Who are you?

Afgelopen dagen was ik in Antwerpen (waar ik bovenstaande foto maakte), samen met blogvriendinnetjes Danique en Jolien. Twee compleet onbekende meisjes die ik door het bloggen heb leren kennen, en inmiddels wel vriendinnen kan noemen. 
Grappig toch, hoe dat zo gaat. De afgelopen jaren heb ik steeds meer leuke mensen door het bloggen leren kennen. Via events, blogs en de comments. Zelf deel ik natuurlijk ook mijn leven hier, waardoor jullie mij ook een beetje leren kennen. Sommigen van jullie hebben een blog waardoor ik ook een beetje een kijkje in jullie leven kan nemen, maar anderen niet. 
Nog veel anderen kijken wel elke dag, maar reageren bijna nooit. Helemaal prima, zelf ben ik ook een enorme lurker ;-) Maar ik zou het ontzettend leuk vinden als jullie je eens voorstelden! Wie ben jij? Hoe heet je (creatieve schuilnaam mag natuurlijk ook ;-)), hoe oud ben je, wat doe je in het dagelijks leven..
Ik ben nogal nieuwsgierig aangelegd, en als ik naar mijn statistieken kijk ga ik automatisch fantaseren over mijn bezoekers. 
Dus, laten we eens een voorstelrondje doen. Mocht je een blog hebben, vermeld die er dan ook bij, dan hebben we allemaal weer een heleboel inspiratie voor leuke nieuwe blogs.
Ps. Benieuwd naar ons Antwerpen tripje? Op instagram vind je al een kleine sneak peek!

Translation: Hey there lovely reader! This blog is quite personal, I do share some bits of my life so you get the chance to know me a little. But sometimes I wish I’d knew more about you! Who are you, dear reader? What’s your name? How old are you? Where are you from? And what do you do in your daily life? It would be really nice if you’d share it with me – even if you never leave any comments (that’s ok!). Oh and also, if you do have a blog: please share it with us, so we all have a list of great new blogs to follow!

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 69 reacties

 1. Josianne

  Je kent mij al een beetje, maar voor de anderen: Ik ben Josianne, 22 jaar en enorm fan van Marlous (haha). Ik zit in de laatste fase van mijn studie en ik hoop eind augustus af te studeren, daarnaast werk ik bij O My Bag en heb ik een blog: http://www.itsalovelyday.nl, waar de afgelopen weken weinig nieuws online kwam, maar ik ben weer terug en ready for some blog action!

 2. Liliane

  Hoi! Ik ben Liliane, ik ben een creatieve duizendpoot, ik werk en geniet van de kleine dingen. Ik woon in Utrecht (haaaaai!) en ook daar geniet ik onwijs van ;) Fijn is dat he, die vriendinnetjes via het bloggen. Ik heb er ook een aantal leuke vriendschappen aan over gehouden.
  Oh en ik blog op http://yourdailyintake.com. Een van mijn grootste passies ;)
  (en ja ik lurk ook regelmatig :P )

 3. Marlies

  Mij ‘ken’ je ook al van mijn blog & Instagram. Heel leuk vind ik dat want ik heb daardoor echt het gevoel jou (en ook anderen) te kennen. Voor de lezers die mij niet kennen: ik ben Marlies (23), ik hou van fotograferen, (lekker en mooi) eten, interieur, schrijven, tijdschriften, kringloopwinkels, bloggen en ben verslaafd aan Instagram. Komende week verhuis ik naar Haarlem omdat ik stage ga lopen op de lifestyleredactie van Flair. Daar heb ik heel veel zin in! Mijn blog is: blog.mliees.com :)

 4. Super leuk dat je naar Antwerpen bent geweest! Vind het zo’n heerlijke stad om te shoppen, moet er snel weer eens naar toe. Gelukkig woon ik er niet zo ver vandaan ;). Ben benieuwd naar je foto’s dus ga je gelijk volgen op Instagram!

  Ik vind dat jij één van de leukste blogs hebt. Een beetje van alles wat en vooral het food en travel gedeelte spreekt me aan. Omdat mijn blog daar voornamelijk ook over gaat. Dezelfde interesses dus ;).

  Ik ben Farah, 22 jaar en woon in het Zeeuws-Vlaamse land. Werk parttime in de gehandicaptenzorg, want door de crisis is er nergens een fatsoenlijke fulltime baan te vinden. Om mijn vrije tijd in te vullen, ben ik een blog begonnen. Want ik zeg altijd, mijn favoriete hobby’s zijn: eten en praten over eten ;).

  Het lijkt mij trouwens ook super om met andere bloggers in contact te komen, dus ik probeer veel te reageren op andere bloggers. Dus ben ook heel benieuwd wie er nog allemaal op je post reageert die ik nog niet ken :D

  Haha nou een heeeel verhaal! Nog nooit zo’n lange reactie geplaatst geloof ik ;).

  Mijn blog: foodandotherfriends.wordpress.com

  xx Farah

 5. Allereerst, ik heb een gebrek en dat is dat ik altijd heel veel woorden nodig heb. Dus dit is mijn verhaal ;)
  Ik ben Mevrouw Wispeltuut. Ik ben graag wat anoniem op het wereldwijde web, vandaar de naam. En Wispeltuut… dat staat voor mijn wispelturige geest, leek me wel passend. Ik ben 25 jaar, getrouwd (2010) heb een zoontje (2011) en een dochter (2013, nu 6 weken!).
  Verder blog ik(http://mevrouwwispeltuut.blogspot.nl/), ik fotografeer en schrijf graag, ben ook te vinden op instagram (http://instagram.com/mevrouwwispeltuut), droom veel en probeer mijn weg daarin te vinden… Wispeltuut gaat zich nestelen, denk ik. Misschien word ik eindelijk volwassen, haha! O, ik ben graag creatief bezig, houd van koken en heb ooit (hoe oud klinkt dat) gewerkt in het onderwijs, waar ik de liefde voor het pedagoochelen heb gevonden… dat pas ik nu thuis toe, want ik ben een ‘stay-at-home-mother’. Verderrr… – scrolt naar boven, check, heb alles gehad… – kun je me via m’n blog beter leren kennen. Welkom!

 6. Leuk inderdaad om andere te leren kennen. Zelf heb ik ook het idee dat ik iedereen ken terwijl ik die niet eens heb ontmoet! ;). Ik heb geen idee of jij me (her)kent dus hier een stukje over mezelf =)

  Ik ben Bianca, 21 jaar en woon in Almere. Ik ben een enorme natuurliefhebber en ben vooral de afgelopen weken enorm aan het genieten! Ik houd van fotografie, ben momenteel bezig als zzp’er en heb vorige week een reis gemaakt om te fotograferen van heel tof was! Een aantal foto’s staan op mijn blog http://biancakramer.blogspot.nl. Verder ben ik een foodie, studeer ik HBO toerisme en management en ben ik een sportliefhebber!

  Ik ben benieuwd naar de rest van de reacties!

 7. Leuk om zo meer over andere te weten te komen!
  Misschien ‘ken’ je me al, maar voor alsnog:
  Ik ben Saskia, 20 jaar oud, wonend vlakbij Utrecht.
  Een tijdje terug vroeg ik aan een vriendin van me:
  ‘Wat is het eerste waar je aan denkt als je mij ziet, wat komt het eerste in je op?’

  ‘Dan moet ik gewoon lachen’ was haar antwoord.

  Ik word vaak gezien als iemand die prettig gestoord is, kinderlijk en vrolijk. Ik kan ook blij zijn om van die kleine dingen die niemand anders boeit.
  Verder studeer ik Illustratie en hoop ik dat ik door mag naar het tweede jaar. Het is zo fijn op school.
  Ik droom en waan me graag in fantasiewerelden zoals films, verhalen en het theater.

  En nu ga ik de andere reacties lezen ;)

 8. Sabine

  Wat leuk! Dit moet ik ook weer eens doen, kwamen de vorige keer de leukste dingen uit naar voren. :) Ik ben dus Sabine. Ik ben 22 jaar en ben bijna klaar met mijn studie Communication & Multimedia Design. Daarnaast heb ik mijn eigen bedrijf in fotografie, waarmee ik veel in de weer ben voor portretten, beauty en fashion fotografie, evenementen en soms ook bruiloften. Daarnaast ben ik sinds een paar maanden helemaal fitness & health freak geworden… Bijna elke dag van de week sporten, gezond eten en me lekker fit voelen. Wie had dat ooit gedacht, ha! Maar ik blijft het leuk vinden, dus dan gaan we maar gewoon lekker door.

 9. Aline

  Ohh Antwerpen is zo leuk! Wat tof dat je daar met blogvriendinnetjes naartoe bent gegaan! ^^

  Nou, klein voorstelrondje: Ik ben Aline, 21 jaar, kom uit Friesland maar woon vanaf zaterdag in Utrecht (hallo stadsgenootje!). Ik heb jaren niet gestudeerd maar ga dit nu weer oppakken, documentaire fotografie om precies te zijn aan de Hogeschool voor de kunsten in Utrecht. Mijn hobby’s zijn fotograferen, kringloopwinkels afstruinen, lekker eten, katten aaien en wijntjes drinken met leuke mensen om me heen. Dat dus!

  Ik volg je blog al een aardige tijd en ben groot fan!

  Mijn blog: http://www.paperboats.nl

 10. Wat leuk dit! Ik merk dat ik het zelf al leuk vind om de reacties te lezen, omdat ik sommige dames ook vaak op mijn blog voorbij zie komen (en andersom).
  Natuurlijk stel ik mezelf ook graag even voor: ik ben Danielle, 26 jaar, woon heu-le-maal- in het mooie twente;) haha nee heb nooit zoveel met Twente gehad, maar heb hier in Enschede (gewoon een grote stad) toch wel mijn leventje opgebouwd. Ik heb al jaren een zwak voor Rotterdam, en mijn liefde voor deze stad ben ik de laatste tijd alleen maar weer aan het voeden door vele, hele leuke bezoekjes aan deze mooie stad =) In het dagelijks leven combineer ik 2 kantoorbanen, één in de welzijn, één in de kinderopvang. De één is een leidinggevende functie, en bij beide functies draait het om coördineren van alle werkzaamheden, arbeidsprocessen, etc. Toch ligt mijn passie ergens anders: bij het koken. Ik hoop van mijn passie ooit m’n werk te kunnen maken en in de tussentijd ben ik te volgen op m’n blog Food Love and Happiness op http://food-love-happiness.blogspot.com

 11. Femke

  Leuk idee!
  Mijn naam is Femke, beginnende blogger maar al langere tijd een fervent blogbezoeker :). Jouw blog heb ik nog niet zo heel lang geleden ontdekt, maar spreekt me erg aan!Vooral de foto’s en sfeerbeelden vind ik prachtig.
  Mijn blog (femsfornuis.wordpress.com) gaat – zoals de naam al zegt – over koken en alles er omheen! Mijn insteek is puur koken volgens de seizoenen.

  Leuk ook om zo via de comments terecht te komen bij blogs van andere meiden!

 12. Marijke

  Hallo allemaal! Ik ben Marijke, aangenaam, woon in België en blog ook :). Ik denk dat ik Marlous al van het begin volg en zij mij geloof ik ook en dat is toch wel fijn! Zelf comment ik niet zo vaak (daar ben ik vaak te lui voor, oeps :) ) maar ik probeer het vaker en vaker te doen. Niets leuker dan feedback, toch? Oh ja, ik ben inmiddels 22 jaar, net afgestudeerd als communicatiewetenschapper, momenteel in Parijs op taalcursus en binnen 2 weken begin ik nog met een stage bij Sony Music Entertainment. En ik ga ook samenwonen met vriendinnen in een heel fijn huis in Antwerpen. Heel spannend allemaal :)!

  Nu moet ik naar de les, maar vanavond bekijk ik zeker al jullie blogs! Altijd leuk om eens iets nieuws te ontdekken in deze online wereld ;).

 13. Hannelore

  Ik ben Hannelore, een blogger uit België! (auxpaysdesmerveilles.wordpress.com) Ik studeer (nog eventjes) architectuur in België en woon (nog eventjes) in Leuven, al verhuis ik binnenkort hopelijk naar Antwerpen. Ik hou ontzettend veel van fotografie, mijn grootste passie, maar ook muziek is enorm belangrijk in mijn leven. Ik speel zelf geen intstrument meer, maar nieuwe muziek ontdekken en live optredens bijwonen vind ik ontzettend fijn.

 14. Wat een ontzettend leuke post dit, ik hou daar altijd van want vind het heel leuk om steeds meer mensen online te leren kennen. Mijn naam is Mariët, ben 23 jaar en blog op http://www.yourinspirationblog.nl over vanalles wat in de categorie travel en lifestyle valt. In het dagelijks leven ben ik fotografe (www.marietmons.nl) en ik denk dat sommigen mijn naam al wel eens voorbij hebben zien komen omdat ik Jolien van Your Lifestyle Guide en Cynthia van MissLipgloss heb gefotografeerd. Fotograferen is een grote passie, samen met reizen, de zee, muziek, lezen en nog veel meer. Het lijkt me superleuk om medebloggers te ontmoeten!

  Liefs!

 15. Leuk idee! Ik ben een paar maanden geleden een eigen blog begonnen toen ik naar Londen verhuisde (waar ik nu dus woon). Had nooit gedacht dat ik er inderdaad ook zoveel vrienden door zou maken. Super leuk. Op mijn blog urbanpixxels.com deel ik de foto’s die ik in Londen en tijdens het reizen maak, en mijn ervaringen in een nieuwe stad. Voorlopig voldoende inspiratie om te blijven bloggen.

 16. Noesjn L

  Hallo! Ik vind je blog echt tof, ook omdat je het in twee talen doet. Ik heb een blog sinds begin dit jaar en heb gekozen om mijn blog volledig in het Engels te doen. Ik ben Nausikaa, beter gekend als Noesjn, ben 17 jaar & in september start ik mijn studie tourisme- en recreatiemanagement. Ik ben dol op fotograferen en dit kan je zien op mijn blog: thewonderfulworldofnoesjn.blogspot.com, hopelijk neem je eens een kijkje! Groetjes :)

 17. Nanda

  Wat een leuk idee! Ik blog zelf niet heel persoonlijk,dus dit wordt mijn eerste echte persoonlijke stukje ;)
  Ik ben Nanda, 23 jaar. Ben in oktober afgestudeerd aan de hogere hotelschool en werk nu fulltime in een hotel. Daarnaast blog ik op http://lifesaphotograph.wordpress.com waar ik mijn liefde voor eten, hardlopen en fotografie deel.

 18. Heey wat een ontzettend leuke post, natuurlijk moet ik daar even op reageren. Ik kijk zo goed als elke dag op je blog en soms laat ik ook een berichtje achter.

  Mijn naam is Mariska en ik woon in een inimini dorpje in een oude school in Zeeland. Bloggen doe ik op http://curlycreative.wordpress.com Daar vind je al mijn creatieve spinsels. Verder zit ik sinds vorig jaar september weer op school en volg de opleiding Social Work. Met mijn 27 jaar ben ik de de oudste van de klas.. In het weekend werk ik bij de Etos waar ik voordat ik deze opleiding ging volgen fulltime heb gewerkt.

  Liefs

 19. Debby

  Altijd goed om te weten wie je volgers zijn :-). Ik ben Debby, 25 jaar, ik blog op http://www.bohemiandreams.nl maar ik denk dat jij me nog kent van unrayodesol.nl (die bestaat niet meer). Ik studeer nog, ik ben een Spanje & een taal en cultuurfreak. Op dit moment ben ik mijn studie aan het afronden en mijn eerste big trip aan het plannen, en verder heul erg verliefd aan het zijn.

 20. Elodie_O

  Leuk om al die reacties te lezen en weer nieuwe blogs te ontdekken (alsof ik er zo al niet genoeg volg, my guilty pleasure!)

  Ik ben Elodie, een 23 jarige Belgische. Ik woon in een dorpje op 20 km van Brussel, maar doorheen het jaar woon ik vooral in het prachtige Gent, waar ik studeer om master Internationale politiek te halen. Ik heb ook al een diploma journalistiek op zak. Ik houd van lekker eten (Aziatisch, Italiaans, Zuiders), reizen, mooie illustraties, mooie kleren en lezen (boeken, tijdschriften en veel blogs dus).

  Ik blog op http://www.cestquilafille.be over alle dingen in het leven die ik leuk vind.

 21. Laura

  Leuk idee dit! Ik kan het niet laten om mezelf even voor te stellen. Ik ben Laura, 18 jaar, en ik blog met passie en liefde op http://www.oohlalau.nl . Ik ben al zo’n 10 jaar actief in de bloggers-wereld en ik probeer het nu toch echt naar een hoger level te tillen. Ik blog vanaf mijn studentenkamer in een leuke studentenstad!

 22. Karin

  Mijn blog ken je ook al, wat lief dat je daar als lurker toch af en toe een reactie achterlaat! Zelf ben ik ook een enorme lurker, ik volg zoveel blogs. De jouwe ook, met veel plezier. Ik ben verliefd op je mintgroene muur.

  Ik ben Karin, 25 jaar, ik werk als persoonlijk begeleider in een woonvorm voor mensen met een licht verstandelijke beperking. Erg leuk! Ik woon sinds begin dit jaar in een appartement in Drenthe, waar ik me uitleef op het interieur met een combinatie van brocante, retro en veel roze nu het nog kan. En ik heb een lief harig huisgenootje, mijn rode kater Pip.
  Mijn passie is wonen en ik blog over alles wat met het interieur te maken heeft op http://www.eenigwonen.nl Neem je een kijkje? Vind ik éénig!

 23. Jorian

  Leuk idee zeg!! Volgens mij ken je mijn blog al omdat Danique ook eens mijn kamer heeft gefotografeerd! Ik ben Jorian, ben 23 jaar en heb 4 jaar in een studentenhuis in Leiden gewoond maar NU GA IK VERHUIZEN NAAR EEN HOFJES WONING!!!!!!! Super uniek om daar in te komen, maar dat gelukje heb ik even gehad.. echt zin in! Ik ben 3 weken geleden afgestudeerd (muziektherapie) en ga nu eindelijk genieten van het leven. Ga allemaal leuke dingen doen, leuke baantjes en vooral lekker kneuteren in mijn nieuwe huisje.
  Joriannnn.blogspot.nl

 24. Karlijn

  Wat een leuk idee.
  Mijn naam is karlijn en ik ben 22 jaar. Ik studeer Cultureel Erfgoed en woon sinds een jaar in Amsterdam. Maar kom eigenlijk uit een klein boeren dorpje in het oosten van het land. Ik ben gek op lezen, vooral Engelse boeken, lachen, blogs lezen, instagram, zon, zee, musea en reizen. 5 jaar geleden ben ik in Thailand geweest en ik wil ook al weer 5 jaar terug :) Wat was dat gaaf! Ik houd van cultuur, ga graag naar musea en vind school leuk :) Jouw blog volg ik het langst van alle blogs die ik volg. Geen idee hoe ik hier terecht ben gekomen, maar ik ga niet meer weg:) Eerst was je blog kleiner, nu steeds groter! Je schrijft leuk, maakt mooie foto’s, geeft gave tips en ik vind jou zelf ook heel leuk (ookal ken ik je alleen ‘online’. Door jou ben ik uiteindelijk zelf gaan bloggen, nu pas 3 maanden hoor. Maar zo leuk als jij schrijft gaat mij niet lukken, haha. Oja, zelf ben ik ook nog gek op creatieve dingen maken. Ik gebruik heel veel (echt heel veel) tape, stiften en stempels. Toen ik een paar maanden terug in Utrecht was heb ik op jouw blog naar tips gezocht:).
  Mijn blog is te vinden op wonderlicht.blogspot.com
  Heel erg leuk dat we hier iets mogen schrijven over onszelf!

 25. Marloes

  Ik ben Marloes, 24 jaar, getrouwd, woonachtig in het mooie Utrecht, heb nu roze haar en momenteel geniet ik van mijn welverdiende vakantie van 7 weken omdat ik als dramadocent in het middelbaar onderwijs werk. Op mijn blog http://spruitjeszijnnietvies.blogspot.com deel ik lekkere recepten en de zin en onzin van het leven.

 26. Jacolien

  Wat leuk dit! Ik ga zeker een keer zitten om alle blogs af te gaan!

  Ik ben Jacolien, 26 jaar en woon in Wageningen samen met mijn fretje Mexy.
  Ik heb 2 jaar gewerkt als microbiologisch analist, maar ben sinds gisteren werkeloos. In september begin ik met de HBO-opleiding Biologie en Medisch Laboratoriumonderzoek, spannend! Maar eerst dus lekker even vakantie, relaxen, creatief bezig zijn en er ff tussenuit.
  Ik heb een blog (www.stuff-to-love.blogspot.com) waar ik allerlei dingen deel die ik leuk vind of die me bezig houden. Ook ben ik bijna aan het einde van een 365-dagen project waarbij ik elke dag een foto maak en die deel op mijn blog.
  Ook heb ik een Etsy-shop (www.jcln.etsy.com) waar ik allerlei handgemaakte goodies verkoop. Ik vind het heerlijk om met m’n handen bezig te zijn en dat zal ik de komende weken dus ook lekker veel gaan doen.
  Mijn blog en vooral mijn Etsy-shop gaan schuil onder de naam JCLN. Uiteraard is dit mijn naam zonder de klinkers, maar het staat ook voor ‘Joy, Creativity, Love & Nothing else’. Dat is een beetje een samenvatting van waar ik over schrijf en de drijfveer achter mijn shopje.
  Naast bloggen & creatief zijn, houd ik ook van lezen en maak ik muziek bij Showband Irene in Ede.

 27. Julia

  Hoi wat leuk om dit te doen, ik zal me ook even voorstellen. Ik ben Julia, ik ben net 22 jaar geworden en ik woon in Leiden op kamers. Ik ben dit collegejaar begonnen met de master Neerlandistiek, maar door wat dingen die het afgelopen jaar zijn gebeurd ben ik waarschijnlijk nog wel een jaartje bezig. Ik houd van lezen, koken, lekker eten, reizen, piano spelen, tekenen, katten, gezelligheid, lekker weer en nog een heleboel dingen waar ik nu niet op kan komen. Over een maand zit ik in Malaga (deels geïnspireerd door jouw reisje een paar maanden geleden!) Oh en ik heb trouwens (als een van de weinigen volgens mij) geen blog! Maar ik vind het wel erg leuk om blogs van anderen te lezen :)

 28. Anonymous

  Hoi ik ben Lotte,
  Reageer normaal nooit maar vind je blog echt tof!
  Ik vraag me af of je dit allemaal gaat lezen, er zijn al zoveel reacties!
  Ik ben 20 en creatief(mag je dat van jezelf zeggen) ik schilder maak kleding en schrijf zo soms aan mijn verhaal was na zoveel jaar nog steeds nie af is.
  Ik zwem en spin. Werk als huishoudelijke hulp in de vakantie. Volgend jaar ga ik aardrijkskunde studeren in tilburg.
  Als je wilt weten waar ik op vakantie ga moet je de blog van Marieke in de gaten houden. Over 3 dagen komt daar een artikel van mij. Marieke van woensik. Ik kan je vertellen een hele leuke blog! En ik ga op een hele speciale vakantie! Groetjes!!

  1. Nee, ik lees alles! Vind het super leuk al die reacties haha. Zodra ik wat meer tijd heb ga ik ook alle blogs uitgebreid bekijken.

 29. jade

  Ik heet Jade, ik ben een bijna 23-jarige studente uit België! Ik behaalde eerst mijn Master Communicatiewetenschappen en studeer nu in twee jaar de bachelor Journalistiek, omdat ik toch meer houd van de praktische aanpak. Bij mijn ouders woon ik in een plattelandsdorpje op 30km van Leuven, maar tijdens het jaar zit ik samen met mijn vriend op kot in Leuven, en ik studeer in Mechelen. Ik ben gepassioneerd door kunst (zelf beoefen ik fotografie), en ik vertoef graag in de natuur en hou van lekker eten. Ik blog op alwaystwinkle.blogspot.com over mijn leven en alles wat daarbij komt kijken.
  Ik volg je blog al heel lang, maar vergeet meestal een reactie te zetten. Dit ga ik vaker doen, want zelf vind ik het ook fijn wanneer mensen laten weten wat ze van mijn blog vinden.
  Geniet nog van de rest van je week!

 30. Ik volg je eigenlijk al best lang, maar laat niet altijd een reactie achter hihi. Ik ben echt dol op je blog, je schrijft leuk en de foto’s die je maakt zijn ook erg tof! Ik ben dus Dagmar, 22 jaar, woon op kamers in Zwolle en ik studeer Illustration Design. Ik hou van lezen, tekenen, fotografie, schrijven, muziek en concerten bezoeken! Op mijn blog schrijf ik over leuke dingen die ik meemaak, maar ook over inspiratie en muziek. Ik blijf je zeker nog lang volgen!

