Nu de zomer eindelijk is aangebroken ga je misschien ook al bijna op vakantie. En wat is nou leuker dan al je avonturen vastleggen, ouderwets op papier?
Ik maakte al eerder deze DIY’s  voor een travel diary en een travelers notebook. De eerste maakte ik voor mezelf, de ander was een cadeautje. Want ook als je zelf niet op vakantie gaat zijn deze DIY’s nog steeds hartstikke leuk om te maken!
Klik hier voor de travelers diary DIY en hier voor de travelers notebook DIY. Het zijn oude posts van ruim een jaar geleden, maar aangezien er sinds een jaar ruim 1000 nieuwe volgers en vaste bezoekers bij zijn leek het me leuk om deze posts nog eens aan te halen!
Translation: What’s more fun than keeping your memories of your vacation in a diary? Here are two travel journal DIYs I wrote a year ago. Click here for the travel diary DIY and here for the travelers notebook DIY.

Gerelateerd

20 reacties op “DIY: travel diary/travelers notebook

  1. Het blijft leuk he, om te maken?! Vooral ook om cadeau te geven. Met een kaart van de plaats waar diegene vandaan komt of is geweest. Ook een persoonlijk cadeautje vind ik altijd. Wat heb je er veel volgers bijgekregen zeg! Gaaf hoor.

  2. Toen ik net kon schrijven had ik ook een schriftje dat ik omdoopte tot ‘vakantieboek’. Ik heb hem nog steeds, er staan echt de schattigste dingen in. We gingen altijd binnen Nederland op vakantie en deden nooit veel spannends, maar blijkbaar vond ik het wel hartstikke leuk. Er staan hele verslagen van pretparken en vakantiehuisjes in, haha :D

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *