Interior beauty: clipboards


Een tijdje terug kocht ik bij Hema 2 clipboards voor ongeveer €4 per stuk. Ik wist nog niet precies wat ik er mee wilde gaan doen, maar het leek me leuk om ze op te hangen met een mooie quote eraan bevestigd. Inmiddels heb ik Pinterest eens goed afgestruind en een heleboel inspiratie opgedaan om zo’n clipboard te gebruiken in je interieur!
Translation: I recently bought two clipboards, not sure what I was going to use them for. I thought of hanging them on my wall, with quotes attached to them. I’ve done some research on Pinterest and found some great inspirational ideas I’d like to share with you.


Images via apairandasparediy

Image via uppercaseyyc

Image via trettien

Image by House Doctor

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 27 reacties

 1. cheyenne

  super leuk! ik was gisteren al op zoek gegaan naar klemborden in de hema,
  maar kon helaas niets vinden.. vandaag maar eens naar een kantoorhandel!
  xo, cheyenne

 2. Dat ziet er tof uit! Als ik dit soort dingen zie heb ik altijd heel erg veel zin om een ‘echt’ huis te hebben, zodat ik het helemaal in kan richten haha.

 3. Sylvia

  Jemig, wat heb jij toch altijd leuke inspiratie-ideeën. Die clipboards zijn briljant :)

 4. Leuke inspiratie. Zelf heb ik een klembord, waar ik een mooi stuk papier en daarover heen een kaart heb geklemd. Heb jij er al iets mee gedaan nu, of staat dat nog op de planning?
  Jouw inspiratie ideeen zijn altijd zo leuk en mooi bij elkaar gezocht. Elke keer weer fijn om naar te kijken.

 5. Maura - YLT

  Zo leuk! Ik heb er eentje, misschien toch nog maar eens wat bijkopen want staat echt leuk als lijstje aan de muur

 6. Lisanneleeft

  Wat een gaaf idee zeg! Ik ben van plan prikborden op te hangen in mijn kantoor, maar dit is toch ook wel heel erg leuk….

 7. Karlijn

  Het ziet er leuk uit maar ik denk dat als ik het zelf ophang toch iets te rommelig vind staan ;)

 8. Kim

  Wat een leuk idee ! Ook voor recepten in de keuken !

 9. Mandy

  Superleuk! Dit zou ik zo ophangen, maar dan wel in een strakke ruimte. Als receptenbord vind ik ook een goed idee van Kim!

 10. Nanda

  Heel leuk die clipboards! Ik heb er helaas geen mooie geschikte plek voor.

 11. Zoiets wil ik op me nieuwe kamer :D ik ga je denk even vragen voor advies haha ;)

 12. Con leche

  Dit ziet er inderdaad erg leuk uit. Ik vind vooral die wat ouder uitziende clipboards erg mooi :)

 13. PS by Dila

  Ik heb er eentje, een vrolijke met print, en die gebruik ik eigenlijk alleen om armbandjes mee te maken, haha!

 14. Ginny

  Heel leuk!
  Vooral boven een bureau vind ik het leuk staan

 15. Ineke

  Superleuk! Ik heb bij 3 verschillende Hema’s gekeken, maar ze hebben ze nergens! Ook niet online. En bij kantoorartikelenshops hebben ze alleen saaie zwarte met een lelijke klem. Weet iemand waar je klemborden kunt kopen met een kartonnen of houten achterkant en die betaalbaar zijn? :) Alvast bedankt!

Geef een reactie