 31. Olga

  Wat een leuk idee, een voorstelrondje :)

  Ik ben Olga, 26 jaar, woon in Groningen en blog samen met Meike. Onze blog Team Confetti.nl bestaat nog maar een week of drie maar het lijkt veel langer. We zijn nog veel aan het uitproberen met onze artikelen. Zo komen we erachter wat we zelf leuk vinden en wat lezers leuk vinden. Omdat het nog zo nieuw is denken we aan niks anders en zijn we er de hele dag bezig.

  Ik volg je al een tijdje en je staat bovenaan het rijtje van Nederlandse lifestyle blogs die ik dagelijks bezoek. Je leuke en persoonlijke onderwerpen spreken me erg aan en ik vind het leuk om te zien hoe je er je eigen draai aan geeft.

  Groetjes! Olga
  http://www.teamconfetti.nl

 32. Marlou

  Je weet wel wie ik ben, maar voor de rest die dit leest: ik ben Marlou, een 23-jarig meisje dat (nog even) in Brussel woont en daar een master in de journalistiek doe. Vanaf september woon ik echter weer gewoon fijn in Nederland en ga ik stage lopen bij Columbus Magazine, het leukste reistijdschrift van Nederland ;) Mijn grootste droom is dan ook reisjournaliste worden, maar verder ben ik ook groot fan van bergen, pinguïns, leuke mensen, thee en taart. Op mijn reisblog (marloureist.blogspot.com) probeer ik wat “serieuzere” stukken te schrijven die met reizen te maken hebben, maar mijn gewone blog (confettitussenjetenen.blogspot.com) is eigenlijk gewoon een fotodump, waar je verder een kijkje in mijn leven krijgt :)

  Ik ben benieuwd naar je Antwerpen-posts! Met nog een maandje soortvan-Belg te zijn staan heel veel uitstapjes op de planning, dus Antwerpentips zijn meer dan welkom :)

 33. Mariska

  Leuk dit! Ik ben al een poos trouwe volger van je blog, maar laat sinds kort eigenlijk pas reacties achter. Ik heb sinds een poosje namelijk zelf een blog en merk nu hoe leuk het is als je wat meer reacties krijgt van mensen. Ik heb nog niet heel veel bezoekers, maar ben echt oprecht met echt berichtje blij :) Mijn blog heet Salt & Sugar en het is een Nederlandse kookblog. Ik hou dus van koken, maar ook van interieur, reizen, katten en leuke dingen doen in m’n stad Amsterdam.

 34. Leuk idee :) Ik ben Dorien (28) alias Demoiselle Do, en woon in België. Jouw blog volg ik nog maar pas, sinds je artikel bij de Groene Meisjes. Ik hou van pescotarisch en vegetarisch koken, woonideetjes, zelfmaakdingen, vintage spullen, en ecologischer leven.

 35. Katrien

  Leuk initiatief! Ik ben momenteel aan het werk als jobstudent en tijdens de minder drukke momenten ben ik vooral nieuwe blogs om te volgen aan het zoeken. Deze post is dus een ideale manier om mijn zoektocht verder te zetten.

  Eventjes mijzelf voorstellen: Ik ben Katrien, 21 jaar, student communicatiewetenschappen in Gent. Mijn grote droom is journaliste te worden, het liefst voor een leuk magazine of voor de radio. Ik ben vooral geïnteresseerd in blogs waarop je een leuke mix vindt van verschillende thema’s. En zo probeer ik dus ook mijn eigen blog aantrekkelijk te maken voor anderen.

  http://howtohavealovelyday.blogspot.be

 36. Marcelien

  Blogs lezen is zo ontzettend leuk, ik heb al enkele nieuwe favorieten gevonden hier! Jouw blog volg ik al een tijdje, ben er ‘ooit’ eens via via op terechtgekomen :-).
  Ik ben Marcelien, een 22-jarige student uit België.
  Ik blog over MaryLou (mijn kleine facebookshop) + vintage inspiratie en heel wat ‘gewoon moois’. Ook organiseer ik samen met een vriendin een creatief marktje ‘Ghentmade’ waar je handgemaakte spulletjes vindt.
  Geniet van dit fijne weertje! Groetjes! Marcelien
  (www.sweet-marylou.blogspot.com).

 37. Je kent me al natuurlijk, maar voor het overzichtje: ik ben Maaike uit Rotterdam, 23 jaar en student European Studies. Ik woon sinds m’n 18e overal en nergens, en per augustus ga ik in de Verenigde Staten wonen (yay). Ik ben een grote reisnerd, fotografeer heel graag, spendeer uren op het internet en houd heel erg van eten, vooral avocado’s, hummus en Bossche Bollen. Ook heb ik een reisblog genaamd The Backpack Blues (http://thebackpackblues.blogspot.nl) waar ik al mijn tips, avonturen en hersenspinsels op plaats. :-)

 38. Deborah

  Inderdaad lees ik vaak je posts maar reageren daar komt het niet van dus vooruit, nu moet ik wel ;)
  Ik ben een 17-jarig meisje die ein-de-lijk verlost is van de middelbare en straks voor 3 maanden naar Engeland gaat. M’n blog is een allegaartje van berichten over penvriendinnen, zelfgenaaide kleren/tassen/etc, tekeningen, papiersnedes, collages, etc. Mocht je nieuwsgierig genoeg zijn om er een kijkje te nemen, ga dan naar mamie-et-moi.blogspot.com.

 39. Readkapke

  Haha, toevallig zat ik net zoiets te denken, over stille volgers, bij sommige berichten is er ineens een explosie aan reactie en ik word ook wel eens door bekenden aangesproken over mijn blog, dan moet ik altijd wel even slikken… Ik typ namelijk lekker thuis in mijn eentje en ondertussen lezen meer mensen het dan ik kan vermoeden :P. Nu weet je lekker nog niets over mij haha. Nou vooruit, ik heb een creatief blog waar ik laat zien wat ik maak (gutsen, naaien, haken, kringlopen etc.), hoe ik leef (met man en drie jonge dochters en inbetween verhuizingen) en gooi ik er af en toe een reclameblok voor mijn webwinkeltje tussendoor… Mocht je écht nieuwsgierig zijn dan kom je maar even langs…

 40. Ashleey

  Ik ben Ashley, een meisje van 18, en ik woon in een klein stadje. Ik heb een eigen blog en daar blog ik over van alles. Vooral over beauty etc. Probeer nu vooruit te bloggen want ga binnenkort voor het eerst alleen op vakantie!

 41. RAE

  Leuk idee om meer over je (trouwe) bloglezers te weten te komen. Laat ik mijzelf eens even voorstellen :)

  Ik ben Romana, ik ben achttien jaar en jarig op 2 september. Ik studeer Cultureel Organiseren in Amsterdam en woon in een studentenhuis. Ik ben vanuit een klein boeren dorpje in de provincie Groningen naar ‘de grote stad’ verhuisd. Ik heb al bijna drie jaar een vriend en we zijn nog steeds madly in love. Mijn blog is ontstaan als iets waar ik altijd mijn foto’s op deelde van leuke dingen die ik mee maakte in mijn dagelijkse leven, maar nu maak ik meer blogposts over van alles en nog wat, maar ik wil weer terug naar het concept. Ik ben gefascineerd met reizen, festivals en tatoeages (ook al heb ik er nog maar 1 en laat ik binnenkort mijn tweede zetten).

 42. Ik heet Cloë, ben 19 jaar en studeer communicatiewetenschappen. Mijn blog bestaat nog maar een half jaar, ben mezelf als blogger dus nog volledig aan het zoeken. Mijn blog startte eigenlijk als een soort projectje voor mezelf (zie de onderverdeling ‘about’). Ik hou van muziek en creatief bezig zijn en denk dat dit dan ook wel tot uiting komt op mijn blog.

  Volgens mij volg ik jouw blog al het langst van alle blogs die ik nu lees. Ik vind het nog steeds heel leuk om je posts te checken, zeker de verslagjes van je week!

  http://www.15decemb.blogspot.be/

 43. Magali

  Ik ben Magali en blog nu bijna een jaar op http://girlwiththefrenchname.blogspot.nl/ met heel veel plezier! Het begon als een soort shoplog/fashionblog maar gaat nu meer richting gevarieerde lifestyle-blog. Ik hou van zomer, katten, knuffelen met mijn vriendje, gezellige dingen doen met vrienden, reizen en de zee (en nog veel meer, hoor). Ik vertrek binnenkort vanuit het kleine dorpje in het Oosten waar ik woon, naar Amsterdam om aan Amsterdam University College Social Sciences te gaan studeren! Jouw blog is echt één van mijn favoriete blogs en een groot voorbeeld :)

 44. Elisse

  Heel tof om jullie allemaal te ontdekken, ik ga straks eens uitgebreid nieuwe blogs bezoeken :-) En ah Marlous, ik lees altijd je blogs, maar ben vaak te lui om te reageren. Foei!

  Ik heet Elisse, ben 22 jaar en studeer Journalistiek. Ik woon sinds een maandje samen met mijn vriend vlakbij Antwerpen. Ik blog zelf ook al een aantal jaar (op http://bijgebrekaanbeter.blogspot.com) over dingen die mij bezig houden, knutsels en frutsels die ik zelf maak en kleedjes (excuseer: jurkjes ;-) ) die ik in de tweedehandswinkel op de kop tik en dan vermaak tot iets mooi(er)s. Oh, ik update ook over snailmail die ik verstuur en aankrijg en over Pixel & Cera, onze twee kittens en de nieuwste aanwinsten in ons gezin.

 45. Janneke

  Ik reageer ook zelden!
  Op mijn portfoliosite doe ik een kleine poging tot bloggen; http://www.jannekefilmt.nl.
  26 jaar, woonachtig in Maastricht en maak filmpjes en animaties en soms illustraties :) Heb zojuist een documentaire/animatie afgerond voor mijn master animatiefilm in Gent. Gent is overigens een grote aanrader voor je volgende citytrip! (Al weet ik niet zeker of je er niet al ooit geweest bent) Ik ben een enorme fan van kringloopwinkels en rommelmarkten en heb daar mijn hele woninginrichting maar inmiddels ook een groot deel van mijn garderobe vandaan. Veel foto’s hiervan via instagram: _janneke. Groetjes!

 46. Berber

  Ook ik reageer zo goed als nooit, maar lees zo goed als alle posts. Maar ook ik stel me dan een keer voor, weer een lezer ontrafeld ;)

  Ik ben Berber, 21 jaar en studeer Industrieel Ontwerpen. Ik kom uit Friesland, maar zit nu tussen de Tukkers in Enschede. Ik hou van lezen en dingen kijken, daarom volg ik je blog dan ook op bloglovin. Je kan me op twitter & Instagram vinden als Berbeertje :) Ik hou heel erg van knutselen achter m’n laptopje en wil dan later graag ook iets met Photoshop en/of InDesign gaan doen. Oh en ik ben heel erg druk met m’n studentenleven. Dus vind ik het ook wel eens een fijn idee als iemand ook een keer iets zegt over haar eigen studentenleven (die dan misschien niet zoals als die van mij, maar goed, het idee is gewoon fijn!)

  Ik schrijf al vanaf mijn 12e, vind dat heerlijk, maar vergeet het vaak te doen. Daarom schrijf ik soms wat op mijn enorm onbekende blog, die er vooral voor mezelf is: beschrijflijk.blogspot.com

  Ik zou vooral zeggen: ga zo door! Ik blijf wel :-)

 47. Jessi

  Wat fijn! Ik reageer amper, maar lees je blog wel elke keer! Het maakt me vrolijk :)

  Ik ben Jessi, een 24-jarige blogster uit België. Nuja, blogster, ik heb niet zoveel volgers, maar ik vind het gewoon leuk om te doen! Ik woon in Wallonië, maar verdoe voornamelijk mijn op kamers in Leuven. Ik studeer in september af als televisiejournaliste en ga dan aan mijn master in de Culturele Studies beginnen. Ik probeer creatief te zijn en ben graag in de weer met mijn Nikon, al heeft die het twee weken geleden begeven :( Ik ben een grote dromer, loop het grootste deel van de dag met mijn hoofd in de wolken. Sinds iets meer dan een jaar probeer ik mijn ecologische voetafdruk te verkleinen.

  Doordat ik dit jaar druk bezig was met mijn buitenlandse stage, stage in België en daaropvolgend mijn vakantiejob ben ik al ruim 8 maanden alles behalve creatief bezig. Ik mis het enorm hard en hoop er in augustus tijd voor te kunnen maken. Dan kan mijn blog weer wat opvrolijken!

  laviedunereveuse.blogspot.com

 48. Maaike

  Hoi! Ik ben Maaike, (net) 20 jaar oud en woon in Amsterdam. Ik studeer en hou van leuke dingen doen :). Daaronder valt een beetje bloggen, een beetje winkelen, zomer, hondjes, smoothies drinken in het zonnetje, creatief bezig zijn en lots more. Ik blog op athousanddandelions.blogspot.com. Ik vind het altijd lastig om iets over mezelf te vertellen, veel verder dan mijn naam en leeftijd en hobbies kom ik niet. Meer mensen die dat hebben?

 49. Anouck Plume

  Oh heel leuk om alle reacties te lezen. Altijd leuk om op deze manier nieuwe blogs te ontdekken!
  Ik weet eigenlijk niet zo goed of je mijn blog ‘kent’ of niet haha maar in ieder geval:
  Hoi! Ik ben Anouck, 22 jaar. Ik blog op http://www.anouckplume.nl over de dingen die ik leuk, mooi en lekker vind. Over de dingen die ik maak en doe. Ik woon in Tilburg en zit op dit moment midden in een verhuizing. Over 3 weekjes ga ik eindelijk verhuizen naar mijn eigen studio waar ik echt niet op kan wachten!
  Ik heb grafisch vormgeven gestudeerd en fotografie. Helaas heb ik daar nog geen werk in gevonden maar ik werk op dit moment bij de H&M wat echt het leukste werk is wat ik ooit heb gedaan, ik voel me er gelukkiger dan ooit. Wel hoop ik in de toekomst nog iets te kunnen doen in de grafisch of fotografische richting, want daar ligt toch wel mijn hart.
  Op het moment is door mijn werk en verhuizen het bloggen even te veel geworden, maar in september maak ik een (fabulous) comeback, als ik gesetteld ben in mijn nieuwe huisje. Tot die tijd heb ik wat extra tijd om te genieten van het lezen van andere blogs!
  (ps. jouw blog blijft toch echt een van mijn favorietjes!)

 50. Wat een reacties, leuk zeg! Ik heb weleens wat als reactie geplaatst ;)Maar vind het vooral leuk om je updates steeds te lezen. Ik ben Katelijne, 28 jaar en ik heb sinds kort een facebookpagina omdat ik wat meer ga doen met mijn postspullen. Ik hou van creatieve post versturen, zoals swaps, round robin boekjes en livejournalthemaposten. Daarnaast volg ik ook actief je instagramfotoos, en vind ik het zelf ook erg leuk om fotootjes te plaatsen op instagram. Daarnaast ben ik graag met dans bezig, veelal modern en jazz, en heb ik jaren dansles gegeven.

 51. Phara

  Zo leuk, altijd wel fijn om andere bloggers te leren kennen!

  Ik ben Phara, ben 26 jaar en woon in boom, nabij antwerpen. Ik heb tropische wetenschappen gestudeerd, maar werk nu in een kledingwinkel, omdat ik graag iets met mode wil doen. Ik volg ook naailes in avondschool en heb ook zelf een blog, neonandmaria.blogspot.com

  Ik ga hier meteen eens wat blogs bekijken ;)

 52. Phara

  Zo leuk, altijd wel fijn om andere bloggers te leren kennen!

  Ik ben Phara, ben 26 jaar en woon in boom, nabij antwerpen. Ik heb tropische wetenschappen gestudeerd, maar werk nu in een kledingwinkel, omdat ik graag iets met mode wil doen. Ik volg ook naailes in avondschool en heb ook zelf een blog, neonandmaria.blogspot.com

  Ik ga hier meteen eens wat blogs bekijken ;)

 53. Graytune

  Hi, ik ben Tim, 22 jaar en woonachtig in Noord-Brabant. In September vertrek ik echter naar Londen, waar ik zal proberen mijn Master’s Degree te halen op de Universiteit van Westminster. Ik hou van muziek en speel zelf gitaar en ik zing. Ik ben o.a. te horen op Youtube. (http://www.youtube.com/thejoinerking/)

  Het hele blog-gebeuren is een beetje nieuw voor me en op het moment ben jij, samen met Forever 88, mijn favoriet. Vooral je hotspots,food potst en interieurdingen vind ik erg leuk. Je schrijft makkelijk.

  Ik heb zelf wel een blog, maar ik vrees dat ik weinig heb gepost de laatste tijd. http://iftheplanegoesdown.blogspot.com/

 54. Laura

  Heel erg leuk dit! :-) Ik vind je blog echt geweldig.

  Ik ben Laura, 25 jaar jong en woon samen met mijn wederhelft in Arnhem. Reizen is mijn passie en ik heb in Griekenland, Londen, Afrika en Parijs gewoond en backpack verder een heleboel (Azië). Ik heb de hogere hotelschool gedaan, maar ben nu zzp’er in een hele andere hoek.

  Ik blog op http://www.whatabouther.nl over alles waar ik inspiratie in vind. Lifestyle, reizen, interieur, vintage, mode en dromen najagen.

 55. Maura - YLT

  Wat leuk zo’n post! Veel namen die vaak voorbij komen ken ik inderdaad ook, leuk om het verhaal erachter te lezen. Mij ken jij natuurlijk in real life, maar voor degenen die mij niet kennen: mijn naam is Maura, ik ben 23 jaar en studeer psychologie in Utrecht. Voor de verandering ken ik Marlous niet van het bloggen, maar ben ik door haar gaan bloggen. Zo leuk dat je mij hebt overgehaald (en geïnspireerd en geholpen) om zelf ook een blog te beginnen. Ik eet graag en ik fotografeer graag. Deze twee passies combineer ik op mijn kookblog http://www.yellowlemontreeblog.com. Hier schrijf ik over lekkere recepten die ik heb ontdekt, over leuke plekken waar ik heb gegeten en het liefst maak ik alles home made. Op het moment zit ik in Thailand dus is het even wat stiller op de blog, maar ik heb hier al weer zoveel lekkere dingen gegeten die ik straks thuis ga proberen na te maken. Liefs, Maura

  ps. Ik ga zo je Antwerpen verhaal even lezen! En ben heel benieuwd naar al het andere, snel weer bijpraten!

 56. Natasja

  Altijd weer leuk, zo’n initiatief! Ik volg je hier al even, voor de mooie foto’s en je verhalen. Zelf blog ik op http://www.watzijzegt.com over de reizen die ik maakte en nog wil maken, mijn favoriete films & muziek, receptjes die ik af en toe probeer en wat er verder in m’n dagelijkse leventje gebeurd. Dat is een mengelmoes van werk (ik werk als events coördinator voor een IT bedrijf) en leven in Wageningen, waar ik met mijn twee katten alweer geruime tijd woon tussen de reisjes door.

  Keep on blogging!

 57. rovinglights

  I’m Ellie. I’m 18 and I’ve just finished school. I’m on my summer holiday before starting university. I love writing, photography and cooking. I love My blog is mostly photography and recipes. I found this blog through the pen pal project and now have 2 lovely pen pals. I love the style of your blog; it always offers inspiration!

 58. Kira De Mol

  Leuk idee ! Ik ben Kira, 23 jaar en werk bij Zara in Leuven. Ik woon sinds 1 jaar samen met mijn vriend. Ik hou van fotografie, mijn 2 katten, festivals en reizen. Natuurlijk ga ik ook zeer graag shoppen in Antwerpen, Leuven natuurlijk ook, Oostende en zou dolgraag is naar Maastricht willen shoppen !! Verder leid ik een heel gewoon leventje. Heb ook een blog, maar die zit nog in zijn beginfase.
  Zo, en aja, ik vind je blog écht super leuk :D blijf zo verder bezig !
  XOXO

 59. Chantal

  Aw wat een leuk idee! Hoi, ik ben Chantal en ik ben 18 jaar. Ik woon in Lelystad. Ik ga na het einde van de vakantie naar 5HAVO, spannend examenjaar. Na mijn examenjaar hoop te mode te gaan sturen bij het AMFI in Amsterdam. Momenteel helaas werkloos maar verdien wat geld via tumblr en via het verkopen van vintage kleren en het maken van sieraden. Ik hou onwijs veel van mode, indie muziek, notieboekjes, pizza avonden met mijn vrienden, series kijken, schilderen, reizen en naar concerten gaan. Mijn allergrootste passie is mode en ballet.

  Je blog is echt super leuk en ik volg hem trouw, blijf zo door gaan! Je blogposts zijn onwijs leuk.

  Liefs

 60. LNNK

  Oeh ik vind het altijd zo lastig om wat over mezelf te vertellen. Ik ben Lonneke, ben nu al weer drie jaar 28 ;-). Ik kom uit Brabant waar ik samenwoon in een fijn huis. Ik werk fulltime op kantoor en ben mijn vrije tijd veel met blog bezig en andere creatieve uitspattingen. Ik blog nu alweer een jaar of 10, eerst wat persoonlijker nu plaats ik meer foto’s van dingen die ik mooi vind.
  Ik heb door het bloggen ook al een aantal mensen leren kennen. Erg leuk!

 61. Nele

  Wat een leuk idee! Ik ben Nele, 28, en kom uit Gent! Ik lees al heel lang blogs, en ben net zelf een blog gestart (http://koffertjevoldromen.blogspot.be/)
  Ik hou enorm van je blog! Wat een inspiratie! Ik ga binnenkort trouwens even grasduinen in je berichten, op zoek naar insidertips over Utrecht, want samen met een vriendin kom ik volgende week twee dagjes naar jouw stad! Ongelooflijk zin heb ik erin!

  Blijf vooral bloggen zoals je doet!
  Liefs, Nele x

 62. Roxanne

  Ik ben Roxanne, 29 jaar en ik woon in Utrecht. Daar probeer ik mijn studie communicatiemanagement af te ronden. Daarnaast werk ik als vrijwilliger bij Stichting Borderline en dat vind ik echt leuk om te doen. Ik ben dol op boeken lezen en brieven schrijven. Voor de rest zou ik zeggen, lees mijn blog maar en dan leer je me vanzelf beter kennen!

 63. Karlijn

  Leuk om zo ook over andere bloggers te lezen :)
  Ik ben Karlijn, 16 jaar (volgens mij een van de jongere lezers als ik hier zo kijk haha) en ik zit op 5 VWO. Soms reageer ik, maar meestal lurk ik vooral op blogs ;)

 64. Charlotte

  Hoi,
  Ik ben Charlotte en ik kom uit België. Ik woon aan de zee. Ik ben 19 jaar en studeer Ingenieur-Architect in Brussel. Ik hou dus van wetenschappen maar ben ook heel creatief. Zo heb ik naast mijn middelbaar diploma ook een teken- en muziekschooldiploma behaald. Ik word blij van lezen, de zomer, koffie, schrijven, tekenen, mijn vriendje, mijn konijntje en reizen.
  Ik lees je blog al sinds het begin, en je staat in mijn lijst van favoriete blogs, zo ook die van jouw blogvriendin van Your Lifestyle Guide. Ik word altijd heel vrolijk als ik jullie blogs lees. Dus keep on blogin’ ;)

 65. Voriukas

  Hoi Marlous :) I’m Vita, a Lithuanian girl (okay, I am 27, so, not quite a girl :D) and I have to say, I love your blog and pictures :) I know only een beetje Nederlands so it’s quite difficult for me to read the text (yet), but there is always google translate to help me :) I am coming for a couple of day to A’dam and Utrecht this October so I will definitely use your advice on cafes and places to eat/shop :) Thank you and good luck!

 66. Online kennen we elkaar een beetje (ooit won je zelfs een winactie bij mij hihi), maar bij deze:

  Ik ben Deborah, 24 jaar en geboren en getogen in Rotterdam. Daar woon ik nog steeds bij mijn ouders. Momenteel zit ik in de laatste fase van mijn HBO opleiding Media en Entertainment Management. Ik mag hopelijk snel aan mijn afstuderen beginnen, want ik ben klaar de ‘echte’ wereld in te gaan.
  Ik ben dol op nieuwe steden ontdekken, schrijven, beauty en theater, noem het maar op. Bloggen doe ik al bijna 10 (!) jaar met heel veel plezier. Hopelijk heb ik na mijn studie tijd om meer met mijn blog te doen :D

  Ik lees je blog al jaren en blijf het leuk vinden. Ga zo door Marlous :D

Geef een reactie