Diary: week 43 & 44 2013

Afgelopen twee weken stonden in het teken van de tentamens. Vandaar dat deze diary ook wat korter is dan normaal, het leek me een beetje saai om telkens een foto van mijn neus in de studieboeken te maken. Een tentamen heb ik al terug en heb ik helaas net niet gehaald, dus ik mag nog even door. Joepie.
Gelukkig is het daarna even tijd voor rust, komende week kan ik eindelijk weer eens naar huis. Afgelopen 3 maanden heb ik mijn ouders maar 1 keer gezien.. oeps. Het is ook zo leuk hier in Utrecht ;-).
Translation: Last weeks have been a bit of the same: studying, studying and lots of studying. Thankfully that’s over now, it’s time to relax a bit!De nieuwe week begon goed, ik tikte de 1800 bloglovin volgers aan. Crazy, I know! En inmiddels gaan we alweer richting de 1900… ik blijf het maar vragen: waar komen jullie vandaan? In ieder geval welkom op mijn blog, super leuk dat jullie me zijn gaan volgen!
De laatste colleges voor het tentamen.. gelukkig een stuk aangenamer met iets lekkers ;-). Ik schafte een Keepcup aan (zie ook eerste foto) en nam ‘m gelijk in gebruik. Tip voor Utrechters: bij Barbeton kost een afhaal koffie (ongeacht welke koffie je neemt) slechts €2. Barbeton zit in de Korte Janstraat, vlakbij Janskerkhof en dus de Universiteit, ideaal voor studenten dus!
Ik plaatste deze foto met de vraag of jullie haar ook altijd perfect zit op het moment dat jullie gaan slapen. Ik moest lachen om de reacties, want bijna iedereen reageerde met ‘JA!!!’. Hoe komt dat toch? Dan zit het overdag slap, of is het pluizig, en ‘s avonds opeens vol volume en glans? 
Ik haalde twee Tony repen en de nieuwe Linda voor tussen het tentamen leren door. De melk-kaneel-kokos-amandel reep is errrrg lekker, maar niet super bijzonder. De zout-karamel had ik nog nooit gehad en vind ik ook erg lekker, maar mijn favoriet is toch de ‘gele’ reep, melk met nougat.
Leukste aan blogger zijn: pakketjes ontvangen! Ik kreeg de Food we love box binnen, hierover later meer.
22 oktober was het opeens bijna zomers warm: 22 graden! Ik besloot samen met een studiegenootje mijn favoriete zomerse pasta te maken: pasta pesto met cherry tomaatjes, feta, kip en rucola. Super simpel maar zoooo lekker!
Mmmm.. cocktails bij Zussen! Ik was er eigenlijk nog nooit geweest, maar het is best wel een fancy tent. De cocktails waren wel duur, maar dat zijn ze overal wel. Heb het dus maar bij eentje gelaten, een mojito met mango smaak.
Ik dop m’n eigen boontjes wel (pun intended).
In het kader van ‘treat yourself’:  ontbijt met taart. Mmmmmm! Ik at het gelukkig niet alleen op hoor haha, zoveel honger heb ik ‘s ochtends nooit.
En toen begon het studeren. In bed onder de dekens want ‘t was koud! Met m’n favoriete toetje: vanille yoghurt met crispy chocolade balletjes, van de Lidl. Vroeger had Albert Heijn eigen merk van zulke balletjes als broodbeleg. Herkent iemand dat nog? Het zat in een blauw/paars hoekig kartonnen pak (zoals hagelslag) en was dus voor op je brood of door de yoghurt. Ik vond dat zoooo lekker en snap nog steeds niet waarom ze dat niet meer hebben..
Tussendoor stuitte ik op deze aanbieding. Nou vind ik de ELLE maar een saai blad, maar precies deze tas van O My Bag wil ik al sinds ik deze zomer een sample sale bezocht. Zo mooi! Helaas wel duur. Nu heb ik ‘m met €115 korting, plus een tijdschriften abonnement! Voor ik het wist had ik op ‘bestel’ geklikt..
Brrr.. het werd weer uggs weer. Ik vind ‘t de meest lelijke schoenen ever en zou ze nu ook niet zo snel meer opnieuw kopen nu ik weet hoe ze gemaakt worden, maar ik heb deze al 5 jaar. Mijn vader nam ze ooit mee uit Amerika en sindsdien houden ze mijn voeten goed warm wanneer er weer eens 20 cm sneeuw ligt.
En toen was het tentamen tijd! Door de storm van afgelopen maandag werd mijn tentamen afgelast en verplaatst naar een andere dag, en zaten we opeens in een mega grote college zaal. Best gek.
Eenmaal thuis vond ik dat ik deze lekkere snack wel verdiend had, maar.. toen was de oven ineens kapot. Ik baalde zo erg!!! Haha ik heb hier nog steeds zin in :-(
En afgelopen week ging eindelijk Lovetoshare.nl online, de website voor alle leuke hotspots waar ik zelf ook voor schrijf. Hebben jullie ‘m al gecheckt?
Zoals ik al zei wordt komende week wat rustiger. Ik kan eindelijk weer eens op bezoek bij mijn ouders in Nijmegen. Vrijdag ga ik samen met Maura Nijmegen in, even langs mijn oude werk Sid en Liv en andere leuke plekjes. Ik mis Nijmegen af en toe wel hoor. En dan begint een nieuw blok met nieuwe vakken, ben benieuwd!

Dan nog een nummertje: Royals van Lorde. Ik vind ‘t zo’n leuk nummer! De rest van haar album is ook erg leuk.

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 37 reacties

 1. Sylvia

  Ah, Royals is zo’n fijn nummer! En ik wist niet dat ze Tony’s Chocolate ook in kleinere repen hadden :) Balen van de onvoldoende, alvast veel succes met het hertentamen! Fijne zondag :)

 2. Tedje

  Leuke foto’s! Al dat lekkere eten, hmm! En Royals is inderdaad prachtig. Je moet eens de versie van Kina Grannis luisteren, die vind ik stiekem nog leuker!

 3. cheyenne

  wow, die tas! goeie aanbieding zeg :) mijn weken zagen er vrijwel hetzelfde uit, gekluisterd aan mijn laptop voor paper deadlines, en ik mag ook nog twee weekjes door, brrr. succes met studeren!
  xo, cheyenne

 4. Leuke week met mooie foto’s.
  Vind het leuk om te lezen wat iedereen in blogland heeft beleefd (zie de diarys overal voorbij komen haha)
  Fijne zondag, Rensina

 5. Laura

  Die tas is echt leuk! Lorde heeft zulke leuke liedjes :)

 6. Zoë

  Ik vind jouw dagboekjes altijd zo leuk om te lezen :) Wat stom dat je je tentamen niet gehaald hebt, maar dat komt wel goed! Leuke foto’s heb je weer gemaakt :) Ik kijk al uit naar de volgende!

 7. Ik vind lovetoshare echt onwijs leuk bedacht! Ik ben zelf iemand die altijd een beetje ‘bang’ is om ergens terecht te komen waar ik het totaal niet prettig vind, dus ga ik altijd maar naar de standaard tentjes (Hema is een grote favoriet, haha). Maar de volgende keer dat ik ergens heen ga check ik zeker eerst even jullie site, dan durf ik het wel aan om buiten mijn comfort zone te stappen!

  Ondanks dat je veel hebt gestudeerd vind ik het toch een leuke diary hoor! Heb wel spontaan trek gekregen, hihi.

 8. Jesdiny

  Die keepcup is zo leuk, prachtige kleurtjes. Zo is een kopje thee of koffie extra lekker. Lovetoshare ga ik zo gelijk eens rustig bekijken. Vind het een ontzettend leuk idee!

 9. Lianne

  Ik word altijd zo vrolijk van jouw dairies! Toen ik nog studeerde deed ik dat ook altijd met chocolade binnen handbereik :-) En een fijn vooruitzicht, naar Sid en Liv. Ik was gisteren en het was – zoals altijd – zo lekker en fijn daar! In Nijmegen echt eén van mijn lievelings taart/lunch/thee/koffie/metvriendinnenklets plekjes.

 10. Mirthe

  Oh die O My Bag aanbieding is echt niet te weerstaan aaaah.
  En Love To Share ziet er nu al supergoed uit!

 11. Nanda

  Oh die tas is mooi zeg! Goede deal :)
  En jammer van die nacho’s, ze zien er goed uit.

 12. Zussen zit naast broers toch? Leuke namen vind ik dat!
  Als ik sperzieboontjes ‘dop’, knip ik ze altijd, zo veel makkelijker!

 13. Patricia

  Lekker eten zit er weer bij en Royals is zo heerlijk, ook leuk dat er nu een reclame is van samsung en messi met dit nummer

 14. Ellen

  Het klinkt heel gek, maar als ik die foto’s zo zie wil ik weer studeren, haha. Leuke diary :)

 15. Mylene

  Wow, meer dan 1800 volgers. Bizar veel. Maar ook hartstikke terecht!

 16. Eva C.

  1800 volgers! Dat is iets waar ik alleen van kan dromen :) Je eten ziet er altijd zo lekker uit, ik krijg er honger van… En die tas van Elle is kei kei kei schoon, maar inderdaad wel erg duur. Misschien met lieve puppyoogjes vragen aan Sinterklaas :p

 17. mai n.

  leuke diary! toff dat je zoveel volgers heb! op naar de 2000!

 18. Die tas is inderdaad prachtig! Leuk dat je ook voor Love to Share schrijft, leuk concept en de website ziet er prachtig uit!

 19. Heerlijk toch die uberlelijke uggs. Ik geniet er ook nog steeds van hoor. Niets lekkerder dan warme voeten.

 20. Con leche

  Heerlijke diary weer. Ik vind O My Bag ook echt zo’n mooi tassenmerk en fijn ook dat het gemaakt wordt van eco-leer! Wat leuk dat je gastblogger bent voor Lovetoshare, ik vind jouw hotspots altijd erg leuk! En dat nummer van Lordy; helemaal grijs gedraaid en keihard meegezongen tijdens de zomervakantie in de auto onderweg naar Frankrijk en Spanje!

 21. Lenneke

  Ah, jammer dat je één tentamen niet gehaald hebt. Hopelijk ging de rest wel goed! En ja: Utrecht is big fun! :-)

 22. Eva

  Die mok is echt heel erg leuk!
  Heb trouwens ook een poosje op het punt gestaan die Elle-aanbieding te gebruiken maar wil toch liever een grotere O My Bag waar mijn camera ook in past. Zo zonde als ik die nog los mee moet nemen dan.

 23. Maartje

  Die beker is echt handig! Ik zoek al heel lang zoiets. Super leuke foto’s trouwens.

 24. Anoeska

  Leuke foto’s! Die raspberry cheesecake herken ik nog van toen ik bij Starbucks werkte, maar goed dat ik ‘r weg ben want was zó verslaafd aan die taart haha.

 25. Olga

  Wat sneu van je oven! Wel grappig dat je een foto maakt van je ongebakken nachos :)

 26. LNNK

  Dat toetje van de Lidl met die balletjes is mijn favoriet!!
  De keepcup heb ik ook. Fijne beker is het.

 27. Resy

  Leuk weer! Ja ook bij mij zit m’n haar op zn best vlak voordat ik ga slapen of onder de douche stap…

 28. Sas

  Keep Cups zijn zo leuk<3 Ik heb er nu 3 in bezit

 29. Veerlez

  Herkenbaar, mijn leven bestaat momenteel ook nog alleen uit studeren studeren en studeren. Mijn fotos zouden bestaan uit mandarijnen, koffie en boeken. Het is donker als ik vanuit huis vertrek en donker wanneer ik thuis kom, geen heel interessant leven.
  En nu heb ik weer heel veel zin in de oranje Tony reep, gelukkig verkopen ze die nauwelijks, want mijn geld is helemaal op. Dus ik ga het weerstaan!

Geef een reactie