Lovely blog: LNNK.nl

Ik heb weer een leuke blog voor jullie gevonden, zo een waar je uren op kunt rond kijken omdat er van alles te lezen valt. Ik heb het over de blog van Lonneke, LNNK.nl. Heerlijke recepten, leuke DIY’s, fotografie maar ook persoonlijke verhalen over reizen. En dat alles op een mooi vormgegeven blog met heldere foto’s, ook niet geheel onbelangrijk.
Met de herfst (en daarmee de vele regenbuien) in aantocht is dit een heerlijke blog om te lezen, en om vervolgens aan de slag te gaan met de recepten en de DIY’s. Lees verder voor een kleine impressie, of klik gelijk door naar LNNK.nl
Translation: I’ve found a new lovely blog, unfortunately a Dutch blog but still worth a visit. Read on for a little impression or just go to LNNK.nl straight away!


Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 23 reacties

 1. Nadia

  Wauw wat een leuke blog ! Mag ik vragen hoe je die ‘previous post’ in dat lettertype krijgt ? liefs, Nadia

 2. Haha, wat leuk om Lonneke haar blog hier te zien. Volg haar al een hele tijd en ze maakt inderdaad prachtige foto’s!

 3. mai n.

  lijk me een leuke blog! ga ik zeker weten volgen, thanks!

 4. Ik vind alle blogs die je altijd tipt zo leuk! Ik ga ook gauw een kijkje nemen bij de blog van Lonneke :)
  Liefs, Floor

 5. Cloë

  Ziet er echt een heel erg leuke blog uit! Zeer handig dat je deze post nu schrijft, heb mijn blogloving lijst eens opgekuist en ben dus op zoek naar nieuwe leuke blogs :)

 6. LNNK

  Oh wat gaaf! Dank je wel dat je me hier noemt. Ik voel me vereerd!!
  You just made my day!

 7. Maartje

  Dat ziet eruit als een leuke blog! Ik ga eens even kijken, bedankt voor de tip!

 8. Eline

  Wat een mooie, heldere foto’s! Mijn interesse is allesinds gewekt :D

 9. Patricia

  Prachtige foto’s hier al dus ik ga hem noteren om van de week eens te bekijken

Geef een reactie