Diary week 36 2013

Afgelopen week begon het schoolse leven weer.. Stiekem hoefde ik maar 2,5 dag naar school en hadden we opeens nog wat hele mooie nazomerdagen, dus eigenlijk voelde dit nog gewoon als vakantie. Desalniettemin moest ik sinds weken weer eens echt vroeg op staan en ik heb ik wat proefcolleges gevolgd (waarvan een hele interessante over Gamification) dus een beetje schools was het wel.
Deze week beginnen de colleges echt, maar ik heb er eigenlijk wel zin in. Terug naar een beetje ritme ;-)

Translation: Last week was my first week of school, but due to the lovely weather it still felt as vacation. Last week was just a little introduction, this week classes start for real and I’m actually excited for it!

Niet alle proefcolleges waren even boeiend.. Dus las ik stiekem mijn boek. Zo nerdy ben ik dan weer wel ;-). Tussendoor een koffie want die lange introductiedagen zijn toch best vermoeiend.
‘s Avonds at ik een heerlijke burger bij Piclkes met mijn broer en schoonzusje. Zo fijn om ze dicht in de buurt te hebben (en jammer dat mijn andere broer en schoonzusje nog in Nijmegen wonen!). 
De volgende ochtend leerde ik mijn mede-eerstejaars maar gelijk wat leuke plekken in Utrecht kennen: ontbijt bij de Bakkerswinkel!
Na een lange dag ging ik onderweg naar huis nog even langs werk. Een van m’n collega’s had z’n hondje meegenomen! Eigenlijk vind ik Chihuahua’s best wel stomme beesten, met van die ‘brekepootjes’. Maar deze was stiekem best wel cute haha, net een vleermuis!
Woensdag had ik maar een half dagje, en dat kwam goed uit want het was mooi weer! Onderweg naar huis verloor een mevrouw deze gigantische bos bloemen. Ik ben d’r nog achterna gefietst maar ze verdween uit m’n oog.. dus toen had ik zelf 2 vazen vol bloemen :-D
De rest van de middag heb ik heerlijk gechilld aan de Maarsseveense plassen. Het was zulk heerlijk weer!
Donderdag was nog beter, want ik besloot spontaan met een vriendinnetje om naar Zandvoort te gaan. Het was heel relaxed en we hebben zelfs in de zee gezwommen!
Op de terugweg stapten we nog even uit in Amsterdam om de negen straatjes en Brandy Melville te bezoeken. We slaagden allebei goed en beloonden dat met een Ben & Jerry’s ijsje ;-)
De volgende dag lunchten we nog samen in het zonnetje onder de Dom bij Walden, waar je heerlijke sandwiches met een drankjes voor slechts €6 krijgt! Ook qua avondeten hebben ze leuke menuutjes, aanrader dus.
Ook een aanrader: dit puur vruchtensap ijsje van de AH to go in de smaak appel/peer/framboos. Heeel erg lekker!
Vrijdag had ik weer een wijn/kaas date met Maura. We hebben wat leuke plannetjes samen en besloten deze uit te werken onder het genot van een wijntje, in onze nieuwe favoriete hotspot Pickles. Ook hier hebben ze lekkere wijn en kaas zoals bij Stan & Co, maar hier hebben ze ook nog eens heel lekker bier ha!
En omdat het nog even kon: een jurkje met blote benen. Zo jammer dat we binnenkort weer aan de panty’s moeten..
Het weekend was saai want het bestond voornamelijk uit werk. Wel leuk: dit nieuwe drankje waar een collega mee kwam aanzetten. Een chai tea latte met mocha. Dit smaakt precies naar chocolade pepernoten!! In Amerika schijnt het een officieel drankje te zijn, hier moet je gewoon een chai tea latte bestellen met mocha (en slagroom, dat maakt ‘m lekkerder). Perfect voor de herfst! 
En mijn zondagavond zag er zo uit.. ik hoefde gelukkig maar 50 pagina’s te lezen voor mijn eerste college dus dat was zo gedaan. In die rode doos zit trouwens een van mijn favoriete snacks: soepstengels!

Dan nog het nummertje van deze week: een cover van ‘The lovers are losing’ van Keane, door twee jongens die Maura en ik vrijdagavond live in Pickles hoorden. In het weekend hebben ze altijd singer- songwriters, en deze twee jongens waren erg goed! Vind hun akoestische versie mooier dan het origineel.

Nou goed, komende week begint school echt dus zullen de diaries vast een stuk saaier worden ;-). Ik heb wel wat leuke eet- en stapafspraken staan, dus ik heb wel zin in deze week! Hopelijk hebben jullie ook een goede week.

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 17 reacties

 1. Marloes

  Wat een leuke foto’s! Die hamburgers zien er heerlijk uit. En wat een Leuk jurkje ook wat je aanhebt op de foto!

 2. Dina

  Leuke foto’s om te zien en wat een mooie bloemen is die vrouw verloren. ;)

 3. Josianne

  Leuke foto’s! Ik zag je gisteren nog bij de Starbucks, je was alleen zo druk dat ik maar geen hallo heb gezegd ;) Zal ik de volgende keer wel doen!

 4. Natasja

  Wat een heerlijke foto’s! Het ziet er allemaal nog zo lekker zomers uit. Fijn!

 5. LNNK

  Wat een fijne foto’s. De bloemen zijn mooi, die mevrouw zal wel gebaald hebben haha

 6. Leuk! Heb nu alweer zin in vrijdag. En die singer song boys waren echt te cute :) leuk dat je ze hebt gevonden op youtube!

 7. Stephanie

  Leuk jurkje :D heerlijk zomerse foto’s weer!
  En ze zingen goed zeg :)

 8. Eline

  Ziet er uit als een hele leuke week! Wat een gezellige foto’s zeg. Die chihuahua is trouwens zo’n mooie exemplaar, meestal vind ik ze op ratjes lijken, maar deze is zo speciaal!

 9. Anoeska

  Leuke diary! Zo te zien heb je een drukke maar leuke weer gehad. :)

 10. Zingen die twee jongen toevallig in Utrecht? Ik was laatst met mijn moeder in Utrecht en zag ook die twee jongens.

Geef een reactie