Het leek me leuk om weer eens wat favorieten op een rijtje te zetten. Favoriete make up producten, voedsel, muziek, apps.. alles waar ik op dit moment fan van ben! Ik deed al eerder zo’n favorieten blogje, maar inmiddels zijn daar wat nieuwe favorieten bijgekomen.
Een favoriet die al jaren hetzelfde is (en waar ik toch niet om heen kan) is de geur Chance (eau fraîche) van Chanel. Al jaren mijn lievelingsgeur en hoewel ik meerdere geuren heb, draag ik deze het liefst. Als je op zoek bent naar een frisse maar toch ook bloemige geur moet je deze eens proberen. 
Verder draag ik weinig make up, maar deze gekleurde lippenbalsems van Carice zijn erg fijn! Ze lijken een beetje op de Clinque chubby sticks. Het zijn hele romige lippenstiften die een mooi kleurtje afgeven maar niet te heftig zijn. Precies waar ik van houd. Ze verzorgen je lippen ook goed en ruiken lekker! 
Lees verder voor meer favorieten van de afgelopen tijd.
Translation: My favorite things (products, food, music, apps..) lately!

Nu de avonden weer wat korter en koeler worden grijp ik weer wat vaker naar een kop thee. Ook lekker om rustig bij wakker te worden trouwens. Losse thee vind ik het allerlekkerst, nieuwe favoriet is Honeybush Mango Lemon van Simon Lévelt. Maar wanneer ik wat minder tijd heb grijp ik ook graag naar een zakje Vanille Rooibos van Starbucks. Deze is licht zoet/licht kruidig, erg lekker!

Ik ben helemaal niet zo’n snoepkont (ik houd meer van hartige dingen zoals chips en kaas) maar als ik dan snoep, houd ik van gekke zoete snoepjes zoals deze dynamietstaafjes van Look O Look. Serieus, aanrader! Oh en ze zijn er weer: chocolade pepernoten! Vind het altijd de ideale chocolade koekjes voor bij mijn kop thee.

Het nieuwe nummer van Katy Perry stond in Amerika gelijk op nummer 1. Ik begreep de ophef niet zo, totdat ik hem een paar keer voorbij hoorde komen op de radio tijdens het afwassen. Ja hoor, toen zat ie ook in mijn hoofd. I’ve got the eye of a tiiiiiiiiiiigerrrrrrrrrrr!
Ook in mijn hoofd: Papaoutai van Stromae. Ik houd stiekem wel van Franse rap (het heeft toch iets romantisch?) maar meezingen gaat wat lastiger.

Ik spotte deze stempel op ohhellofriendblog.com, en werd er gelijk hebberig van. Ik weet niet precies waar ik ‘m voor zou gebruiken, maar leuk is íe wel!
Dan nog mijn meest gebruikte apps van de afgelpen tijd: Afterlight om mijn foto’s mee te bewerken, Instagram om deze mee te delen, weeronline om het weer te checken en iBolt video downloader om muziek via youtube op mijn telefoon te zetten.
Wat zijn op dit moment jullie favorieten? 

Gerelateerd

22 reacties op “My favorites II

  1. Die ‘chubbysticks’ van Catrice zien er goed uit, misschien moet ik toch maar een keer ervoor naar de winkel… En chocoladekruidnoten: ik wil ze eigenlijk nog echt niet kopen, maar ik zie ze overal en nu wil ik ze ook!

  2. Wat een leuke favorieten! Dat geurtje van Chanel kreeg ik vorig jaar van mijn schoonvader. Schot in de roos! Heerlijk! Ik ben trouwens ook een sucker voor stempels, maar feit blijft dat ik ze praktisch nooit gebruik, haha.

  3. Die stempel is leuk zeg! Mijn favoriete geurtje van dit moment is Orange van Hugo Boss. Super lekker bloemig ook. Maar met stip op 2 staat ook Chance van Chanel, die ik ook al meerdere jaren heb ;)

  4. Dat geurtje van Chance Chanel heb ik ook, echt een heerlijk geurtje. En die stempel lijkt me super leuk om je eigen agenda mee te maken :) Weet je waar je er zo een kan krijgen? Liefs

  5. Haha ik heb voor mijn Frans mondeling een week lang alleen maar gekke Franse pop en hiphop geluisterd, ik kan ze nog steeds niet goed meerappen maaaaar ik had wel een 7,8 dus er is toch iets goedgegaan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *