Diary: week 32 2013

Na weken vol zon voelde afgelopen week een beetje alsof de vakantie voorbij was. Ik heb voornamelijk gewerkt en geluierd. Begon op aanraden van jullie met de serie Pretty Little Liars en heb inmiddels al bijna een heel seizoen gekeken.
Gelukkig was het aan het begin van de week nog lekker weer, en heb ik nog veel buiten kunnen zitten. Ik zag Maura eindelijk weer en ze had allemaal leuke dingetjes uit Thailand meegenomen (o.a. tijgerbalsem en een groene curry!).
Helaas eindigde mijn week stom: een ING automaat slikte mijn pasje in en nu moet ik helemaal naar Nijmegen om een nieuwe pas aan te vragen omdat mijn adreswijziging niet is doorgegeven. Tja, geen grote uitgaven deze week dus ;-).
Translation: Last week started good with friends and drinks and good weather, but it ended quite dull with work, work and work.Begin van de week kwamen twee vriendinnen naar Utrecht. Na een korte shopsessie (het was té heet) en wat drankjes aten we uiteindelijk wat bij Stan & Co. Was zoals altijd weer lekker en gezellig!
Dinsdagavond zag ik Maura eindelijk weer, en dronken we een wijntje bij Lefebvre. Een wijnbar met heerlijke wijnen op de Neude, ik schreef hier eerder over. Leuke hotspot! Op het terras raakten we aan de praat met twee wildvreemde jongens waarmee we een weddenschap aangingen. De inzet was een fles wijn bij Stan & Co, en wij wonnen, ha!
De volgende dag sprak ik af met een collega/vriendinnetje van Starbucks. We begonnen met een koffie (ofja, mocha met een halve shot voor mij. Lust nog steeds niet graag koffie!) om een beetje op te warmen. Wat was het opeens koud en het regende hard!
We doken wat zaakjes en boetiekjes in en ik spotte allerlei leuke dingen. Dit notitieboekje met ‘When your heart speaks, take good notes’ had ik bijna meegenomen (als ik niet al 383202 boekjes had). De mooie kralen en armbandjes spotte ik bij Beadies en deze prachtige apothekers kast vol glazen potten trof ik aan bij ‘De droom van Utrecht’ in de Schoutenstraat. Zoiets zou ik later ook graag in huis willen hebben!
We sloten deze herfstachtige dag af met een kom soep en brood, zoals het hoort ;-)
Donderdag, vrijdag en zaterdag was ik ongeveer de hele dag in Starbucks, aan het werk. Er kwam nog een meisje naar me toe, die me complimenteerde met mijn blog. Superlief en heel erg leuk, al weet ik niet wie je bent haha.
Ondanks de lange werkdagen en vermoeide benen ging ik zaterdag nog even de stad in, en het was eigenlijk best leuk!
Ook zondag sloot ik af met een biertje, samen met collega’s na een vergadering. Beetje jammer dat toen dus mijn pinpas was ingeslikt!
Deze foto vat zo’n beetje samen wat ik elk uurtje deed dat ik niet aan het werk was of met vrienden had afgesproken: in bed, met Pretty Little Liars en een kom soep. Ik moest er even doorheen komen maar begin nu behoorlijk verslaafd te raken! 
Gisteren was ik weer aan het werk en in mijn pauze spotte ik deze hond. Zo bizar, ik had vroeger de speelgoedversie hiervan! Inclusief batterijen waardoor ‘ie kon keffen en heel robotachtig lopen. Ik had geen idee dat dit soort hondjes écht bestonden en stiekem leek het nog steeds een zo’n plastic speelgoedhondje haha.
Nou, tot zover mijn week. Beetje saai he, na al die zomerse diaries vol leuke uitjes. Inmiddels begin ik zelfs al een beetje uit te kijken tot het schoolse leven weer begint.. Ik ga in ieder geval binnenkort een grote schoonmaak houden en nieuwe schoolspullen in slaan.
Komende week wordt weer een vrij saaie week, al ga ik vandaag lekker buiten de deur ontbijten en heb ik vrijdag gelukkig vrij weten te regelen zodat ik eindelijk weer eens uit kan. Wat zijn jullie plannen?

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 23 reacties

 1. Josianne

  Hoewel het niet allemaal zomerse kiekjes zijn, heb je volgens mij toch een leuke week gehad! Ik wil zo graag eens naar Stan & Co, hopelijk kan ik snel die kant op.

 2. Fleur

  Ik denk dat ik vroeger hetzelfde hondje had! Kef, kef, loop, loop deed ie zo ongeveer :P Mijn mams werd er niet goed van! Fijne week heb je gehad :) Enne, ik heb vaak gehad dat mijn pinpas kapot ging door de straling van mijn telefoon. Het zijn wel goede spaarweken! :P

 3. Oooh beadies heaven on earth. Heerlijk weekje zo te zien!

  <3 liefs

  ennuh ohja ik had ook zo’n speelgoed keffertje vroeger

 4. Noesjn L

  Naar pukkelpop gaan it is, morgen veeeeel te lang op de trein zitten, ongeveer drie uur, en dan wat rugpijn hebben van mn veel te zwaar geladen trekrugzak. Maar het zullen vier fantastische dagen worden! Hopelijk is de komende week wat leuker voor jou!
  Groetjes, N.

 5. Nanda

  Oh die boekjes zijn mooi! En heerlijk zo’n wat rustiger weekje. Kan ik op z’n tijd wel waarderen.

 6. Mariska

  Jaaa Pretty Little Liars! Je moet er idd even inkomen, maar dan wordt het alleen maar leuker en leuker. Ik ben jaloers dat je nog zo lekker veel kunt kijken!

 7. Karlijn

  Nou je week ziet er weer leuk uit hoor. Ondanks al het werken en de regen :) Dat hondje had ik vroeger ook. Haha, ik hoor hem weer helemaal keffen. Deze week ga ik vooral veel verfen. Ik had (ahum) een geniaal plan om als verrassing voor mijn zusje haar kamer te schilderen. Ze loopt nu stage op Rhodos en is over 2 weken terug. Nu moet ik dus even opschieten, maar ik was even vergeten dat ik schuren Haat! Oeps.. maar goed. Laat ik maar weer gaan schilderen nu. Fijne week!

 8. Anne

  Leuk overzicht weer :) wat is je tas met slierten leuk!! En door al je soep heb ik daar nu ook trek in gekregen, haha.

 9. Dat ziet eruit als een mooie week! Ik heb laatst bij Stan & Co gegeten, super leuk tentje en lekker eten (de lavendel creme brulee was to die for!). Ik ga donderdag voor het eerst naar Lowlands dus daar heb ik ontzettend veel zin in :-)

 10. Karlijn

  Volgens mij is dat hondje de standaard voor allerlei speelgoed, ik had een mini mini mini versie ervan voor de barbie’s :P

 11. Jana

  Leuk! Dat ‘moreideas than time’ notitieboekje is anders ook echt leuk :)

 12. Phara

  Pretty Little Liars is zeeeer verslavend! En er komt ook nog een spin-off van die serie in het najaar… Ravenswood!
  X

 13. Maris

  Echt een heel leuk overzicht! Ik werd gelijk verliefd op de boekjes, waar kan je die kopen? :)

 14. Irish

  Ik was het meisje dat je aansprak. Ik ben echt zo’n lurker die nooit ergens comments scrhijft haha! Leuke diary weer :)

 15. Die nep hond had ik ook! Het is echt zo’n barbiehondje. Maar wel kjoet. En dat notitieboekje is mooi. Ik heb er ook al veel te veel. En meestal durf ik er niet eens in te schrijven omdat ik dat dan zonde vind.

Geef een reactie