Lovely blog: My Attic

Via Angelina stuitte ik op de blog van Marij Hessel, My Attic. Een geweldige blog vol interieur inspiratie en DIY’s met een persoonlijk tintje. Bij het openen van haar blog zie ik al gelijk een paar van mijn favoriete interieur merken voorbij komen, zoals House Doctor en April and May. Daarnaast vallen de prachtige heldere foto’s meteen op, bijna allemaal gemaakt door Marij zelf.
Mocht je nog inspiratie zoeken voor een nieuw interieur, zin hebben om te DIY-en of gewoon mooie plaatjes te willen kijken: My Attic is the place to be. Lees verder voor een kleine impressie van haar blog, of klik gelijk door om de blog zelf te bekijken!

Translation: I’ve found a new lovely blog: My Attic by the Dutch Marij Hessel (don’t worry, it’s written in English!). It’s filled with lovely pictures (mostly taken by Marij herself) of interior inspiration, DIYs and some personal stuff. Definitely a must visit, if you ask me. Read on for a little impression of her blog, or click here to visit the blog immediately.

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 14 reacties

 1. Anne

  Wat een mooie blog! Bedankt voor het doorgeven van de tip, ben haar meteen gaan volgen.

 2. Lisa

  Ik hou echt van dat witte met een paar kleurrijke details! Ik ga snel even op deze blog kijken.

 3. Nienke

  Leuk! Ik was juist nog op zoek naar zo’n soort blog. Dit is echt een leuke! Bedankt voor de tip!

 4. My Attic

  Wat leuk! Bedankt Marlous! Erg leuk om de positieve reacties te lezen…

Geef een reactie