Google Reader News

Even een kort berichtje tussendoor: per 1 juli (vandaag dus!) stopt Google Reader. Dat betekent dat je mijn blog niet meer via Google kunt volgen. Op dit moment heb ik ruim 400 GFC volgers en het zou zonde zijn als jullie mijn updates straks missen! Daarom raad ik jullie aan te switchen naar bloglovin, een super fijn medium om al je favoriete blogs te volgen.
Mijn bloglovin pagina vind je hier, meer info over bloglovin en hoe het werkt (het is gratis!) wordt uitgelegd in dit filmpje. Hopelijk blijven jullie mijn blog volgen.

Translation: Google Reader will not be available after today, July 1, 2013. Therefore, I ask all my GFC followers to switch to Bloglovin. Bloglovin is a super awesome medium to follow blogs. My bloglovin page can be found here, if you’d like to know more about bloglovin, check out this short video.

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 8 reacties

 1. Jennifer

  Ja, vervelend dat GFC ermee stopt. Google is de bloggers wel weer flink aan het irriteren! Maar ja, het is maar weer niet anders!

  Ik vind het trouwens super leuk dat je nu dagelijks een update hebt, dus vooral niet stoppen!

 2. Roxanne

  Ik vind het leuk om je blogjes te lezen dus schrijf vooral door!! :-) Ik volgde je trouwens al via Bloglovin, dat vind ik een fijne website.

 3. Ashleey

  Ik volgde je al op Bloglovin’ maar jammer dat google stopt

 4. Nicole

  Ja inderdaad, GFC blijft gewoon bestaan, dus no worries :)

 5. Mariska

  Ik kijk al heel lang op je blog, maar ben vorige week maar eens begonnen met Bloglovin, ook voor mijn eigen blog, en volg je nu dus ook! :-)

 6. Leo

  Goed dat je het zegt, ik ga je as we speak meteen volgen!

Geef een reactie