Lovely blog: Now you’re cooking

Foodies zijn hip. De foodblogs schieten uit de grond, even als de printmagazines en op 24kitchen kun je de hele dag toekijken hoe de heerlijkste maaltjes worden bereid. Gezond en bewust bezig zijn met voedsel is in opkomst, en tegelijkertijd is er ook steeds meer oog voor vormgeving en design. Wat mij betreft een perfecte combinatie: lekker eten en prachtige fotografie.
Steeds meer mensen instagrammen hun avondeten en zo wordt langzaam maar zeker iedereen een heuse ‘food photographer’. Het gaat niet langer meer om een bord met eten, er is oog voor detail. Vandaag heb ik een blog vol prachtige food photography en nog beter: filmpjes! In filmpjes ziet alles er altijd zo makkelijk uit, en kun je het bijna van je scherm af likken. Dat de blog eigenlijk een verkapte reclame campagne is van een groot witgoedmerk vergeten we even, ik vind dit een geweldige marketingstrategie (want ja, na het zien van die filmpjes wil ik ook al die mooie keukenspullen hebben!).
De blog is deels een tumblrblog: vol inspiratie voor de echte foodies. Mooie foto’s, heerlijke recepten en decoratie ideeën, gevonden op het internet. Het andere deel bestaat uit eigen content: recepten in videovorm en prachtige food photography.
Lees verder voor een kleine impressie, of klik gelijk door naar de blog en laat het watertanden beginnen!
Translation: Yesterday I discovered this lovely tumblrblog filled with beautiful food inspiration en recipe videos. It is a disguised advertorial from Electrolux, but hey it works: the photographs and videos are lovely and they make me want to buy all the kitchen supplies! Read on for a first impression or check for yourself at nowyourecooking.tumblr.com.

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 10 reacties

 1. Nanda

  Lijkt me een leuke blog, ga snel een kijkje nemen :)

 2. Maura - YLT

  Deze kende ik nog niet, maar ziet er super uit! Handig ook die fimlpjes. Was mijn blog maar verkapte reclame haha, dan had ik ook al die mooie spullen ;)

 3. Maureen

  Hmmmm bij zo’n foodblogs krijg ik altijd zo’n honger! Jammer dat ik nooit tijd (of ehhhh zin) heb om lang in de keuken te staan voor een uitgebreide maaltijd, maar kijken kan ook!

 4. Eva

  Heel mooi en wat een fijne foto’s en filmpjes! :)

 5. Con leche

  Wat een mooie filmpjes en wat ziet het er ongelofelijk makkelijk uit!

Geef een reactie