Het is alweer ruim een jaar geleden dat Danique mijn kamer kwam fotograferen. Daar kwamen super mooie foto’s uit voort, maar inmiddels is mijn kamer wel al weer wat veranderd. Af en toe plaats ik foto’s op instagram van mijn kamer, kleine stukjes en details, met de hashtag #huishoekje.
Inmiddels heb ik al een heel overzicht van ‘huishoekjes’ en die wil ik vandaag laten zien! Het lijkt me ook leuk om een mini project met jullie te starten (net zoals de #ldoslunch), lees onderaan dit bericht hoe je mee kan doen.

Verse kruiden (die inmiddels zijn vervangen door plastic plantjes.. tja.)

’s Ochtends komt de zon langzaam maar zeker mijn kamer binnen schijnen..

Mijn bureau blijft een beetje rommelig.. oeps.

Detail: konijn (kaart van Ikea) en heeel veel washi tape.

In het voorjaar had ik bloesemtakken uit de tuin op mijn kamer staan.

Mijn (steeds groeiende) stapel kookboeken.

Mijn bed.

De nepplantjes! Best leuk toch? De glazen potjes zijn inmiddels gevuld met thee.

Zicht vanuit bed.

De meest recente, aan het werk achter m’n laptop met een kopje pompoensoep.

Ik zal de komende tijd de hashtag wat aanvullen met nieuwe foto’s. Maar het lijkt me ook heel leuk om een kijkje in jullie kamers te krijgen! Wellicht kan ik daar ook een blogpost aan wijden. Mocht je nog mooie foto’s van je kamer op instagram hebben staan (of deze gaan maken), tag ze dan met #ldoshuishoekje. Zo houd ik mijn eigen hashtag overzichtelijk met eigen foto’s, en kan ik ook in een overzicht jullie foto’s zien. Hopelijk doen jullie mee! Alle ‘huishoekje’ foto’s vind je trouwens hier

Gerelateerd

34 reacties op “#huishoekje

  1. Ik word altijd blij van foto’s van jouw kamer! Ook weer een goede inspiratie voor mijn nieuwe kamer. Ik had in mijn vorige kamer een muur turqoise, misschien ga ik wel weer zoiets doen!

  2. Noooo typte in een hele reactie (met één hand ook nog, want koffie in de andere) klik ik per ongeluk op Sign out in plaats van Publish. Ik zei in ieder geval iets over het konijnenkaartje (duh) die ik ook heb en dat je bureau helemaal niet rommelig is en dat je kamer heeeel mooi is. Nu ga ik op het goede knopje klikken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *