Christmas inspiration

Nog een weekje en dan is het weer zover.. Kerst! Een van de gezelligste feestdagen van het jaar. Hoewel het altijd lastig is met zoveel lieve dierbaren en slechts twee kerstdagen, kijk ik er toch altijd naar uit. En dat begint natuurlijk met kerstmuziek! De een vindt het vreselijk, maar ik ben er dol op.
Dit jaar stelde ik een speciale kerst playlist samen. Met bekende hits, maar ook een heleboel golden oldies. Tussendoor vind je nog wat gezellige nummers die niet direct over kerst gaan, maar er wel goed bij passen. Hij is nog niet helemaal af, maar er staan wel ruim 40 nummers voor je klaar.
Vorig jaar schreef ik meerdere kerst blogjes met leuke diy’s, inpaktips en recepten, dus zet de playlist aan en lees deze artikelen nog eens door voor een heleboel kerstinspiratie!

Klik op de afbeeldingen om naar het desbetreffende artikel te gaan.

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 14 reacties

 1. cheyenne

  ik verheug me elk jaar stiekem weer op het zo mooi mogelijk inpakken van cadeautjes, haha :D en zo’n DIY jar wil ik ook nog maken!
  xo, cheyenne

 2. Heeeerlijk al die kerstartikelen! Vooral de gift wrapping one komt goed van pas! Ik ben zo’n drama als het daarop aankomt, maar dit jaar vast wat beter uit de verf! Liefs, Stella.

 3. Nanda

  Kerst is zo leuk! En kerstmuziek vind ik ook leuk, als het maar met mate is ;)
  Ik herinner me je kerstserie van vorig jaar trouwens nog, was erg leuk om te lezen.

 4. Angela

  Ik heb al cookie in a jar gemaakt, maar die hot chocolate klinkt ook goed!

 5. Linda

  Leuk! Ik ga het artikel over giftwrapping eens kijken :)

 6. Eline

  Die DIY hot chocolate in a jar is zo leuk! Helaas vind ik hier nergens mini marshmallows :( zo jammer, want ze zijn zo lekker.

 7. Ilse

  Ah yes, tips hoe ik mooi in kan pakken! Dat kan ik namelijk helemaaaaaal niet haha.

 8. Nadat Sinterklaas weg is begin ik gelijk met het draaien van kerstliedjes, ik vind het zo gezellig in combinatie met lichtjes en warme chocolademelk! En kerstmarkten bezoeken doe ik ook zoveel als ik kan :) leuk artikel!

Geef een reactie