Gregory Porter – Be Good
Vandaag is zo’n typische luie relax zondag. Het zonnetje schijnt, de was hangt al te drogen en het enige wat ik hoef te doen is relaxen en bijkomen van een drukke week. Dat doe ik vooral met koppen thee, m’n boek en in een heerlijke chillbroek, maar een goed achtergrond muziekje mag ook niet ontbreken.
Daarom vandaag een playlist met allemaal fijne relax nummers, voornamelijk jazzy (want daar houd ik van op zondag). Mocht je nog een goede aanvulling hebben, dan hoor ik het graag!
Translation: Today is a typical lazy sunday. I made a playlist for you to listen to on these kind of days.

Jonathan Jeremiah – Happiness
India.Arie – Can I walk with you
Gregory Porter – No love dying


Norah Jones – Come away with me


Al Green – Let’s stay together
Joss Stone – Right to be wrong
Jamie Cullum – High and Dry


Marvin Gaye – Sexual healing
Destiny’s Child – Emotion

En nu ga ik kijken hoe ik hier een mooie Spotify playlist van kan maken (op aanraden van jullie toch maar een premium account genomen!) zodat jullie ‘m nog makkelijker kunnen luisteren. Fijne zondag!

Edit: inmiddels is het gelukt om een spotify playlist te maken en deze te delen. Als het goed is kunnen jullie via de player hierboven mijn ‘Lazy Sunday’ afspeellijst luisteren. Er staan nu ruim 40 nummers in, maar ik zal de komende tijd nog wat nummers toevoegen. Veel plezier er mee! ;-)

Gerelateerd

17 reacties op “Lazy sunday playlist

  1. Hoi Marlous, Wat een fijne liedjes allemaal zeg! Ik wil je graag volgen op spotify, maar ik weet niet hoe ik dat kan doen. Kan jij me dat misschien vertellen? Liefs, Sophie

    1. Hee Sophie, ik weet het zelf ook nog allemaal niet zo goed haha! Ik ga het binnenkort even aan een vriend vragen hoe en wat, hopelijk kan ik dan een keer een korte uitleg plaatsen + link naar mijn account!

  2. Op zondag denk ik inderdaad Jamie Cullumn, Joss Stone, maar ook John Mayer en vooral Milow! En dan van Milow vooral duetten die hij op zijn youtube kanaal heeft staan! :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *