Lovely blog: Achtentwintiger.com

Over het algemeen lees ik het liefst lifestyleblogs. Nou is lezen nogal een groot woord want het gaat vooral om plaatjes kijken, ik ben nogal visueel ingesteld. Persoonlijke blogs bevatten vaak veel tekst en lappen tekst lees ik al genoeg voor mijn studie. Daarbij is helaas niet iedereen zo boeiend als hij of zij denkt te zijn.
Toch zijn er enkele uitzonderingen (zoals bijvoorbeeld Des!), en vandaag heb ik er weer een voor jullie: Achtentwintiger.com
Deze blog wordt bijgehouden door de achtentwintigjarige Lianne, en gaat eigenlijk over het alledaagse leven. Normaal interesseer ik me niet per se in het alledaagse leven van een willekeurig persoon, maar Lianne weet alles goed te verwoorden. Vaak heel erg grappig, en soms ook gewoon heel erg mooi. Ik ben dan voorlopig nog geen achtentwintig, maar kan me soms ernstig goed herkennen in haar columns.
Dus, mocht je vanavond niet in de kroeg gaan stappen maar onder de dekens kruipen met een kop thee en een zak chocolade pepernoten: check dan even achtentwintiger.com. Gegarandeerd dat je blijft hangen.
Omdat de blog niet zo vol staat met plaatjes dit keer geen eerste impressie, maar ik kan jullie wel mijn favoriete stukjes delen: ‘Imponerende weetjes‘, ‘De labbekak‘ en ‘The twilight zone‘. 

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 9 reacties

 1. Anne

  Leuk! Die kende ik nog niet. Mijn favoriete blogs zijn lifestyle blogs, en ik ben niet vies van veel tekst. Zelf ben ik ook heel tekstueel en niet visueel ingesteld :) (alhoewel ik voor mijn werk juist wel die visuele kant nodig heb). Ik ben Lianne gaan volgen. Benieuwd naar de komende stukjes.

 2. Nanda

  Deze blog kende ik nog niet, ga snel eens een kijkje nemen :)

 3. Maura - YLT

  Mooi geschreven. Wel leuk weer eens wat anders, want meestal blijf ik hangen als de foto’s mooi zijn, dus dit is ook wel eens leuk!

 4. Veerlez

  Grappig dat je een post over 28 schrijft op de dag dat ik 28 werd! :) Nou moet ik wel die blog gaan lezen :D

Geef een reactie