Lovely gadget: externe accu

Sinds de aanschaf van mijn iPhone zijn mijn telefoon en ik onafscheidelijk. Als blogger gebruik ik ‘m niet slechts om te bellen en te whatsappen maar ook om foto’s te maken (en te bewerken), blogs te volgen en alle social media bij te houden. Super handig dat dat tegenwoordig allemaal op je telefoon kan, helaas vreet het wel energie.
Gelukkig kwam de oplossing precies op tijd: knaldeals.com stuurde me deze externe accu op waarmee je altijd en overal je telefoon kan opladen! Waar ik soms m’n telefoon in m’n zak liet om de batterij te sparen, kan ik nu volop foto’s maken. Geen zoektochten meer naar stopcontacten en gesleep met m’n oplader, ik neem gewoon deze mini accu mee!

De accu wordt goed verpakt in een klein doosje geleverd. De accu zelf is ook klein: 5 bij 8 centimeter. Perfect dus om nog even in je tas erbij te stoppen. Bij de accu zit een usb kabeltje waarmee je hem via de computer kunt opladen, of via de stekker van je eigen oplader.
Het opladen gaat snel, zowel de accu zelf is binnen no time opgeladen maar ook mijn iPhone laadt super snel weer op via de accu.
Je moet dus wel altijd even je accu opladen alvorens je hem kan gebruiken, maar daarna kun je er wel minimaal 2 keer je telefoon volledig mee opladen. Of je tablet/ereader/ander elektronisch apparaat. Zelf zorg ik dat hij voor dat ik ga slapen wordt opgeladen, dan kan ik hem de volgende dag gebruiken.

Ik ben er super tevreden mee, hij neemt me vooral een zorg uit handen. Zelfs als ik niet onderweg ben is het een uitkomst: afgelopen week lag ik heerlijk in de tuin te zonnen en ondertussen blogs te lezen op mijn telefoon. Na een tijdje raakte de batterij leeg maar door de accu kon ik gelukkig gewoon in het zonnetje blijven liggen!
De accu werkt inprincipe bij elke telefoon, maar bij knaldeals.com hebben ze nog heel veel andere soorten accu’s en accessoires voor je gadgets, dus neem vooral een kijkje!

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 21 reacties

 1. Debby

  Ah wat handig zeg! Vooral als je op reis bent in een hostel en maar één stopcontact tot je beschikking hebt en je nog andere dingen op moet laden. Je hebt er alleen geen prijsje bij gezet :).

  1. Oh ja helemaal vergeten! Ik geloof dat deze €50 was, maar je hebt verschillende soorten. Sommige zijn wat goedkoper en anderen wat duurder maar die werken dan sneller of kun je meerdere apparaten tegelijkertijd mee opladen.

 2. Karlijn

  Wat handig. Ik heb precies hetzelfde, af en toe maar geen foto’s maken of mail lezen door die lege batterij. En juist op die momenten zie je iets moois. Mmm maar eens kijken op knaldeals. Dankjewel voor de tip!

 3. Zoë

  Wat handig! Ik heb binnenkort ook (eindelijk?) een iPhone, dan is zo iets wel erg handig!

 4. Masha

  Wij hebben een Duracell oplader ding, echt super fijn! Deze zal ongeveer hetzelfde werken lijkt me ;)

 5. Kiki

  Lijkt me heel handig! Ik zag er van de week ook iemand mee op het terras. Liefs

 6. Roxanne

  Ik wil ook nog graag zoiets hebben voor onderweg, maar ik vind de prijs niet altijd even vriendelijk!

 7. PSbyDila

  Ik heb ook zoiets, maar dan een stuk kleiner, superhandig idd! Mijn iPhone overleeft het namelijk niet eens een hele dag als ik weg ben..

Geef een reactie