Lazy sunday playlist

Gregory Porter – Be Good
Vandaag is zo’n typische luie relax zondag. Het zonnetje schijnt, de was hangt al te drogen en het enige wat ik hoef te doen is relaxen en bijkomen van een drukke week. Dat doe ik vooral met koppen thee, m’n boek en in een heerlijke chillbroek, maar een goed achtergrond muziekje mag ook niet ontbreken.
Daarom vandaag een playlist met allemaal fijne relax nummers, voornamelijk jazzy (want daar houd ik van op zondag). Mocht je nog een goede aanvulling hebben, dan hoor ik het graag!
Translation: Today is a typical lazy sunday. I made a playlist for you to listen to on these kind of days.

Jonathan Jeremiah – Happiness
India.Arie – Can I walk with you
Gregory Porter – No love dying


Norah Jones – Come away with me


Al Green – Let’s stay together
Joss Stone – Right to be wrong
Jamie Cullum – High and Dry


Marvin Gaye – Sexual healing
Destiny’s Child – Emotion

En nu ga ik kijken hoe ik hier een mooie Spotify playlist van kan maken (op aanraden van jullie toch maar een premium account genomen!) zodat jullie ‘m nog makkelijker kunnen luisteren. Fijne zondag!

Edit: inmiddels is het gelukt om een spotify playlist te maken en deze te delen. Als het goed is kunnen jullie via de player hierboven mijn ‘Lazy Sunday’ afspeellijst luisteren. Er staan nu ruim 40 nummers in, maar ik zal de komende tijd nog wat nummers toevoegen. Veel plezier er mee! ;-)

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 17 reacties

 1. Ohh ja Al Green! En Marvin Gaye, heerlijk die muziek. Die nr’s van Gregory Porter vind ik ook mooi. Ik zou ook Jon Batiste willen aanraden, alleen zijn er nog niet echt goede versies van nr’s online te vinden…

 2. Anonymous

  Hoi Marlous, Wat een fijne liedjes allemaal zeg! Ik wil je graag volgen op spotify, maar ik weet niet hoe ik dat kan doen. Kan jij me dat misschien vertellen? Liefs, Sophie

  1. Hee Sophie, ik weet het zelf ook nog allemaal niet zo goed haha! Ik ga het binnenkort even aan een vriend vragen hoe en wat, hopelijk kan ik dan een keer een korte uitleg plaatsen + link naar mijn account!

  2. Anonymous

   Jee! ik zie dat het gelukt is :D

 3. Mirthe

  Wat een fijne playlist! Ik luisterde net Gregory Porter, heerlijk.

 4. Veerlez

  Op zondag denk ik inderdaad Jamie Cullumn, Joss Stone, maar ook John Mayer en vooral Milow! En dan van Milow vooral duetten die hij op zijn youtube kanaal heeft staan! :)

 5. Karlijn

  Je kunt ook een playlist maken met 8tracks, dat werkt ook best fijn :)

 6. Linda

  Fijn! Jonathan Jeremiah is toch wel mijn favoriet :-)

 7. Maura - YLT

  Oe als ik dit allemaal zie baal ik nog meer dat ik zondags altijd moet werken. Maar dan maak ik van een andere dag maar een zondag ;)

 8. Bedankt voor je lieve comment, vond het ook erg leuk jou te ontmoeten! En ik hou van je muziek smaak. Misschien vind je Fred Freddy’s drop of Erimaj ook leuk;)

Geef een reactie