De laatste tijd zit ik beter in mijn vel dan ooit. Het lekkere weer en de weinige verplichtingen (en daardoor ook weinig zorgen) zullen daar wellicht aan bijdragen. Toch leek het me niet gek om er eens bij stil te staan, want ik heb me wel eens slechter gevoeld. 
Ik kon altijd zoveel piekeren en me druk maken om alles en niets. Tegenwoordig is dit mijn nieuwe ‘mantra’: Kun je er iets aan doen? Zo ja, stop met zorgen en doe er iets aan. Zo nee, dan heeft al die drukmakerij ook weinig nut en kun je het net zo goed alsnog loslaten. Trust me, het werkt ;-).
Vandaag weer eens een post met fijne, mooie quotes. De eerste kwam ik een tijd terug tegen op tumblr en sloeg ik meteen op. Want dat is zo’n beetje wat ik doe: leven met de dag en genieten van elk moment!
Translation: Lately, I’m feeling so good and in peace with myself. I enjoy everyday and live by the moment. Today I want to share some beautiful quotes and sayings which encourage you to do the same.


“Do not resist events that move you out of your comfort zone, especially when your comfort zone was not all that comfortable.”

Alan Cohen

For what it’s worth: it’s never too late to be whoever you want to be. I hope you live a life you’re proud of, and if you find you’re not, I hope you have the strength to start over again.”
F. Scott Fitzgerald

“Care about what other people think and you will always be their prisoner.”

Lao Tzu
“In three words I can sum up everything I learned about life: it goes on.” – Robert Frost
En mijn all time favorite: “Life always offers you a second chance. It’s called tomorrow.”. Dus, heb je vandaag je dag niet, wees dan extra lief voor jezelf. Maar bedenk wel: morgen weer een dag!

Gerelateerd

18 reacties op “Motivational quotes

  1. Ik kan soms ook blijven piekeren over dingen, terwijl dat niks oplost verder. Ik probeer me ook wat minder druk te maken om dingen, als is dat tijdens een zonnige zomervakantie inderdaad niet zo moeilijk ;) Mooie quotes zitten ertussen!

  2. Fijn artikel! Ik probeer ook steeds minder mijn gedachten te sussen met gedachten, maar dan moet ik er inderdaad bij stil staan dat ik er niks aan kan veranderen in plaats van maar door blijven denken. Vermoeiend is dat, maar het lukt me wel steeds beter.

  3. Deze: “In three words I can sum up everything I learned about life: it goes on.” – Robert Frost
    is echt tijden mijn lijfspreuk geweest toen ik in een shitty tijd zat. Want het is zo waar. En altijd fijn, zulke mooie quote’s. Liefst hang ik mijn huis er vol mee.

  4. Wat een fijne post! Ik bevind mij de laatste tijd ook in zo’n positieve state of mind – heerlijk he? Vooral loslaten wanneer je er geen invloed op hebt, is echt iets wat ik heb moeten leren.

  5. Ahhhhh deze post vind ik heeel leuk <3 De meeste quotes kende ik nog helemaal niet (terwijl ik toch vaak wel een groot deel van mijn dag doorbreng op Pinterest). Het eerste verhaaltje is zo mooi. En zo waar!

  6. Jouw mantra is helemaal waar. Soms lukt het niet, maar elke keer dat het me kan helpen om te stoppen met piekeren is mooi meegenomen. :-) Soms moet je een dag gewoon even uit zitten… maar… this too shall pass… er is altijd de volgende dag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *