Review: vakantieboek Zomerkriebels

Afgelopen week liep ik even de Bruna in, op zoek naar wat leuke tijdschriften en boeken voor de zomer. Op wat kleine uitstapjes na heb ik geen grote plannen voor de zomer, dus ik vermaak me wel in het park of aan het strand. Maar wel met een stapel tijdschriften en magazines!
Als kind mocht ik altijd een vakantieboek uitkiezen voor op de camping in Frankrijk. Meestal werd het dan een vakantieboek van de Donald Duck of de CosmoGirl. Maar tegenwoordig zijn er ook vakantieboeken voor volwassenen!
Vorig jaar schreef ik al een review over het vakantieboek van Flow, waarnaar ik nu eigenlijk ook op zoek kwam. Maar in de Bruna trok dit boek mijn aandacht, een samenwerking van Viva en Flair. Ik bladerde ‘m even door en mijn eerste indruk was goed. Er zat van alles wat in, een soort lifestyle blog in papiervorm!
Komend weekend wordt het weer heerlijk weer, mocht je nog naar het strand gaan dan is dit boek wellicht een goede aanrader!

Het zomerboek is samengesteld door de makers van Viva en Flair en dat zie je duidelijk terug in de inhoud. De waargebeurde verhalen, seks en liefdesverhalen van de Viva redactie en de mooie vormgeving, creatieve posts en receptjes van de Flair redactie. Een perfecte combinatie volgens mij, want aan het strand zijn die foute waargebeurde verhalen het leukst maar de recepten en DIY’s zijn leuk voor thuis!

De inhoud heeft dus van alles wat, naast de standaard puzzels en zomerhoroscoop (stiekem mijn guilty pleasure) vind je ook veel verrassende en vernieuwende artikelen. En alles erg mooi vormgegeven, iets waar ik zelf altijd op let.

Mooie fotografie, veel verhalen dus veel leesvoer en leuke vintage posts! Ik was blij verrast dat de bladen tegenwoordig zo goed mee gaan met de laatste blogtrends. De DIY’s en posts over ‘vintage finds’ in huis hadden ook zo op mijn blog kunnen staan ;-).

Ook mooi gefotografeerde recepten (voor o.a. cocktails en salades, perfect zomervoer!) en veel reistips vind je in de gids. Hij is lekker dik en is het perfecte papieren alternatief voor de lifestyleblogs. Handig dus wanneer je je deze zomer op Bora Bora zonder wifi bevindt.

En het leuke van dit alles: voor dit dikke zomerboek betaal je slechts €4,95!

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 19 reacties

 1. Anonymous

  Bedankt voor deze leuke tip!
  Ik zal er op letten als ik weer in de winkel ben.Er is zoveel te krijgen, waardoor ik vaak geen keus kan maken…Alles is mooi en aanlokkelijk ;-) Groet, Hendrika

 2. Anne

  Ah, heerlijk, ik houd van zulke boeken! Ook al ga ik niet meer op vakantie, volgens mij kun je juist een beetje een vakantiegevoel creëren met zo’n boek!

 3. Angela

  Ik kan in de winkel nooit kiezen, denk dat ik vlak voor mijn vakantie even de boekwinkel in duik…

 4. Ik heb hem in mijn handen gehad en werd zeker afgeleid want ik hem heb weer terug gelegd. 4,99 is echt geen geld voor zo een boek. Ga hem snel halen en mooi meenemen op vakantie!!

 5. Kiki

  Ik heb hem voor een vriendin gekocht toen ze jarig was! Zag er erg leuk uit :) liefs

 6. PSbyDila

  Ik koop tegenwoordig bijna nooit meer tijdschriften, maar dit ziet er wel heel aanlokkelijk uit! :)

 7. Ik koop ook nooit meer tijdschriften, maar ik denk dat ik deze wel even wil gaan halen. Ziet er leuk uit

 8. Marlou

  Hmmmmm, misschien ga ik me hier straks maar eens mee verwennen :) klinkt in elk geval heel fijn!

Geef een reactie