Lovely blog: Paperboats

Tussen alle beauty- en fashionblogs blijft het goed zoeken naar fijne lifestyle blogjes, liefst met een persoonlijk tintje. Maar ik heb er weer een voor jullie hoor: Paperboats.nl, door de 21 jarige Aline. Aline is zo’n leuk creatief meisje, dat altijd de beste kringloopvondsten vindt en ook écht mooie plaatjes schiet met haar vintage camera.
Op haar blog zie je het resultaat van een dagje kringloop, vind je goede fotografietips maar ook fijne teksten waar je blij van wordt. Een beetje een mix tussen lifestyle en persoonlijk. Ik als eveneens 21jarige student uit Utrecht kan me goed in haar posts vinden, en aangezien jullie vaak leuk vinden wat ik leuk vind: go check this out! Lees verder voor een kleine impressie van haar blog, of klik gelijk door naar paperboats.nl.

Translation: I’ve found another lovely personal/lifestyle blog: paperboats.nl. It’s a Dutch blog (sorry!), by the 21-year-old student Aline. She writes about her vintage finds, photography and personal stuff. I really like her blog and you should check it out!Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 26 reacties

 1. Debby

  Hihi, volgde Aline allang of course, heerlijke blog en leest lekker weg!

 2. Nanda

  Ja ik kende deze blog al, kijk er zo af en toe eens op :) Hele leuke blog!

 3. Aline

  Wat een onwijs leuk bericht en wat een lieve comments! Ik begin er helemaal van te stralen! :D

 4. Lief van je dat je haar blog belicht! Ik kwam Paper boats afgelopen week tegen en ben het gelijk gaan volgen :)

 5. Laura P.

  Superleuke blog! Ik kwam hem ook vorige week tegen en ik heb in een ruk alle posts gelezen, ze schrijft zo leuk!

Geef een reactie