Normaal plaats ik eigenlijk geen shoplogs, hooguit via de Facebookpagina. Maar gisteren liep ik tegen zulke leuke dingetjes bij de Hema aan dat ik ze toch even met jullie wilde delen. Ik kocht helaas niet alles (liet mijn budget dat maar toe!), maar zette wel zoveel mogelijk leuke dingetjes voor jullie op de foto zodat jullie kunnen zien waarvoor jullie naar de Hema moeten gaan.
Hema is mijn favoriete Nederlandse winkel, mijn dekbedden en pyjama’s kwamen van de Hema evenals mijn Jip en Janneke spulletjes. Tegenwoordig is Hema een walhalla voor bloggers, want alle internet trends lijken direct vertaald te worden en liggen binnen no time in de schappen. Zie bijvoorbeeld de washi tape, alle papierwaren en toffe interieur items (fel gekleurde kaarsen, kussens met chevron patroon etc). En nu dus ook stempels! En daarvan trof ik een paar hele leuke aan bij Hema.

Translation: Hema is my favorite Dutch store. They seem to follow the newest trends on the web, and transform them into their own style. Lots of things which are popular in the blog culture (i.e. washi tape, papergoods, interior textiles with chevron prints) are also available at Hema. Hema is a Dutch store but can also be found outside of the Netherlands (Belgium, Germany, Luxembourg and France).

Wie mijn blog al langer volgt weet ook dat ik een tijdje een postproject heb gehad. Deze was redelijk succesvol, als een van de eerste projecten in Nederland en ik werd zelfs geïnterviewd voor Flow Magazine. Inmiddels ben ik er mee gestopt door drukte, maar ik heb nog steeds een zwak voor mooie papierwaren en knutselspulletjes. Hema had altijd al een mooi assortiment in schriftjes en pennen, maar is tegenwoordig helemaal hip.

Ik kocht 6 stempels (3 sets van 2) en een setje van 2 stempelkussens. Van de grote blokken waren verschillende versies, maar deze trokken meteen mijn aandacht. Mijn favoriet is de grote ‘Hello’ stempel, maar de ‘special delivery’ stempel is ook erg leuk (en praktisch).
De stempelkussens geven goed inkt af, maar zijn niet heel erg dekkend. Ik kocht ze omdat ik alleen kleine stempelkussens heb, en af en toe zo’n grote ook fijn is. Toch vind ik mijn kleine stempelkussen wat fijner: deze geeft echt gitzwarte inkt af. Daarbij is het eigenlijk ook beter om met je inktkussen over de stempel te gaan, in plaats van je stempel in het kussen te drukken. Zo voorkom je dat je hele stempel zwart wordt (en je dus ook de randjes meestempelt). 

De stempels komen in setjes van twee, en kosten €2,50 per set. Dat betekent dus €1,25 per grote stempel, wat echt heel voordelig is. Ze zijn mooi afgewerkt en stempelen goed, dus mocht je nog op zoek zijn naar een manier om je post of cadeautjes wat op te leuken, dan kan ik deze stempels aanraden.

Daarnaast hadden ze nog een heleboel leuke gekleurde schriftjes. Met ringband of met een opbergvakje. Deze deden me heel erg lijken op het merk Marc’s Tokyo Edge. De originele boekjes zijn wat mooier en hebben fijner papier, maar deze van Hema zijn wel een stuk voordeliger.

Ook hadden ze leuke stickers en traveljournals, al maak je die laatste natuurlijk veel mooier zelf met deze DIY ;-).

Als laatste spotte ik ook nog wat kerstspulletjes, al waren ze deze hoek nog aan het inrichten en lag alles door elkaar. De exacte prijzen weet ik dus niet, maar deze zullen ook wel rond de €2,50 liggen. Ik nam bijna het kleine setje mee, al was het maar vanwege het hertje. 

Naast deze spulletjes hadden ze ook nog veel mooie labels en tags, en hing er een prijskaartje met ‘lettertang’. Het product zelf heb ik nog in geen enkele Hema kunnen spotten, maar ik zag wel verschillende tapes die erin konden dus ik verwacht deze nog aangevuld zullen worden. 
Ik hoop dat jullie het leuk vonden om even een virtueel kijkje te nemen in de Hema, nu snel op de fiets springen! ;-)

Gerelateerd

42 reacties op “Hema shoplog

 1. Ik heb echt een zwak voor de Hema. Kom er het liefste dan ook niet te veel want ik kom altijd weer met kantoor/bureauspullen naar buiten. Het liefste ook washitape of toffe stempels maar ik krijg steeds meer DIY-trek dus waarschijnlijk haal ik daar straks nog veel meer ;)

 2. ooooh leuk zijn ze he!
  ik heb ook n shoplogje van de hema +filmpje!
  ik heb ook n lettertang gekocht,
  heb je die ook gespot!?
  komt later een artikel van online!
  liefs,
  denise

 3. Hema is inderdaad een hele fijne winkel! Washi tapes en stempels vind ik super mooi maar gebruik ze zelf niet, dus daarmee kan ik me nog wel inhouden. Maar de sieraden en spullen voor in huis zijn een heel ander verhaal ;)

 4. Hihi, heb net een oproepje geplaatst om te snailmailen, omdat ik afgelopen vrijdag dus ook helemaal los ben gegaan in de Hema ;-) Heb ook onder andere die stempels gekocht! Ik was altijd al een big fan van de Hema, maar de laatste tijd overtreffen ze zichzelf echt. Heel erg toffe dingen!

 5. Ik heb de roterende stempel met 12 woordjes/zinnetjes/figuurtjes gekocht :) in België zijn de stempels 2,75, maar alsnog lekker goedkoop :) Ik ben er alleszins heel erg blij mee!

 6. Oh wat een leuke stempels zeg ! :D Ik heb al een hele mooie agenda van HEMA op mijn wishlist staan voor kerstmis, misschien kunnen die stempels er ook nog bij :p

 7. Ik moet precies nog eens binnenspringen bij de hema. Dat gaat mijn portomonnee niet fiin vinden. Ik vind het trouwens jammer dat je gestopt bent met snailmailen, je maakte altijd zo mooie post.

 8. Onwijs leuk die stempels! Ik was laatst ook op zoek bij de Hema en kon niets vinden, en toch vond ik het een echt Hema dingetje.. althans, deze zouden in het assortiment móeten zitten dacht ik. En jou post maakt mij heel blij! :)
  Erg leuk voor postcrossing kaarten en snailmail :)

 9. Zo leuk! Hema is inderdaad supersnel met de trends. Ik kocht er laatst een dekentje voor op de bank met koraalkleurige driehoekjes voor €15! Dat soort dekentjes staan in hippe woonbladen voor meestal het vierdubbele. Hema is te gek :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *