#jamiefoodbloggers event: de goodiebox

Zie hier een prachtig screenshot uit de unboxing video van de #jamiefoodbloggers goodiebox die Jolien en ik met behulp van Danique hadden gemaakt. Onze eerste video ooit, heel spontaan in 1 take opgenomen. Helaas bleek thuis dat er iets mis was met het geluid: dat ontbrak volledig.
Dus ja, dat filmpje houden jullie nog eventjes te goed. We hadden er wel enorm veel lol in, dus er komt vast wel een nieuwe poging.
Vandaag alsnog een unboxing van de mega goodiebox die we meekregen na het foodbloggersevent afgelopen zaterdag, maar dan in foto vorm. Ik heb nog nooit zo’n toffe goodiebox gehad, klik snel verder voor de inhoud van de doos (met tussendoor nog wat screenshots uit het filmpje om het goed te maken ;-)).
Translation: Jolien and I decided to make an unboxing video of the goodiebox we received at the #jamiefoodbloggers event, with a little help from Danique who was filming. Unfortunately something went wrong: the video has no sound, and therefore we see no point uploading it.. too bad!
We did have fun, so we’ll try again another time, but today I’ll show you the goodiebox just on pictures (with some screenshots of the video, to make it up to you ;-)).


Aanschouw de megadoos. Van te voren hadden we al een mailtje gehad dat we iets mee naar huis zouden krijgen, en dat je daar rekening mee moest houden. Jolien nam dus heel verstandig een tas mee, en ik dacht ‘dat zal wel loslopen’. Wrong. Pfoe wat was die doos zwaar haha!
De inhoud! Toen we de doos openden begrepen we wel waarom ‘ie zo zwaar was: het was zo ontzettend veel! Ik heb nog nooit zo’n grote goodiebox mee naar huis gekregen.
Een close up: Peppersmith pepermuntjes, een kaartje van Nice op een stokje (de allerlekkerste waterijsjes ooit! Hier komt nog een stukje over), een Jamie Magazine pen en stickers, een espresso kopje gevuld met La Tazza d’Oro bar bonen van Italië op tafel, heerlijk biologisch appelsap van Ruud Maaz, een bessensapje van 2food, basilicum zaadjes, risotto inclusief recept van Fifteen Amsterdam en Oil & Vinegar was helemaal gul: zij stopten een mooie schaal, Siciliaanse olijfolie, pure tomatensaus, Grigliata Zeezout, servetjes en een handige tomatenpeeler in de box.
Er zaten ook twee mysterieuze zwarte doosjes in de goodiebox. Het ene doosje kwam van Liquido d’Oro en bevat allerlei proefmonstertjes van verschillende bijzondere olijf oliën. 
Het andere doosje kwam van Villa Grappa en bevat verschillende Italiaanse likeuren zoals Limoncello en Sambuca. Beiden doosjes kwamen met veel informatie en uitleg, zodat je thuis goed kunt proberen en testen. Ontzettend leuk!
Dan verder: het meest recente nummer van Jamie Magazine en een bijpassende tote bag, een tegoedbon van Hello Fresh en een kortingsbon van de Koffieschool. Met die laatste zou ik graag een van jullie blij willen maken. Het betreft een kortingsbon van 10% korting op een barista- of latte art cursus. 
Ik heb beide cursussen al eens gehad en ben op dit moment natuurlijk volop bezig met koffie, dus het leek me leuk om deze bon weg te geven. Zowel een baristacursus als een latte art cursus is super leuk en interessant, zelfs als je niet van koffie houdt (kijk naar mij!). De bon geeft dus 10% korting op een van deze cursussen en is een half jaar geldig.
Mocht jij hem graag willen hebben, en weet je zeker dat je er binnen een half jaar gebruik van gaat maken stuur dan even een mailtje via de contactpagina. Dan stuur ik ‘m graag naar je op!

En dan waar ik het meest blij mee ben: de houten spatel! Nee grapje, Jamies ‘Te Gast Bij Jamie’ natuurlijk! Wat ontzettend gaaf dat ze dit boek in de goodiebox hebben gedaan. Ik ben dol op Jamies kookboeken, vooral zijn fotografie is helemaal mijn stijl. Ik heb het boek al helemaal doorgebladerd en guess what? Binnenkort zien jullie ‘m terug in een kookboeken review ;-)
En als laatste vergeet ik bijna deze overheerlijke én eerlijke chocolade reep van Tony’s Chocolonely. Helaas is ie al gesneuveld. Zo lekker! ;-)
Jamie Magazine, ZTRDG, Hello Fresh en Fifteen Amsterdam: nogmaals ontzettend bedankt!

Gerelateerd

15 reacties op “#jamiefoodbloggers event: de goodiebox

  1. Las het net op de blog van Jolien ;) Jammer van het geluid, maar jullie hebben in ieder geval lol gehad, dat is het belangrijkste :) Erg leuke spullen zaten er in die box!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *