Diary week 38

Afgelopen week was eigenlijk best wel saai. Ik ging naar school en naar mijn werk en verder zat ik thuis, want ik was nog niet helemaal lekker. Maargoed, mijn voorstel om de diary tweewekelijks te doen beviel niet echt, dus jullie krijgen je zin: een saaie diary! ;-)
Translation: Last week was a bit of a dull week. I went to school and to work and besides that I spent most of my time at home because I still felt a little sick.Afgelopen gingen er veel hot choco’s doorheen.. wat was het opeens koud!

College, college..
Tussendoor was er nog af en toe tijd voor een lekkere lunch, m’n favoriete maaltijd van de dag!
Donderdag installeerde ik ook eindelijk iOs 7. Ik had er lang naar uitgekeken en het is wel mooi maar ik krijg nog heel veel foutmeldingen (‘verbind met itunes om pushberichtgeving te gebruiken’), waardoor sommige apps het niet doen. Best wel irritant, dus hopelijk komt er snel een nieuwe update!
Gelukkig was het snel vrijdag en had ik eindelijk een keer een vrije zaterdag, waardoor ik weer eens naar huis kon. Was al bijna 2 maanden niet meer thuis geweest..
Het was fijn om weer even in de natuur te zijn en alle beestjes weer te knuffelen. Ik vind het heerlijk in Utrecht, maar dit is een ding wat Utrecht me niet kan geven.. ;-)
Daarna ging ik door naar mijn moeder, waar ik flink aan de studie moest. Gelukkig had m’n moeder nog een halve reep chocola voor me ;-)
‘s Avonds ging ik weer naar Utrecht, omdat ik zondag vroeg moest werken. Maar toen ik om 21:30 Utrecht binnenreed besefte ik opeens dat ik mijn sleutels had vergeten…
…en dus zat ik zondag weer in de trein, om m’n sleutels op te halen. Ik had niet veel tijd, dus het was echt op en neer. Gelukkig was mijn huisgenootje zaterdag thuis en kon ik m’n huis in ieder geval in. En thank god studeer ik niet in Groningen haha!
Ennnn zondagavond was ook de einde van de zomer! Om 22:44 om precies te zijn. Ja ik weet het, Herfst is leuk en gezellig enzo, maar ik mis de zomer nu al. Gelukkig was het wel een hele mooie met geweldig weer dus ik ben tevreden :-). Nu weer 8 maanden winter..
Vandaag had ik weer twee een colleges, een hele interessante en een zeer slaapverwekkend college waarin ik weinig nieuws heb geleerd.. Gelukkig nam een studiegenootje wat nuttige aantekeningen. ;-)
En ‘s avonds maakte ik eindelijk de pasta uit deze post (laatste recept). Vroeger aten we dit misschien wel wekelijks, zo lekker! Ik ben dol op broccoli.
En dat was het deze week! Told ya, boring! Gelukkig is komende week leuker, o.a. met een pers etentje in de planning samen met Maura en dit weekend ga ik uit eten met mijn broers. Voor nu rest nog slechts een ding: een nummertje. Vandaag Wake up everybody van John Legend, omdat het zo’n heerlijk nummer is. Of je hem nu nog luistert voordat je gaat slapen, of er morgenochtend mee wakker wordt, dit nummer is altijd perfect.

En woehoe, bij het opslaan van dit bericht zag ik dat ik zojuist de 1700 bloglovin volgers heb bereikt! Thanks, heel erg gaaf!

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 25 reacties

 1. Maaike

  Ik vind het ook elke keer leuk om jouw foto’tjes te zien van de afgelopen week! En gefeliciteerd met de 1700 volgers! :)

  1. Nora

   Lkkr eten allemaal zeg! Congrats with the followerss!

 2. Maura - YLT

  Aaaaah saaitje toch! Maar je hebt wel super vet cool 1700 volgers! Ik kijk ook uit naar ons etentje donderdag, is ook mijn lichtpuntje deze week. Morgen 6.10 uur de wekker, wiehoeij. X

 3. Resy

  Erg leuk om te lezen en om de foto’s te zien!

 4. Josianne

  En toch vind ik het leuk om te zien! Heerlijk om weer even bij je ouders thuis te zijn he?! Daar was ik afgelopen weekend ook, zo fijn om even in een andere omgeving te zijn!

 5. Anne

  Mooie foto’s weer! Ik vind het helemaal niet saai overkomen zo eigenlijk. Gefeliciteerd met je volgers, helemaal terecht ook!

 6. Con leche

  Ziet er uit als een lekkere week hoor! En gefeliciteerd met je volgers, tof!

 7. Woheee, wat tof al die volgers! Maar joh, als jij zelf eens in de twee weken een diary wil maken, dan doe je dat toch lekker! Veel succes deze week.

  1. Nee, de herfst begint op de dag dat de dag en nacht even lang zijn. Dat was dit jaar op 23 september. Sterker nog, het valt bijna nooit op 21 september, meestal rond 22/23. #nerd ;-)

 8. Leuke foto’s. Ik vind ios7 erg mooi maar ook vervelend hoor, want best veel dingen doen het niet. Dus herkenbaar!

 9. Ilse

  Waarom wil je niet in die prachtige stad Groningen studeren? :) Ik heb ook zo’n weekje gehad ongeveer!

 10. Anoeska

  Leuke diary! Oh je sleutels vergeten, heeeel irritant ik ken het. :D

 11. Eline

  mmmm die chocolademelk ! Ik ga binnenkort in Antwerpen is naar het chocolade huis (??? ofzoiets), naar het schijnt is die daar écht goddelijk. Wat een toffe kipjes ook hihi

 12. Veerlez

  Ik heb nog steeds ios7 niet geinstalleerd omdat ik ook wat bugs verwacht! :) Ik ben blij dat jij het bevestigd, nou weet ik weer waarom ik wacht! :)
  En die pasta ziet er heerlijk uit, misschien ga ik dat wel eten vanavond :)

Geef een reactie