#huishoekje

Het is alweer ruim een jaar geleden dat Danique mijn kamer kwam fotograferen. Daar kwamen super mooie foto’s uit voort, maar inmiddels is mijn kamer wel al weer wat veranderd. Af en toe plaats ik foto’s op instagram van mijn kamer, kleine stukjes en details, met de hashtag #huishoekje.
Inmiddels heb ik al een heel overzicht van ‘huishoekjes’ en die wil ik vandaag laten zien! Het lijkt me ook leuk om een mini project met jullie te starten (net zoals de #ldoslunch), lees onderaan dit bericht hoe je mee kan doen.

Verse kruiden (die inmiddels zijn vervangen door plastic plantjes.. tja.)

‘s Ochtends komt de zon langzaam maar zeker mijn kamer binnen schijnen..

Mijn bureau blijft een beetje rommelig.. oeps.

Detail: konijn (kaart van Ikea) en heeel veel washi tape.

In het voorjaar had ik bloesemtakken uit de tuin op mijn kamer staan.

Mijn (steeds groeiende) stapel kookboeken.

Mijn bed.

De nepplantjes! Best leuk toch? De glazen potjes zijn inmiddels gevuld met thee.

Zicht vanuit bed.

De meest recente, aan het werk achter m’n laptop met een kopje pompoensoep.

Ik zal de komende tijd de hashtag wat aanvullen met nieuwe foto’s. Maar het lijkt me ook heel leuk om een kijkje in jullie kamers te krijgen! Wellicht kan ik daar ook een blogpost aan wijden. Mocht je nog mooie foto’s van je kamer op instagram hebben staan (of deze gaan maken), tag ze dan met #ldoshuishoekje. Zo houd ik mijn eigen hashtag overzichtelijk met eigen foto’s, en kan ik ook in een overzicht jullie foto’s zien. Hopelijk doen jullie mee! Alle ‘huishoekje’ foto’s vind je trouwens hier

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 34 reacties

 1. Vind het er zo gezellig uit zien, echt leuk! Niet te vergelijken met ons huis – veel strakker :P Maar wat gezelligheid mag er nog wel bij bij ons, leuke inspiratie dus, dit!

 2. Ik word altijd blij van foto’s van jouw kamer! Ook weer een goede inspiratie voor mijn nieuwe kamer. Ik had in mijn vorige kamer een muur turqoise, misschien ga ik wel weer zoiets doen!

 3. cheyenne

  je kamer is zo gezellig! mijne is nog een work in process, maar het wordt steeds beter hihi.
  xo, cheyenne

 4. Marijke

  Zo’n leuke kamer! Ik heb ineens al een foto op mijn instagram met de hashtag getagd ;).

 5. Pebblyn

  Mooie kamer zeg! Later mag je mijn huis wel komen inrichten ;-)

 6. Larissa

  Leuke kamer! Groen is nu ook weer helemaal in las ik laatst :)

 7. maureen

  Ziet er echt heel gezellig uit! Ook heel opgeruimd vind ik, de doorsnee studentenkamer staat vol met cornflake-dozen en vuile was.

 8. Eva

  Wat ontzettend leuk zeg! Die groene muur achter je bureau is echt te mooi!

 9. Ellen

  Wauw je collectie washitape is groot! Waar heb je de vershoudpotten van je pasta vandaan?

 10. Linda

  Je hebt je kamer echt heel mooi ingericht! Heel fijn al die mintkleuren en die prulletjes zoals je washi tapes!

 11. Wat ziet je kamer er leuk uit!
  Een leuk idee, zit net op Instagram dus ga eens op onderzoek uit hoe alles werkt en hoe ik je kan volgen/taggen..
  Groetjes Rensina

 12. Nanda

  Gezellige kamer hoor! Ik heb mijn huis iets strakker, maar vind die gezellige details wel heel leuk dus die probeer ik ook wat meer te krijgen :)

 13. Jouw kamer is toch zo mooi! Vorig jaar vond ik hem al mooi en nu nog steeds. Mooie kleuren en leuke spulletjes. Het lijkt me fijn om daar te wonen :)

 14. Eline

  Die typewriter !!!! Ik voel de jaloezie al opborrelen.

 15. Noooo typte in een hele reactie (met één hand ook nog, want koffie in de andere) klik ik per ongeluk op Sign out in plaats van Publish. Ik zei in ieder geval iets over het konijnenkaartje (duh) die ik ook heb en dat je bureau helemaal niet rommelig is en dat je kamer heeeel mooi is. Nu ga ik op het goede knopje klikken!

 16. Patricia

  Leuke kamer en een leuk overzichtje, altijd jammer dat sommige plantjes niet werken om te groeien, nep is een goed alternatief blijft altijd groen

 17. Des

  Die slinger vind ik leuk! Waar heb je die weg?

 18. Suzanne

  Wat ziet mijn huis er ontzettend saai uit als ik dit zo zie. Echt heel erg gaaf!!

 19. T

  leuke kamer. Ziet er heel gezellig uit

Geef een reactie