Diary: week 33 2013

Yeaaahh na een weekje wat minder weer verscheen het zonnetje weer voorzichtig tussen de wolken, en daarmee gelijk mijn goede humeur. Jaren geleden verwierf ik de bijnaam ‘weathergirl’, te danken aan het feit dat ik elke dag het weerbericht checkte en precies op de hoogte was van alle buien (maar nog belangrijk: eventueel zonnig weer).
Tegenwoordig heb ik nog steeds 3 weerapps op mijn telefoon (favoriet is die van weeronline.nl, maar voor een accurate buienradar raad ik die van buie.nl aan). Zo weet ik altijd wanneer ik eindelijk mijn geliefde jurkjes en shorts weer uit de kast kan halen. En zo kan ik ook alvast vertellen dat het deze week weer heerlijk zomers wordt. Hoera! ;-)
Afgelopen week was weer voornamelijk veel werken en chillen. Het begint bijna saai te worden.. hopelijk blijven jullie de wekelijkse diaries nog leuk vinden. En anders beloof ik dat ze binnenkort weer wat interessanter worden ;-)
Translation: Last week the sun finally showed her face again :-) I had to work half of my week but luckily there was enough time to catch up with friends.Afgelopen week was de stad afgeladen met nieuwe studenten door de introductie week. Niet helemaal mijn ding, en de drukte die erbij hoort al helemaal niet..
Dus ik besloot de drukte te omzeilen en ging lekker brunchen bij KEEK. Ontzettend leuke plek, moet je zeker eens heen gaan.
‘s Middags schreef ik gelijk een artikel over KEEK. Ik vind buiten de deur bloggen, in cafeetjes en barretjes eigenlijk altijd veel gezelliger.
Bij Zara liep ik nog tegen deze prachtige jas aan. Ik vond hem net iets te lang (of misschien ben ik iets te kort), en ook wat te duur (139,00..). Maar ik denk dat ik wel op zoek ga naar zoiets voor deze winter.
‘s Avonds hielp ik een vriendinnetje met het omtoveren van twee oude stoelen in deze prachtige mintkleurige exemplaren. Super tof, toch? Het is de kleur ‘viking’ van Histor.
De volgende dag ging ik exclusief dineren bij.. de Ikea! De nieuwe catalogus was uit en samen met mijn huisgenootje moest ik even alle nieuwe dingen bekijken.
Ik spotte deze mooie posters, daarnaast nog een heel leuk bankje en een prachtig dekbedovertrek maar ging uiteindelijk naar huis met twee glazen vazen in de vorm van oude melkflessen. Tja.
En natuurlijk sloten we ons bezoek af met een 50 cent hotdog!
De avond eindigde gezellig met huisgenootjes en wijn in de achtertuin, en ik besloot nog bijna om mee te gaan stappen totdat ik me de drukte van de introductieweek weer herinnerde..
..en sloot de avond dus maar zo af: in bed met Gü (herinneren jullie de blogpost nog hierover? nog steeds favoriet haha) en Pretty Little Liars. Ben inmiddels al bij seizoen drie en hoewel ik er eerst niet zo goed kon inkomen vind ik het toch wel een leuke serie. Al heb ik nu wel moeite om erin te blijven, het wordt een beetje langdradig..
Vrijdagochtend ontbeet ik in het zonnetje bij Bagels & Beans. Ik hou van uiteten gaan, maar stiekem zijn lunch en ontbijt mijn favoriet. Bagels & Beans had ik al een tijdje niet meer bezocht, maar blijft leuk. En hopelijk woon ik over niet al te lange tijd hier in de buurt… (to be continued ja ;-)).
Oh en CHECK die wesp op mijn bagel. Die bleef dus de hele tijd om ons heen zoemen, dus zijn we maar binnen gaan zitten. Rotbeesten.
Het weekend werkte ik weer, dus ik had niet veel tijd om het thuisfront op te zoeken. Dus ik deed maar een lief kaartje de deur uit naar mijn broers en mijn moeder appte deze foto door van mij, fanatiek wippend op een wipkip.
Zie je, zelfs toen droeg ik al zo vaak mogelijk rokjes met blote benen, zelfs als het blijkbaar nog nodig was om een vestje te dragen! ;-)
Ik sloot vorige week geen muziekje bij, maar ik heb weer een playlist voor jullie. En wel deze van John Legend. Ik kan hem helaas niet insluiten in deze post, maar John Legend is altijd fijn toch?
Komende week werk ik weer in het weekend maar ben ik daarvoor een paar dagen vrij, tijd om van het mooie weer te genieten dus! Hopelijk doen jullie dat ook!

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 16 reacties

 1. ROBIN

  Hee! Ik vind ook deze “saaie” diaries leuk, hoor! Waar heb je die leuke kaarten gekocht (kusje van je zusje)? Die verdienen mijn broers ook! x

 2. Josianne

  de UIT is niet leuk he?! Ik woon niet meer in Utrecht, maar die drukte van de UIT mis ik helemaal niet!

 3. Wij zijn met Pretty Little Liars na seizoen 1 al gestopt. Ik vond het toen al heel langdradig en het zag er niet naar uit naar het ging veranderen…

  Leuke foto’s!

 4. Nanda

  Blijf PLL kijken, het is zooo spannend nu! Ik vind het echt heel leuk.
  Vind je diaries altijd heel leuk :)

 5. Debby

  Ohh ik moet ook echt ZONNNN, de zomer mag nog niet weg :'(

 6. Resy

  PLL is inderdaad wel een beetje langdradig, maar ik blijf toch kijken omdat het ook wel weer spannend is haha. En wat een mooie kleur zijn die stoeltjes geworden!

 7. Joyce

  Zelfs je ‘saaie’ diary’s vind ik leuk om te zien hoor! Zitten heerlijke foto’s tussen.

 8. Jij doet toch altijd veel leuke dingen he ;).
  Zodra de zon niet meer schijnt, verdwijnt mijn vrolijke humeur gelijk. Maar volgens mij heb jij daar geen last van! haha.

 9. Mariska

  Je diaries blijven leuk om te zien hoor! Ik ben helemaal up-to-date met PLL, en seizoen 4 wordt nog wat langdradiger.. Maar ik blijf het toch leuk vinden omte kijken. En omg, die Gu, nog nooit gehad, ga er eens naar kijken!

 10. Die weerapps zijn verslavend he. Ik heb er ook eerst drie gehad, voor ik er uiteindelijk eentje koos. :)

 11. Marije

  Leuk om te zien waar je je mee bezig hebt gehouden! Ik ben het wel met je eens hoor, buiten de deur ontbijten en lunchen is stiekem veel leuker dan buiten de deur dineren! Vooral het ontbijt vind ik leuk om ergens anders te doen dan thuis.

 12. Suzanne

  Wat ziet het er gezellig uit! Ik vind je stoel trouwens echt tof, de perfecte kleur!

Geef een reactie