Holidays Wishlist

De feestdagen zitten er weer aan te komen, dus het wordt weer tijd voor verlanglijstjes! Ik heb dit jaar niet een heel erg uitgebreid lijstje, toch zijn er een paar dingetjes die ik graag zou willen hebben. Lees verder voor een uitgebreide beschrijving van mijn lijstje, en laat me ook weten wat er op jullie lijstje staat! Wellicht brengt me dat nog op ideeën.
Naast cadeautjes zou ik eigenlijk het liefst een ‘activiteit’ willen. Samen winkelen, naar de film, uit eten.. Is stiekem veel leuker dan een paar sloffen of een spelletje ;-).

Translation: The holiday season is coming up and it’s time to share my wishlist! I don’t have a very long list, just some items I’d like to have. Read on for a full description, and don’t forget to let me know what’s on your list!


Kookboek ‘What Katie Ate’
Ik ben dol op kookboeken, vooral wanneer ze vol mooie foto’s staan waarvan het water me al in de mond loopt. Op dit moment staat What Katie Ate bovenaan mijn verlanglijstje. Het kookboek is geschreven door de Australische foodblogger Katie, wat het boek extra leuk maakt. Het boek kost €24,95 en is o.a. hier te koop.

Ikea cadeaukaart
Oke, dit is misschien een beetje een saai cadeau, maar ik ben dol op Ikea! Omdat ik binnenkort ga verhuizen kan ik vast wel wat nieuwe woonspulletjes gebruiken. En wat is er nou leuker dan een middagje snuffelen door Ikea (ok, behalve op zaterdag), gehaktballetjes eten en met een volle kar naar huis gaan (om daar vervolgens nog wat meubels in elkaar te timmeren).

Remington Pearl Wand
In mijn hele 21-jarige bestaan heb ik nog nooit mijn haar gekruld of gestijld. Stijlen nooit omdat ik krullen duizendmaal mooier vind, en tja een krultang.. het kwam er nooit van? Ik ben gewoon niet zo’n beauty meisje. Maar daar kan best verandering in komen, en na heel wat research lijkt me dit de fijnste tang voor een schappelijke prijs. Je vindt ‘m o.a. hier voor €35.

Schattige warme slofjes
Stiekem vind ik die foute dierensloffen eigenlijk wel leuk. Ze zijn lekker warm en toch voor gebruik binnenshuis. Deze vreselijk schattige konijnenslofjes zijn van H&M, maar helaas alleen verkrijgbaar in kindermaat. Dus nu zoek ik schattige slofjes voor grote meisjes ;-)

The Sims 3
Zo’n 8 jaar geleden vroeg ik ‘m ook al voor sinterklaas, destijds Sims 2 en zo’n €60. Duur! Inmiddels is Sims 3 er al en gelukkig is deze een stuk voordeliger. Op mijn iPad heb ik een gratis versie van The Sims en het heeft me weer doen verlangen naar het urenlang huizen bouwen (mijn favoriete onderdeel) en het stichten van nieuwe gezinnetjes ;-). Echt zo’n spel voor in de winter, wanneer ik ‘s avonds liever binnen blijf. Je vindt het spel o.a. hier voor €35.

Melkkannetje en melkopschuimer
Hoewel ik het liefst een mooi espressoapparaat met melkopschuimer zou krijgen, ben ik ook al heel blij met deze opschuimer van Ikea van slechts €0,99. Kan ik nog beter oefenen met mooie latte art! Beiden komen van Ikea.

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 26 reacties

 1. Melle

  Leuk! De krultang staat ook op mijn lijstje. Mijn haar is niet heel lang dus hopelijk lukt het wel om wat leuke krullen te maken (als ik m ooit krijg/koop)

 2. cheyenne

  leuke lijst! een melkopschuimer is inderdaad een goed idee :) en ik zou wel uuuuren in de ikea kunnen doorbrengen, heerlijk! ik moet er binnenkort ook nog maar eens naartoe, haha.
  xo, cheyenne

 3. Nanda

  Dat kookboek lijkt me mooi! En de sims is altijd goed haha :)

 4. Marieke

  Aww, die sloffen zijn inderdaad heel schattig <3 En ik was vroeger ook helemaal addicted aan Sims haha. Echt, ik heb úren gespeeld, geweldig. Dus ik denk dat ik Sims 3 maar niet aan moet schaffen, dan zit ik echt te lang achter de computer. ;)

 5. Daphne

  De remington staat ook op mijn lijstje ja! Lijkt me zo’n fijne krultang.

 6. Con leche

  Ik heb het kookboek van Katie laatst voor m’n verjaardag gehad en het is echt een aanrader; heerlijke recepten en hele mooie fotografie! Zeker op je lijstje laten staan dus! Op mijn lijstje dit jaar staat sportkleding, een braadslee en een stoofpan van Le Creuset!

 7. Angelique

  De remington tang staat ook hier nog op het verlanglijstje inderdaad!

 8. Debby

  Leuuuuk. Ik heb de Sims 3 voor m’n Mac maar doe er eigenlijk nooit meer iets mee :’) geen tijd voor, te verslaved!

 9. Loetch

  Super leuke lijst! Ik vind de Ikea ook echt een zalige winkel. :)

 10. Joyce

  Leuke wishlist heb je! Zelf ben ik ook dol op de Sims3, die heb ik samen met diverse uitbreidingspakketen verspreid op verlanglijstjes voor m’n verjaardag en kerst gekregen

 11. Maura - YLT

  Jaaaa, what kate ates staat ook heel hoog op mijn lijstje. Haha de Sims, goede oude tijd ;)

 12. Dina

  Die slofjes! Zo lief. Sims is trouwens echt leuk, maar je verliest er zo veel tijd mee. Bij mij dan. Ik kan dan nooit meer stoppen zeg maar.

 13. Laura P.

  DE SIMS, dat is een goed idee. Ik ben nu direct marktplaats aan het af speuren om Sinterklaas even een handje te helpen!

 14. Wendy

  Ik heb geruchten gehoord dat Sims 4 er aan komt. Maar dan spreken over eind 2014, dus dan kan je nog een jaar lang genieten van de Sims 3. Ik ben er met buien echt verslaafd aan en dan weer helemaal niet.

 15. Kiki

  Haha melkschuim in mijn koffie mag écht niet ontbreken dus het eerste wat ik koop als ik uit huis ga is een melkschuimer! :) X

 16. Olga

  Ik heb nog niet eens besloten wat ik dit jaar met Sinterklaas moet vragen, help!

 17. Mariska

  Aww die slofjes! Echt heel schattig zijn ze. En de Pearl Wand wil ik ook!

 18. Eline

  Leuke wishlist maar the sims 3 is echt niet zo speciaal… heb spijt dat ik die versie heb aangekocht. Was er al snel klaar mee! :)

 19. Karlijn

  Ik heb even geteld en meer dan 200 euro uitgegeven aan versies van de sims 3….oeps. Terwijl ik het bijna niet meer speel, best zonde :’)

 20. Een IKEA bon komt altijd goed van pas! En ja die Pearl Wand lijkt me ook erg leuk!

Geef een reactie