My favorites II

Het leek me leuk om weer eens wat favorieten op een rijtje te zetten. Favoriete make up producten, voedsel, muziek, apps.. alles waar ik op dit moment fan van ben! Ik deed al eerder zo’n favorieten blogje, maar inmiddels zijn daar wat nieuwe favorieten bijgekomen.
Een favoriet die al jaren hetzelfde is (en waar ik toch niet om heen kan) is de geur Chance (eau fraîche) van Chanel. Al jaren mijn lievelingsgeur en hoewel ik meerdere geuren heb, draag ik deze het liefst. Als je op zoek bent naar een frisse maar toch ook bloemige geur moet je deze eens proberen. 
Verder draag ik weinig make up, maar deze gekleurde lippenbalsems van Carice zijn erg fijn! Ze lijken een beetje op de Clinque chubby sticks. Het zijn hele romige lippenstiften die een mooi kleurtje afgeven maar niet te heftig zijn. Precies waar ik van houd. Ze verzorgen je lippen ook goed en ruiken lekker! 
Lees verder voor meer favorieten van de afgelopen tijd.
Translation: My favorite things (products, food, music, apps..) lately!

Nu de avonden weer wat korter en koeler worden grijp ik weer wat vaker naar een kop thee. Ook lekker om rustig bij wakker te worden trouwens. Losse thee vind ik het allerlekkerst, nieuwe favoriet is Honeybush Mango Lemon van Simon Lévelt. Maar wanneer ik wat minder tijd heb grijp ik ook graag naar een zakje Vanille Rooibos van Starbucks. Deze is licht zoet/licht kruidig, erg lekker!

Ik ben helemaal niet zo’n snoepkont (ik houd meer van hartige dingen zoals chips en kaas) maar als ik dan snoep, houd ik van gekke zoete snoepjes zoals deze dynamietstaafjes van Look O Look. Serieus, aanrader! Oh en ze zijn er weer: chocolade pepernoten! Vind het altijd de ideale chocolade koekjes voor bij mijn kop thee.

Het nieuwe nummer van Katy Perry stond in Amerika gelijk op nummer 1. Ik begreep de ophef niet zo, totdat ik hem een paar keer voorbij hoorde komen op de radio tijdens het afwassen. Ja hoor, toen zat ie ook in mijn hoofd. I’ve got the eye of a tiiiiiiiiiiigerrrrrrrrrrr!
Ook in mijn hoofd: Papaoutai van Stromae. Ik houd stiekem wel van Franse rap (het heeft toch iets romantisch?) maar meezingen gaat wat lastiger.

Ik spotte deze stempel op ohhellofriendblog.com, en werd er gelijk hebberig van. Ik weet niet precies waar ik ‘m voor zou gebruiken, maar leuk is íe wel!
Dan nog mijn meest gebruikte apps van de afgelpen tijd: Afterlight om mijn foto’s mee te bewerken, Instagram om deze mee te delen, weeronline om het weer te checken en iBolt video downloader om muziek via youtube op mijn telefoon te zetten.
Wat zijn op dit moment jullie favorieten? 

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 22 reacties

 1. Josianne

  Die ‘chubbysticks’ van Catrice zien er goed uit, misschien moet ik toch maar een keer ervoor naar de winkel… En chocoladekruidnoten: ik wil ze eigenlijk nog echt niet kopen, maar ik zie ze overal en nu wil ik ze ook!

 2. Marije

  Wat een leuke favorieten! Dat geurtje van Chanel kreeg ik vorig jaar van mijn schoonvader. Schot in de roos! Heerlijk! Ik ben trouwens ook een sucker voor stempels, maar feit blijft dat ik ze praktisch nooit gebruik, haha.

 3. Anne

  Die stempel is leuk zeg! Mijn favoriete geurtje van dit moment is Orange van Hugo Boss. Super lekker bloemig ook. Maar met stip op 2 staat ook Chance van Chanel, die ik ook al meerdere jaren heb ;)

 4. ingeborg

  Wow, chocoladepepernoten! Supervroeg natuurlijk, maar zo kunnen we extra lang van genieten. :) Thee van Simon Levelt is altijd goed!

 5. ingeborg

  Wow, chocoladepepernoten! Supervroeg natuurlijk, maar zo kunnen we extra lang van genieten. :) Thee van Simon Levelt is altijd goed!

 6. Amy

  Wat een leuke favorieten! Die stempel is echt heel erg leuk :)

 7. Kiki

  Dat geurtje van Chance Chanel heb ik ook, echt een heerlijk geurtje. En die stempel lijkt me super leuk om je eigen agenda mee te maken :) Weet je waar je er zo een kan krijgen? Liefs

 8. Mariska

  Leuke post! Ik ben nog steeds benieuwd naar die sticks van Catrice, binnenkort toch maar een keertje proberen.

 9. Lisa

  Die thee klinkt echt heerlijk! En nu heb ik stiekem zin in chocoladepepernoten, haha.

 10. Lilian

  Ik probeer ook altijd mee te rappen met Papaoutai, maar dat komt er uiteindelijk uit als een hoop vals gemurmel haha.

 11. Olga

  Leuk nummertje van Katy Perry inderdaad :)
  En ik dacht dat ik nog niet toe was aan pepernoten, maar na zo’n herfstdag denk ik er anders over ;)

 12. Mirthe

  Haha ik heb voor mijn Frans mondeling een week lang alleen maar gekke Franse pop en hiphop geluisterd, ik kan ze nog steeds niet goed meerappen maaaaar ik had wel een 7,8 dus er is toch iets goedgegaan!

 13. Eline

  Mmm die dynamiet staafjes zijn zo lekker. We gaan vaak eten bij een restaurantje waar ze deze dan geven bij het afrekenen, geweldig!

 14. Nanda

  Oh losse thee is zo lekker :) en ondanks dat dat nr van stromae heel fijn is vind ik de tekst en clip zo zielig, over zijn overleden papa :(

 15. Anoeska

  Leuke favorieten! Ik heb zelf het luchtje van Chanel ook en vind ‘m inderdaad erg fijn. Niet te zwaar dus prima om elke dag te dragen. :)

 16. LNNK

  Chance is ook een van mijn favorieten. Ik vind hem zo lekker ruiken!

Geef een reactie