Even een kort berichtje tussendoor: per 1 juli (vandaag dus!) stopt Google Reader. Dat betekent dat je mijn blog niet meer via Google kunt volgen. Op dit moment heb ik ruim 400 GFC volgers en het zou zonde zijn als jullie mijn updates straks missen! Daarom raad ik jullie aan te switchen naar bloglovin, een super fijn medium om al je favoriete blogs te volgen.
Mijn bloglovin pagina vind je hier, meer info over bloglovin en hoe het werkt (het is gratis!) wordt uitgelegd in dit filmpje. Hopelijk blijven jullie mijn blog volgen.

Translation: Google Reader will not be available after today, July 1, 2013. Therefore, I ask all my GFC followers to switch to Bloglovin. Bloglovin is a super awesome medium to follow blogs. My bloglovin page can be found here, if you’d like to know more about bloglovin, check out this short video.

Gerelateerd

8 reacties op “Google Reader News

  1. Ja, vervelend dat GFC ermee stopt. Google is de bloggers wel weer flink aan het irriteren! Maar ja, het is maar weer niet anders!

    Ik vind het trouwens super leuk dat je nu dagelijks een update hebt, dus vooral niet stoppen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *