Diary: week 37

En toen deed de herfst zijn intrede.. lag ik vorige week nog op het strand, deze week haalde ik m’n sjaal en paraplu weer eens tevoorschijn. Ondanks dat de zomer echt mijn favoriete seizoen is, heeft de herfst natuurlijk ook wel wat. Mooi gekleurde bomen, grote koppen warme chocolademelk en tijd voor een nieuwe garderobe ;-). Minder leuk is dat ik altijd een beetje ziek wordt wanneer iedereen om me heen ook weer begint te snotteren, helaas kwam ik er deze week ook niet onderuit.
Verder was het vooral een gezellige week, met interessante colleges (ook wat saaie) en vloog de tijd weer voorbij. Soms twijfel ik of ik niet terug moet gaan naar een maandelijkse diary, of anders een tweewekelijks overzicht omdat de weken wel erg op elkaar lijken. Vooral nu de helft van de tijd uit studeren en werken bestaat..

Translation: Last week Autumn arrived (with lots of rain showers) but it was actually really nice. I had my first classes (and less fun: homework) and before I knew it, this week was already over.Ik begon de week met een goed ontbijt (wat ik eigenlijk veel te vaak vergeet) en na mijn colleges ging ik nog even langs starbucks met een collega. Starbucks ligt op de route naar de universiteit, dus het is erg verleidelijk om voor of na college nog even rond te hangen, ook omdat er altijd wel andere mensen zijn die ik ken.

Ook nog een van m’n favoriete studeerplekken, bij mijn vorige baantje Yoghurt Barn!

Dinsdag en woensdag was het typisch herfstweer: koud en nat. Ik kreeg er enorme zin in stamppot van haha.

Donderdag at ik weer eens ontbijtje buiten de deur, een van mijn favoriete bezigheden. Dit keer bij het Vlaamsch Broodhuys. Fijne plek, maar niet ontzettend bijzonder.

Vrijdag had Maura me uitgenodigd voor een etentje en maakte ze een super lekkere tarte tatin voor me. Recept volgt nog, want dit MOETEN jullie proeven! Vervolgens gingen we nog even door voor een wijntje in de stad bij Stan & Co. Was er al een hele tijd niet meer geweest, en wat was het opeens druk! Maar gezellig as always.

En zo vertrok ik vanochtend weer richting college, met een nieuw jasje van de Zara wat ik ook afgelopen week kocht. Het blijft altijd een beetje lastig om je goed te kleden met dit weer, zodra de zon schijnt is het eigenlijk nog heel erg lekker weer!

Bij dit herfstige weer hoort naast thee en chocoladepepernoten ook herfstige muziek, en dan grijp ik toch al gauw naar mijn all time favorite: Mumford & Sons. En in het speciaal dan het nummer Ghosts that we knew. Ik vond een prachtige live versie op youtube die me gelijk terugnam naar het concert van afgelopen maart waar ik bij was. Zo mooi!

Hopelijk blijft het deze week wat droger, al maakt dat vrij weinig uit want ik zal voornamelijk met m’n neus in de boeken zitten ;-).

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 24 reacties

 1. Anne

  Leuk jurkje, die witte! Ik vind je diary zo niet te kort/eentonig eigenlijk. Juist leuk om zo van week tot week te horen hoe het met je gaat :) Bovendien hoeft een diary niet bomvol foto’s te zitten wat mij betreft.

 2. Anne

  Wederom leuk om te zien! Ik vind de eerste foto van jou echt prachtig, je straalt. :) En, het valt me op dat je heel vaak buiten de deur ontbijt.. En dat doe ik nou nooit! Ik ga het ook maar eens proberen, volgens mij is dat best ontspannend ;)

 3. Marloes

  Wat een leuke foto’s! De foto met je kop koffie straal je echt1

 4. Stephanie

  Nee, ik vind het juist heerlijk om je wekelijkse verslagjes te lezen! Zeker niet veranderen ;-)

 5. Anonymous

  Niet overgaan naar een maandelijkse diary hoor, vind het juist heel leuk om het elke week te lezen!

 6. LNNK

  Wat een fijne foto’s. Dit weer is perfect voor stamppotten.

 7. Maartje

  Wat zien die foto’s er leuk uit! Vooral de eerste vind ik prachtig. Ik vind het ook erg leuk om elke week een overzicht te hebben :).

 8. Sylvia

  Gewoon een wekelijkse diary erin houden hoor, ze blijven leuk om te lezen ;) Die eerste foto is zo mooi!

 9. Maire

  Leuk overzichtje weer! En ik vind het idd ook leuk als er gewoon een wekelijkse diary blijft!

 10. Olga

  Leuke foto’s. Ik kan ook genieten van het begin van een nieuw seizoen. Net 2 uur in de keuken gestaan om een soort van kerstdiner te maken, haha. Met rode wijn jus en alles. Kaarsjes aan en dikke schapensloffen aan mijn voeten :)

 11. Eva C.

  Mumford and sons is echt de beste herfstmuziek aller tijden

 12. Maura - YLT

  WAT een interessante foto van ons tweeën haha. Die ga ik sowieso op canvas laten afdrukken. Nu heb ik ook weer zin in stamppot.

 13. Eline

  Wat een mooie foto’s en ik moet zeggen dat jij een hele mooie lach hebt! :D

 14. Kim

  Ik vind de weekelijkse diary’s wel een leuk iets op je blog hoor, ik zou er mee door gaan :) welke studie volg je eigenlijk?

 15. Ilse

  Ik geniet altijd van je dairy -stille lezer- dus houd hem maar heerlijk wekelijks. :)

 16. Anonymous

  Wat een prachtige fotos heb jij toch altijd :) mag ik vragen waar je je trui vandaan hebt op de derde foto?

Geef een reactie