Hema shoplog

Normaal plaats ik eigenlijk geen shoplogs, hooguit via de Facebookpagina. Maar gisteren liep ik tegen zulke leuke dingetjes bij de Hema aan dat ik ze toch even met jullie wilde delen. Ik kocht helaas niet alles (liet mijn budget dat maar toe!), maar zette wel zoveel mogelijk leuke dingetjes voor jullie op de foto zodat jullie kunnen zien waarvoor jullie naar de Hema moeten gaan.
Hema is mijn favoriete Nederlandse winkel, mijn dekbedden en pyjama’s kwamen van de Hema evenals mijn Jip en Janneke spulletjes. Tegenwoordig is Hema een walhalla voor bloggers, want alle internet trends lijken direct vertaald te worden en liggen binnen no time in de schappen. Zie bijvoorbeeld de washi tape, alle papierwaren en toffe interieur items (fel gekleurde kaarsen, kussens met chevron patroon etc). En nu dus ook stempels! En daarvan trof ik een paar hele leuke aan bij Hema.

Translation: Hema is my favorite Dutch store. They seem to follow the newest trends on the web, and transform them into their own style. Lots of things which are popular in the blog culture (i.e. washi tape, papergoods, interior textiles with chevron prints) are also available at Hema. Hema is a Dutch store but can also be found outside of the Netherlands (Belgium, Germany, Luxembourg and France).

Wie mijn blog al langer volgt weet ook dat ik een tijdje een postproject heb gehad. Deze was redelijk succesvol, als een van de eerste projecten in Nederland en ik werd zelfs geïnterviewd voor Flow Magazine. Inmiddels ben ik er mee gestopt door drukte, maar ik heb nog steeds een zwak voor mooie papierwaren en knutselspulletjes. Hema had altijd al een mooi assortiment in schriftjes en pennen, maar is tegenwoordig helemaal hip.

Ik kocht 6 stempels (3 sets van 2) en een setje van 2 stempelkussens. Van de grote blokken waren verschillende versies, maar deze trokken meteen mijn aandacht. Mijn favoriet is de grote ‘Hello’ stempel, maar de ‘special delivery’ stempel is ook erg leuk (en praktisch).
De stempelkussens geven goed inkt af, maar zijn niet heel erg dekkend. Ik kocht ze omdat ik alleen kleine stempelkussens heb, en af en toe zo’n grote ook fijn is. Toch vind ik mijn kleine stempelkussen wat fijner: deze geeft echt gitzwarte inkt af. Daarbij is het eigenlijk ook beter om met je inktkussen over de stempel te gaan, in plaats van je stempel in het kussen te drukken. Zo voorkom je dat je hele stempel zwart wordt (en je dus ook de randjes meestempelt). 

De stempels komen in setjes van twee, en kosten €2,50 per set. Dat betekent dus €1,25 per grote stempel, wat echt heel voordelig is. Ze zijn mooi afgewerkt en stempelen goed, dus mocht je nog op zoek zijn naar een manier om je post of cadeautjes wat op te leuken, dan kan ik deze stempels aanraden.

Daarnaast hadden ze nog een heleboel leuke gekleurde schriftjes. Met ringband of met een opbergvakje. Deze deden me heel erg lijken op het merk Marc’s Tokyo Edge. De originele boekjes zijn wat mooier en hebben fijner papier, maar deze van Hema zijn wel een stuk voordeliger.

Ook hadden ze leuke stickers en traveljournals, al maak je die laatste natuurlijk veel mooier zelf met deze DIY ;-).

Als laatste spotte ik ook nog wat kerstspulletjes, al waren ze deze hoek nog aan het inrichten en lag alles door elkaar. De exacte prijzen weet ik dus niet, maar deze zullen ook wel rond de €2,50 liggen. Ik nam bijna het kleine setje mee, al was het maar vanwege het hertje. 

Naast deze spulletjes hadden ze ook nog veel mooie labels en tags, en hing er een prijskaartje met ‘lettertang’. Het product zelf heb ik nog in geen enkele Hema kunnen spotten, maar ik zag wel verschillende tapes die erin konden dus ik verwacht deze nog aangevuld zullen worden. 
Ik hoop dat jullie het leuk vonden om even een virtueel kijkje te nemen in de Hema, nu snel op de fiets springen! ;-)

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 42 reacties

 1. Eva

  Ik heb echt een zwak voor de Hema. Kom er het liefste dan ook niet te veel want ik kom altijd weer met kantoor/bureauspullen naar buiten. Het liefste ook washitape of toffe stempels maar ik krijg steeds meer DIY-trek dus waarschijnlijk haal ik daar straks nog veel meer ;)

 2. denise

  ooooh leuk zijn ze he!
  ik heb ook n shoplogje van de hema +filmpje!
  ik heb ook n lettertang gekocht,
  heb je die ook gespot!?
  komt later een artikel van online!
  liefs,
  denise

 3. Annemijn

  Ja ik houd van de Hema! Die stempels zijn echt heel tof, ik ga binnenkort maar eens langs :-)

 4. Nanda

  Hema is inderdaad een hele fijne winkel! Washi tapes en stempels vind ik super mooi maar gebruik ze zelf niet, dus daarmee kan ik me nog wel inhouden. Maar de sieraden en spullen voor in huis zijn een heel ander verhaal ;)

 5. Franse Lelie

  Ik stond er net met de kerststempels in mn handen, weer terug gelegd….ga morgen toch nog even terug! Zelfde blogje net bij een andere blogster gelezen: hema is populair!!!!

 6. Mariekjen

  Hihi, heb net een oproepje geplaatst om te snailmailen, omdat ik afgelopen vrijdag dus ook helemaal los ben gegaan in de Hema ;-) Heb ook onder andere die stempels gekocht! Ik was altijd al een big fan van de Hema, maar de laatste tijd overtreffen ze zichzelf echt. Heel erg toffe dingen!

 7. Zoë

  Ik heb de roterende stempel met 12 woordjes/zinnetjes/figuurtjes gekocht :) in België zijn de stempels 2,75, maar alsnog lekker goedkoop :) Ik ben er alleszins heel erg blij mee!

 8. cheyenne

  hema is de beste! dat kerstsetje is heel erg leuk, perfect voor kaartjes! ik moet maar snel weer eens naar de hema toe, hihi.
  xo, cheyenne

 9. Resy

  Ik vind die schriftjes/notitieboekjes erg leuk! Ga van de week gelijk even kijken bij de hema :)

 10. Eline

  Oh wat een leuke stempels zeg ! :D Ik heb al een hele mooie agenda van HEMA op mijn wishlist staan voor kerstmis, misschien kunnen die stempels er ook nog bij :p

 11. Leuk blogje, je hebt mooie spullen gekocht!
  Ik heb laatst ook een paar stempels gekocht bij de HEMA en vind ze erg fijn.
  Groetjes Rensina

 12. Mirthe

  Jaaaa de Hema is zo fijn :) Vooral die kerststempels vind ik superleuk!

 13. Lana.

  Leuk artikel! De Hello en paperclip stempel zijn echt leuk!

 14. Kim

  Hema is echt een fijne winkel! Leuke spulletjes :)

 15. Eva C.

  Ik moet precies nog eens binnenspringen bij de hema. Dat gaat mijn portomonnee niet fiin vinden. Ik vind het trouwens jammer dat je gestopt bent met snailmailen, je maakte altijd zo mooie post.

 16. Suzanne

  Ah wat een mooie spulletjes, helaas is mijn budget ook niet toereikend.

 17. Maura - YLT

  Oeeeeh! Ik heb de letters al gelukkig. Dit lijkt me een leuke aanvulling. Zeker nu Kerst ook weer eraan komt, leuk om op kadootjes te doen. Thanks voor de tip :)

 18. Dina

  Ik MOET weer maar weer eens naar de Hema, zie ik wel weer.

 19. Superleuke dingen, ik hou echt van die stempels! Toch maar weer eens een bezoekje aan de Hema brengen, dus ;)

 20. Con leche

  Ik vind dit ook altijd hele leuke en mooie spulletjes, maar als ik het dan koop en in huis heb liggen weet ik eigenlijk weer niet zo goed wat ik er mee moet…

 21. Super leuk!
  Ik heb zelf ook al een paar van die stempels maar die ‘with Love’ vind ik nog wel heel leuk om erbij te hebben.

 22. Typisch Tam

  Heel erg leuk zeg! Ik ben dol op stempels en zelf kaarten maken etc. Ik wilde net vandaag bij de HEMA gaan kijken naar fotohoekjes en zal ook hier even een blik op werpen :)

 23. Kaatje

  Grappig! Gisteren net hetzelfde gedaan en gezegd hier in huis. Zó blij van alle spullen die ik zag. Heb de kerststempels en letters gekocht!

 24. Karlijn

  Hema is echt een fijne winkel! Een paar van de stempels staan op mijn sinterklaaslijstje :)

 25. Anoeska

  Wat een leuke spulletjes heb je gekocht, die stempels zijn erg leuk! Goed idee voor Sinterklaas. :)

 26. Linda

  Onwijs leuk die stempels! Ik was laatst ook op zoek bij de Hema en kon niets vinden, en toch vond ik het een echt Hema dingetje.. althans, deze zouden in het assortiment móeten zitten dacht ik. En jou post maakt mij heel blij! :)
  Erg leuk voor postcrossing kaarten en snailmail :)

 27. Lisa

  Die stempels! Geweldig. vandaag misschien maar even langs de Hema gaan!

 28. Zo leuk! Hema is inderdaad supersnel met de trends. Ik kocht er laatst een dekentje voor op de bank met koraalkleurige driehoekjes voor €15! Dat soort dekentjes staan in hippe woonbladen voor meestal het vierdubbele. Hema is te gek :)

 29. LNNK

  Ze hebben zo ontzettend veel mooie spullen bij de hema. Heel slecht voor mijn bankrekening.

 30. Kiki

  Zo leuk die stempels, ik heb vooral heel veel notitieboekjes van de hema gekocht laatst. :) Liefs

 31. PSbyDila.com

  Leuke aankoopjes! Ik denk dat ik die stempel met ‘label’ ga halen, ze zijn echt tof!

Geef een reactie