

Afgelopen week waren er niet zoveel updates op de blog, en dat had natuurlijk alles te maken met het mooie weer. Want wát een zomer hebben we! Ik geniet er zoveel mogelijk van en ben elke minuut die ik niet aan het werk ben buiten.
Afgelopen week at ik veel buiten, zat ik ongeveer elke avond wel op het terras en dronk ik veel bier (in tegenstelling tot de wijn van de laatste tijd ;-)). We hebben er lang op moeten wachten, maar hier is ‘ie dan eindelijk hoor.. de Hollandse zomer!

Translation: Last week it was a little quiet on the blog, because I spent most of my time enjoying the sun. Summer is finally here and I’m loving every second of it! Afgelopen week moest ik weer ruim 24 uur werken, gelukkig was het vrij rustig en had ik tussendoor telkens een dag vrij. Voor en na het werken heb ik zoveel mogelijk in de tuin gechilld en ijsjes gegeten. Ik ben inmiddels ook aardig bruin ;-)

Dinsdag was het vrij en ging ik zwemmen en zonnen bij de Maarsseveense plassen. Ik nam deze fles wijn van Gallo Family mee, die mijn PR bureau me had toegezonden. Het is een speciale zomerse wijn met perensmaak, en net wat minder alcohol zodat je ook op hele hete dagen lekker wijn kan drinken zonder katjelam te worden ;-).
Het was even wennen omdat het totaal niet naar wijn smaakte, eerder een soort alcoholische dubbelfris. Maar verder was het eigenlijk wel heel lekker, perfect voor bij dit zomerse weer!

‘s Avonds at ik eindelijk weer eens bij Meneer Smakers! De laatste keer was alweer een hele poos geleden en ik begon toch wel weer te craven naar zo’n lekkere dikke burger. Zeker een aanrader als je in Utrecht bent.
Nog later eindigde ik op het terras, maar helaas moest ik de volgende dag alweer vroeg op om te werken, laat werd het dus niet.

Woensdag zat ik weer de hele dag in Starbucks en bestond mijn lunch o.a. uit de overheerlijke Rocky Road bar ;-).
Het was een heerlijke zwoele zomeravond, dus besloot ik met wat oud-collega’s een mini ‘kroegentocht’ te doen. We begonnen met een biertje op de Neude en eindige bij een heel leuk biercafé waar ik voorstelde om een rondje Vedett te doen. Vedett is heerlijk Belgisch blond bier, perfect voor in de zomer!

Nep Ben & Jerry’s van de Lidl. Aanrader!!

Donderdag at ik ‘s avonds in het park, net zoals ongeveer alle andere mensen uit Utrecht. Park zat bomvol haha! Het was wel hartstikke gezellig, en ‘s avonds belandde ik weeeeer op ‘t terras. Goed leven he? ;-)

Vrijdag werkte ik weer, daarna kletste ik nog wat met een vriendinnetje om vervolgens doodmoe in slaap te vallen. Na zo’n drukke week vielen mijn ogen al voor 21:30 dicht!

Zondag was ik even thuis om de verjaardag van mijn broer te vieren. Ik at aardbeientaart (mijn lievelings <3) en we hebben uitgebreid gebbq-ed (hoe spel je dit correct??).

Vervolgens was het weer snel terug naar Utrecht, want vandaag vertrek ik alweer vroeg richting Antwerpen! Samen met Danique en Jolien ben ik twee daagjes in Antwerpen. Dat het de komende dagen 32 graden wordt (en dus een beetje heet) mag de pret niet drukken, gelukkig hebben ze in winkels airco ;-)
Ik heb er ontzettend veel zin in, en we zullen een tweede poging doen om een filmpje op te nemen.
Daarnaast heb ik komende week ook mijn studiekeuzetest, spannend! Verder ben ik vrij, dus vind je mij weer veel in het park/bij het water/op het terras ;-). Jullie ook een fijne week!

Ps. Hier nog een zomerse mix met Bakermat nummers. Perfect voor bij het water (met als favoriet denk ik toch het nummer ‘Uitzicht’). Hebben jullie nog zomerse hitjes voor me?

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 18 reacties

 1. Petra

  Dat ziet er heel gezellig en zomers uit :-D Geniet er van!

 2. Olga

  Lekker zomerse week! Wij wonen vlak naast een parkje en trekken er elke avond op uit met een kleedje en wat te eten. Zelfs als je overdag moet werken voelt het alsof je op vakantie bent :)

 3. Benthe

  Wat een heerlijke mix, net lekker geluisterd tijdens mijn blog-rondje :)

 4. Anonymous

  moest je nou echt zo’n foto er bij zetten met zo’n heerlijk taartje ,nu krijg ik echt honger :( hihi xx

 5. Aurelie

  Ziet er uit als een superleuke week! En ja, nu de zomer eindelijk echt bezig is, kun je er maar best optimaal van genieten hihi. Verder wil ik nog even zeggen dat ik je blog echt super vind!

 6. Karlijn

  Wat heb jij weer een leuke week gehad zeg! Ik word altijd zo vrolijk van jouw foto’s en beschrijvingen. En wat ben je al bruin :) Geniet van Antwerpen en ik ben benieuwd naar jullie filmpje! Ik heb niet echt vakantienummers, ik zit nu in Griekenland en ik moet zeggen dat Griekse muziek niet echt mijn smaak is ;p

 7. Lana.

  Leuke diary! Bakermat is zeker fijn tijdens deze zomerse dagen, wist niet dat er een mixtape van was, thanks for sharing :)!

 8. I feeeel the looooove. Leuk liedje! Jij hebt sowieso goede zomerliedjessmaak, ik hoop dat je toch voor het Spotify abo gaat en heeel veel leuke playlists maakt.

 9. Joëlle

  Fijne mix! Ik zie inderdaad ook wel wat in Last Days of Spring Spotify-playlists. Volgens mij kun je die ook delen met een gratis abonnement!

Geef een reactie