Nu de zomervakantie voorbij is, werd het tijd om mijn kamer op te ruimen. Bij opruimen hoor weggooien, en bij weggooien hoort nieuwe spullen aanschaffen! Dus ging ik de afgelopen weken langs de Ikea, Hema en nog wat leuke zaakjes om wat nieuwe spullen voor mijn kamer aan te schaffen.
Vandaag een overzichtje van mijn nieuwe aankopen, met een kleine sneak peek van mijn kamer. Voor meer kijkjes in de kamer kun je mijn hashtag #huishoekje volgen, dan zie je allerlei snapshots van mijn kamer. Inmiddels woon ik hier al een jaar en ben ik erg blij met mijn kamertje, maar begint de inrichting toch een beetje te vervelen. Het kriebelt alweer om iets nieuws in te richten!

Translation: Now my summer vacation has ended, it was time for a big cleanup of my room. I throw out some things which obviously meant I also had to buy new things! Today a little shoplog (and also a little sneak peek of my room).

Ik zat al een aardige tijd te azen op deze superleuke chevron kussenslopen van Hema. Ze hebben ze nu ook in allerlei kleurtjes, maar ik vond deze zwart witte het leukst. Ik hoop straks ruimte te hebben voor een leuk bankje, dan kunnen deze kussens mooi op de bank.
De houten plank (eigenlijk bedoeld als kaasplankje, maar ik gebruik hem stiekem soms ook als dienblad) kreeg ik voor mijn verjaardag van Maura. Erg mooi en tof ding! 
Het bedtafeltje (of hoe noem je dat?) met stippen is van Ikea. Ik vind de stippen eigenlijk niet zo leuk, dus misschien verf ik ‘m nog eens over. Praktisch is hij wel, aangezien ik mijn bed ook als bank gebruik en vaker vanuit bed blog dan vanaf mijn bureau.
Deze superleuke glazen ‘melkflessen’ zijn ook van Ikea. Ik houd van mooi glaswerk, als vaas of gewoon ter versiering. Nu nog even verse bloemetjes halen!
Bij Hema kocht ik twee houten clipboards, die je ook kunt ophangen. Leek me leuk om deze op te hangen en dan een mooie quote op A4 uit te printen en vast te clippen. Een soort wissellijst dus! De brede mintgroene tape komt ook van Hema. Als er binnenkort iets stuk gaat dan kan ik het tenminste hip fiksen met tape in mijn lievelingskleur ;-)
Het notitieboekje (uiteraard in mint) is van opschrijfboekjes.nl en de geweldige rolletjes tape (ik hou van die chevron print!) komen via vlindersinjebuik.eu.

Ook via opschrijfboekjes.nl: deze superleuke traveljournal en deze schattige clips. Ik ben dol op reisschriftjes, vooral als ze zulke mooie air mail printjes hebben. Deze heeft een stevige kaft en sluit met een magneet, waardoor je er makkelijk dingen tussen kunt plakken. Achterin vind je ook nog een vakje waar je losse papieren in kunt bewaren, zoals bonnetjes en tickets van je reis.
De clipjes zijn knalroze en super vrolijk, handig om al je papieren bij elkaar te bewaren! Saaie documenten en werkstukken worden er in ieder geval een stuk vrolijker van ;-). Je vindt deze artikelen (en nog meer mooie stationery) bij opschrijfboekjes.nl. Leuke actie: als je deze week bestelt krijg je met de code ‘LDOSBZOMER’ een gratis Papaya stickervel bij je bestelling (geldig t/m 7 sept).

Gerelateerd

35 reacties op “New room accessoiries

  1. Whoa wat toevallig, ik zei laatst nog tegen m’n vriend dat ik een bedtafelding nodig had voor m’n laptop, maar die verkopen ze dus bij de Ikea, wist ik niet! Die ga ik sowieso kopen, nice :D Ik wil al heel lang dat hele grote bedtafelding van de Ikea, die je over de hele breedte van het bed loopt en op de grond staat met wieltjes. Dan kan je hem ’s ochtends zo naar de toe schuiven voor ontbijt op bed! (Snap je überhaupt iets van deze beschrijving? :P) Maar daar heb ik nog geen ruimte voor. Misschien maar goed ook, dan lig ik straks heeele dagen in bed.

  2. Jaaa die kussens zijn mooi! Ik heb er ook een :) Dat clipboard wilde ik gister kopen bij Hema, maar helaas uitverkocht. Dus die komt nog een keer! Fijne kleine veranderingen.

  3. Whoo dat kaasplankje vind ik zo gaaf! En dan ook nog met zo’n leuke beker erop. Jij hebt echt een ‘tijdschrift’ kamer :) De kussenslopen zijn mooi, ik heb ze laatst ook gezien bij de Hema. Sowieso heeft de Hema leuke ‘kamer’ spullen. Ideaal om te bloggen dat tafeltje, misschien ook maar eens naar kijken want ik krijg af en toe echt een lamme arm :p.
    Fijn weekend!

  4. Zo leuk! Ik moet dat bedtafeltje ook maar eens halen! Ik lig heeel vaak met mijn laptop in bed maar heb het dan na een uur gloeiend heet omdat de laptop zo warm wordt. Ideaal dit ding. Die kussens zijn ook echt geweldig en die flesjes van IKEA heb ik ook gnagna. Wij hebben echt een beetje dezelfde smaak volgens mij :P

  5. Leuke aankopen! En het doet me eraan herinneren dat ik ook weer een reisjournal moet kopen! Leuk om elke dag wat in te schrijven en om later terug te lezen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *