Diary: week 49 & 50

We zitten alweer in week 51, de een-na-laatste week van 2013. Wat gaat de tijd toch snel he? Goed, we gaan nog even niet terugblikken op het hele jaar, eerst week 49 en 50. Dit waren drukke weken waar ik weer verschillende deadlines had, kerstcadeaus moest inslaan en daarnaast nog werkte.
Bij het doorzoeken van mijn foto’s kwam ik er dan ook achter dat dit een vrij korte diary wordt, oeps! Gelukkig wordt dat de volgende keer vast goed gemaakt met alle leuke feestdagen die er aan zitten te komen.

Korte uitleg bij de eerste foto uit deze diary: vandaag is bekend geworden dat selfie het woord van het jaar 2013 is geworden. Vanaf nu instagrammen niet alleen maar 14 jarige meisjes #selfies, maar zijn ook alle 50 plussers op de hoogte. Zoals je ziet. ;-)

Op vrijdag heb ik altijd tot 17 uur college, en wat is dan gezelliger om samen met studiegenootjes uit eten te gaan? We gingen naar Popocatepetl, een Mexicaans restaurant welke je in meerdere steden in Nederland vindt. Aanrader! Erg lekker eten en niet heel duur.
Vervolgens gingen we door naar een van mijn favoriete cafeetjes in Utrecht waar we de biertjes afwisselden met warme chocolade melk en wat potjes rummikub speelden. Dit was het eerste potje, waar we de spelregels nog niet hadden opgezocht.. haha.
De volgende dag startte ik de dag maar extra goed bij mijn oude werk, de Yoghurt Barn. Naast de heerlijke yoghurt en toppings werken er ook nog veel lieve oud-collega’s en is het altijd gezellig.
Na een lang weekend werken op mijn H&M gympen waren de zolen helemaal versleten, en werd het tijd dat ik eens fatsoenlijke schoenen aanschafte om op te werken. Ik maak dagen van dik 8 uur en dan is het belangrijk dat je lekker loopt. Lastig is alleen dat mijn schoenen volledig zwart moeten zijn.. Ik wilde niet ál te dure schoenen en ook niet van die gekke kistjes, dus kwam uiteindelijk uit op deze Nikes (waarvan ik de witte rand dus helaas nog moet inkleuren met stift…. tja.).
Bij H&M zag ik deze chill trui met ‘Très Jolie’ erop, en deze nam ik ook mee. Ik geloof dat mijn kast vol hangt met dit soort vormeloze dunne truien.. Oh, en hier zie je m’n werkschoenen! Ik vind ze eigenlijk best wel leuk, en twijfel of ik niet een paar sneakers extra wil kopen. Deze schoenen worden binnen no time helemaal vies door werk, dus die gebruik ik ook alleen daarvoor. Ik zag al mooie nikes met grijs en bordeaux kleuren, maar deze was alleen in mannenmaten beschikbaar..
Tussen het studeren door ging ik samen met een collega mini high tea-en bij de Bakkerswinkel. Dit is echt een aanrader! Voor €7,50 per persoon krijg je een thee of koffie, een scone met twee soorten jam en clotted cream en twee kleine puntjes taart naar keuze. Het was heerlijk, en een goed alternatief voor de lunch ;-)
In de stad kocht ik nog wat kerstcadeautjes die ik nog even niet kan showen i.v.m. meelezers (;-)) en wat cadeautjes voor mezelf: de nieuwe Flow en de lettertang van Hema die ik ein-de-lijk tegenkwam!

Woensdag rockte ik mijn tentamen (denk ik. Het is in ieder geval vast geen onvoldoende. Hoop ik) en dus had ik dit verdiend. Mijn allerlievelingssmaak Ben & Jerry’s.
Donderdag ging ik na college even langs mijn vader, waar ik alle lieve beestjes weer zag. Helaas ging het met de katten minder goed. Ze waren ziek, en de poes heeft zelfs een nachtje aan het infuus gelegen. Zo sneu! Gelukkig gaat het inmiddels weer goed met ze. 

Ik pakte alle kerstcadeautjes in en schreef wat kerstkaarten..

En de volgende dag moest er gestudeerd worden! Mijn broer en ik hadden allebei wat huiswerk te doen, maar op gegeven moment kwam daar niet meer zoveel van terecht..

Na een lang weekend werken was er afgelopen week gelukkig nog tijd om te lunchen bij Bagels & Beans met een vriendinnetje. Ik woon nu tijdelijk heel dichtbij de Bagels & Beans, en dan is het erg verleidelijk om er even langs te gaan..

De kerstboom!

Dit was ‘m alweer. Ik heb erg veel zin in de komende weken. Ik heb niet al te veel gepland en moet tussendoor ook nog werken dus ik ga zoveel mogelijk relaxen ;-). Ik wens jullie alvast een hele fijne kerst.

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 17 reacties

 1. Anonymous

  Waar heb je die nikes gekocht? Ik zoek zulke al heel lang!

 2. Eva C.

  Zo grappig dat je de witte zolen nog moet inkleuren :) Vinden ze dat echt zo erg? Zo’n klein wit randje?

 3. Laura

  Mag ik vragen waar je die Nike’s vandaan hebt? :)
  Ik vind ze leuk en ben toevallig op zoek naar nieuwe schoenen haha

 4. Sylvia

  Ik houd ontzettend van Mexicaans eten, dus Popocatepetl gaat bij deze op de to do list ;)

 5. Nanda

  Oh ik vind die schoenen tof! Toen ik nog in de horeca werkte droeg ik ecco’s.Hele fijne schoenen, die ze volgens mij ook wel bij scapino verkopen voor een iets fijner prijsje, en ze zijn helemaal zwart ;) Wellicht een aanrader en je hoeft je Nikes niet in te kleuren haha.

 6. And-Because

  Wat een fijn dagboekje. Het leest zo lekker weg EN staan ook nog eens vol met leuke, lekkere en mooie tips…wat willen we nog meer??! Fijne dag vandaag en alvast hele fijne feestdagen! Liefs Manon

 7. Con leche

  Leuke diary! Wat ben jij ontzettend creatief met het inpakken van je kerstcadeau’s! Hopelijk gaat het weer beter met de katten :)

 8. Joanne

  Ziet eruit als een heerlijke week! Door die foto heb ik wel echt een bijna onstilbare drang om naar Bagels and Beans te gaan. <3 Ik blijf het overigens tof vinden hoe jij je cadeautjes inpakt!

 9. cheyenne

  die nikes zijn tof! stiekem wil ik ook wel zo’n paar sneakers, lijkt me heel fijn lopen :)
  xo, cheyenne

 10. Tirdzax

  Die nikes zijn onwijs gaaf! Als je nog een gewoon paar erbij zou willen nemen, zou ik het echt doen! Sneakers staan gewoon tof!!

Geef een reactie