Diary week 39 & 40 2013

Hebben jullie ‘m vorige week gemist? Ik had zo weinig foto’s gemaakt (en verder weinig interessants te vertellen) dat ik besloot de diary van vorige week samen te voegen met deze week. Afgelopen twee weken bestonden weer vooral uit school (tentamen!) en werk, maar gelukkig ook wat leuke dingen.
Zo had ik een bloggeretentje in Rotterdam en ging ik uit eten met mijn broers en schoonzusjes in Utrecht. Ik ben een echt familiemens en vind het superfijn om ze om me heen te hebben.
Hoewel het steeds kouder wordt (bleh een maand geleden lag ik nog met 30 graden op het strand!) hebben we nog een redelijk mooie herfst met veel zon, en dus ben ik tussendoor ook zoveel mogelijk de stad in geweest. Straks wordt het zo koud en donker dat ik alleen nog maar in m’n bed blijf liggen, dus nu nog maar even optimaal van genieten ;-)
Translation: New week, new diary.. I decided to skip week 39 because it was a quite busy (but also boring) week and I didn’t take a lot of pictures. So I combined it with last week.Love you too mam (ik weet dat je dit leest! ;-)). In de pauze van mijn werk stuur ik vaak de meest charmante foto van mezelf naar m’n moeder. Op drukke dagen is het best hard werken, het is bloedheet dus ik krijg een rode kop en ik zit vaak onder de plakkerige karamel en koffie.. love my job.
Vorige week ging ik na college samen met een vriendinnetje koffie drinken bij Barbeton, in de Korte Janstraat, vlakbij de universiteit. Utrecht zit vol koffietentjes, leuk om elke keer een andere uit te proberen. Oh en ik lust nog steeds geen zwarte koffie of espresso, maar cappuccino’s en lattes (macchiato) gaan er inmiddels wel in. Goed he? ;-)
Daarna ging ik gelijk door naar Rotterdam, want ik was uitgenodigd voor een speciaal etentje bij restaurant Karakter. We kregen een heerlijk vier gangen diner in jaren ’20 stijl. Het diner bestond onder andere uit rode bieten en duif, iets wat ik nog niet eerder gegeten had maar wat wel erg lekker was! Zeker voor herhaling vatbaar.
Zaterdag ging ik uit eten met mijn broers en schoonzusjes, hier in Utrecht. Een van mijn broers woont ook in Utrecht en zie ik dus wel vaker. De ander woont helaas in Nijmegen en zie ik voornamelijk als ik zelf die kant op ga (wat niet meer zo heel vaak gebeurt). Fijn dus om weer even allemaal bij elkaar te zijn, en super gezellig!
Zondag at ik pizza en keek ik eredivisie live. 
Hoewel ik 100% een zomerkind ben en hou van zwoele zomeravonden waar je tot laat buiten kunt zitten, heeft die gezelligheid van de herfst toch ook wel wat. Ik heb m’n kniekousen in ieder geval weer uit de kast gehaald!
Mijn collectie geurtjes (haha links zie je nog een leeg flesje). Chanel is duidelijk mijn favoriet, maar de andere zijn ook erg lekker. Oh, Lola is bloemig zoet, Love ETC van The Body Shop is lekker zomers fris en dat achterste geurtje heb ik net nieuw, van mijn broer en z’n vriendin. Deze kochten ze in een parfumfabriek in Frankrijk en hij ruikt heerlijk suikerspinzoet. Niet iets voor elke dag, maar ik vind ‘m wel heel erg lekker!
Donderdag middag ging ik met Maura koffie drinken bij Blackbird, misschien wel mijn favoriete koffietentje in Utrecht. Het is er altijd zo relaxed.. Ik kocht even daarvoor een nieuw kookboek, waarvan al een uitgebreide review online is gekomen. 
Helemaal geïnspireerd door mijn nieuwe kookboek besloten mijn huisgenootje en ik die avond vegetarisch te koken. Niet een recept uit het boek, maar iets wat we op internet vonden. 
Vol goede moed gingen we aan de slag, maar het eind resultaat was niet helemaal je van het. Uiteindelijk belandde we bij de Ikea. Aan de gehaktballetjes. Tja. Tot zover ons vegetarische avontuur haha.
En toen was het alweer zondag! Ik lig nog heeeeerlijk in bed, helaas moet ik er zo echt uit want ik moet vanmiddag nog even een paar uurtjes werken.

Deze week weer een nummertje van John Legend. Natuurlijk omdat z’n muziek zo relaxed is, maar dit keer ook omdat deze clip zo ontzettend lief is. Het liedje is ontzettend mooi en gaat natuurlijk over z’n pasgetrouwde vrouw. De vrouw in deze clip is ook daadwerkelijk z’n vrouw, ik vind de beelden zo mooi! Ook heel schattig die privébeelden van de bruiloft op het einde. Zucht.. zwijmel.. haha.

Ook een goede voor vandaag: de lazy sunday playlist die ik vorige week maakte. Voor iedereen die vandaag wel lekker in bed kan blijven liggen ;-).

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 26 reacties

 1. Aline

  Heerlijke foto’s weer! Jouw blog herinnert me altijd weer aan adresjes waar ik nog steeds langs moet zoals Black Bird en Stan&Co. Laatst wel bij Meneer Smakers geweest en oh my dat was ZO lekker! Ohja pssst bij je parfumfoto staat het lege flesje rechts in beeld ipv links ;)

 2. Nanda

  Fijne foto’s :) Ik ga binnenkort ook eens naar Utrecht, ben helemaal Utrecht fan dankzij jou haha.

 3. Romee v

  haha leuke moeder! :) de meeste foto’s heb ik gezien op instagram, maar het is toch leuk om zo een overzichtje te zien!

 4. Masha

  Aaaaaawh dat liedje <3. Had het liedje nog nooit gehoord, maar ooh my wat super super lief! Hij zingt het echt met zo veel liefde en de clip is ook zo lief *inderdaad zwijmel*

 5. LNNK

  Wat een heerlijke foto’s weer. Ik ben erg benieuwd naar het kookboek.

 6. Jesdiny

  Wat een fijne foto’s. Wel jammer dat het vegetarische gerecht mislukte.

 7. Pebblyn

  Jeetje, zo’n overdreven romantisch liedje! Wel heel mooi :)

 8. Sylvia

  Fijn overzicht, leuk dat je ook zo’n familiemens bent. En een prachtig liedje :)

 9. Ellen

  Hele leuke diary! Je hebt volgens mij echt een mooie kamer, haha. Jammer dat het vegetarische etentje niet zo goed uitpakte, de uit-eten-foto’s zien er wel super leuk uit!

 10. Eva

  Leuke foto’s weer! In tegenstelling tot normaal heb ik ook eindelijk maar eens food shots gemaakt tijdens het koken, vergat het eerder altijd maar het is eindelijk gelukt ;)

 11. Ik ben zo blij dat je eindelijk koffie lust haha (ook wel ernstig als barrista) kunnen we mooi naar koffietentjes!

 12. Olga

  Fijne foto’s :)
  Ik vind de letterslinger boven je bed echt super!

 13. Eline

  Heel erg leuke foto’s! Wat jammer van die vegetarische kook poging, volgende keer beter ;)

Geef een reactie