Diary: week 34 2013

Afgelopen week stond weer vooral in het teken van gezelligheid. Gisteren realiseerde ik me pas dat de zomervakantie bijna over is, en dat het binnenkort gedaan is met al die gezellige avondjes. Goed, niet helemaal natuurlijk, maar elke avond op het terras zit er niet meer in.. Tijd om weer te gaan studeren!
Daarom genoot ik afgelopen week nog maar eens extra goed. Op het terras, in het park, loungend in koffietentjes.. Ik ben begin juni begonnen met mijn wekelijkse diary, en als ik zo terug kijk naar al die weken kan je wel stellen dat ik van het goede leven houd. Ik heb de afgelopen weken vooral genoten van het heerlijke weer en alle leuke dingen die Utrecht te bieden heeft. Afgelopen week was het precies een jaar geleden dat ik mijn kamer in trok en afgelopen jaar is er zoveel gebeurd! Ik voel me nu helemaal thuis hier, en heb zin om er weer een mooi jaar van te gaan maken.
Translation: My summer vacation is almost over so I try to enjoy every last minute of it. Last week I spent a lot of my days with friends, accompanied by a good glass of wine ;-). It’s almost time to go back to school, and although I’m kinda looking forward to it, I miss summer already..Weer eens een outfitje. Ik trok eindelijk eens mijn maxi skirt aan en combineerde hem met all stars. Ik vond het wel leuk! Hij zit ontzettend lekker maar er valt niet echt mee te fietsen. Aangezien ik zonder mijn fiets nergens ben weet ik niet of ik ‘m zo vaak zal gaan dragen..
Donderdag startte ik de dag met een heerlijk ontbijtje buiten de deur. Samen met een vriendinnetje sprak ik af bij een super leuk tentje, waar ik nog een blogje over zal schrijven. Na het ontbijt doken we nog even de stad in. Het was nog vroeg, dus heerlijk rustig!
Na wat gesnuffel in kleine boetiekjes en vintage winkels belandden we uiteindelijk bij Blackbird, waar we op een bank ploften en heerlijk hebben geluierd. Ondanks het stevige ontbijt waren we nog steeds niet helemaal wakker. We besloten ons maar over te geven aan het lome gevoel en hebben er een relaxt dagje van gemaakt.
Vervolgens slenterden we door naar Starbucks waar we ook nog een paar uur hebben gehangen, met een goddelijk stukje raspberry white cheesecake. Mijn aanrader, wat Starbucks betreft.
‘s Avonds hadden aten we een pizza met uitzicht over Utrecht (tip: de pizza’s van La Place zijn erg lekker! Voor €9 heb je al een pizza die groot genoeg is om samen op te eten) en dronken we samen met andere vrienden nog een wijntje bij Stan en Co. 
Al sinds mijn eerste bezoek ben ik verslingerd aan deze wijn, de witte rioja bij Stan en Co. Ik moet toch eens op zoek gaan naar een goed alternatief van deze wijn voor thuis!
Vrijdag was het eindelijk weer echt zomers weer (tja, die weersvoorspellingen vielen toch een beetje tegen he?) en ging ik zonnen in het Griftpark. Daar spotte ik ook dit super grote varken, zo schattig haha!
‘s Avonds belandde ik weer bij Stan en Co (waar ik naast de wijn ook dol ben op de kaas.. zo lekker!)
..om vervolgens nog wat vedettjes te drinken bij het Hart..
..en ik eindigde avond met heerlijke mini burgertjes bij Firma Pickles, samen met Maura. Het was een lange, maar ontzettend leuke dag!
Het weekend werkte ik voornamelijk en sloot ik af met een pannetje soep en Pretty Little Liars. In de afgelopen twee weken heb ik bijna elke avond wat afleveringen gekeken en inmiddels ben ik bijna bij de laatste aflevering tot nu toe.. spannend!
Komende week is de allerlaatste week van de vakantie. Best wel jammer, en ik hoop het vakantie gevoel nog een beetje vast te houden door veel leuke dingen te blijven doen. Dinsdag heb ik nog een verplichte matchingsdag van mijn aankomende studie, en om alvast in de sfeer te komen denk ik dat ik vandaag maar eens wat nieuwe schoolspullen ga aanschaffen.
Stiekem kijk ik ook wel weer een beetje uit naar de schoolbanken, de nieuwe mensen en het vaste ritme wat er bij hoort. En toch mis ik de zomer nu al, wat is hij omgevlogen!

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 13 reacties

 1. Maura - YLT

  Haha aah dat wordt wennen straks. Maar ik sleep je er wel doorheen hoor ;) zeker nu je die witte rioja hebt ontdekt. x

 2. Anne

  Pff na zulke heerlijke weken zal het inderdaad wel weer wennen zijn om in de schoolbanken te zitten. Maar misschien ook wel weer lekker dat je in het ritme raakt. Overigens krijg ik van je foto’s honger…

 3. Nanda

  Oh een nieuwe studie, spannend! En de zomer is inderdaad snel gegaan, nu is het al weer zo vroeg donker..

 4. Aline

  Wat een heerlijk leventje heb je toch haha. Ik wil nu dankzij jou nog heel graag naar Blackbird, Stan & Co en Firma & Pickles. Die drie staan echt bovenaan mijn lijstje atm. De zomer vloog inderdaad voorbij, ben benieuwd naar je studie!

 5. Mariska

  Wat een heerlijke week heb je gehad! Zoveel lekker eten & drinken vooral!

 6. Maris

  Wat een superleuke foto’s weer! Het lijkt me zo erg tof om in Utrecht wonen, ahh, echt mijn lievelingsstad, haha! Echt tof om te lezen dat je alle plekjes wel zo’n beetje kent :)
  liefs

 7. Jacolien

  Het is idd overduidelijk dat je van het goede leven houdt. En zo hoor het ook in je vakantie!
  Ik begin ook volgende week met een nieuwe opleiding, dus ben nu ook nog ff lekker aan het genieten van de vakantie. En nog niet te hard nadenken over de startdag en de bergen huiswerk die vanaf volgende week op me afkomen…
  Fijne week nog!

 8. Kiki

  Wat een fijn weekje weer! Heel veel succes met je nieuwe opleiding. Ik ga volgende week ook beginnen. Liefs

 9. Anonymous

  Bij Grapedistrict verkopen ze een witte rioja, misschien moet je die eens proberen voor thuis.

 10. Olga

  Mmmm, ziet eruit als een heerlijke week, ik snap dat je het gaat missen. Ach, elke tijd van het jaar heeft zijn charmes :)

 11. Wat een fijne week!

  Ow en wat is PLL een fijne serie nietwaar?! Ik heb vandaag de summer final van het 4e seizoen gezien. SPRAKELOOS!

Geef een reactie