Merry Christmas!

Voor mij zitten de kerst er weer een beetje op. Kerstavond hebben we de cadeautjes uitgepakt, en op eerste kerstdag gaan we altijd brunchen ter ere van mijn oma’s verjaardag. Heel erg gezellig, maar ook druk. Nu zit ik lekker op de bank de foto’s door te kijken en geniet ik nog even na. Ik hoop dat jullie ook een fijne kerst hebben gehad!

Mijn broer en schoonzusje waren ‘s ochtends teruggekomen van hun reis door Azië, en hadden als kerstcadeautjes voor de honden een stropdasje en een strikje meegenomen. Deze gaan als een soort halsband om de nek. Bij Brus zie je het strikje nauwelijks door z’n  ‘baard’, maar bij Bor stond het stropdasje erg geestig haha.
We aten een heerlijk gevulde kalkoen en pakten heel wat cadeautjes uit. Ik kreeg onder andere het kookboek ‘Wat Katie Eet’ en het bordspel Cluedo, super leuk!

Mijn kerstoutfitje, een jurkje van H&M met een open rug en borduursel op de borst. Mijn oma is jarig op eerste kerstdag, en dat vieren we altijd met een kerstbrunch met de familie.

Deze foto van mijn broers en schoonzusjes vond ik zo grappig. Het lijkt net een promo foto van een of andere tv-serie ;-)
De brunch was lekker en erg gezellig. Mijn lieve oma werd 84 jaar oud, en kreeg als cadeau een iPad. Ben benieuwd of ze binnenkort mijn blog gaat volgen.. ;-)

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 11 reacties

 1. Josianne

  Jij en je ene broer lijken zo ontzettend veel op elkaar! Het ziet eruit als een heerlijke dag, mooie foto’s zijn er ook gemaakt!

 2. Anne

  Ziet er uit als een hele fijne kerst! Geniet nog even na :)

 3. Loetch

  Je hebt hele mooie foto’s gemaakt van een waarschijnlijke heel leuke Kerst! :)

 4. Ingrid

  Wat een prachtige foto’s! Dat ziet er uit als een fijn samenzijn.

 5. Wat een mooie foto’s!
  Het eten ziet er super uit, nog een fijne tweede kerstdag.
  Lieve groet, Rensina

 6. Wat een mooie foto’s! Ziet er heel gezellig uit allemaal, en wat een leuke boom ^^ Fijne 2e Kerstdag!

 7. Eline

  Hele mooie foto’s zeg ! :D Wat leuk dat je oma een Ipad kreeg, ik kan me niet inbeelden dat mijn grootouders ooit met de technologie van vandaag mee gaan zijn :p

 8. Resy

  Je hebt erg mooie foto’s gemaakt en ziet er ook erg gezellig uit! Fijne tweede kerstdag nog

 9. Manon Boot

  Aaah, leuke foto’s! Dat jurkje van je is zooo mooi, heb ‘m ook op de site gezien, maar niet in de winkel :( Mijn oma is iets jonger, maar heeft ook een tablet en wordt er steeds handiger in, af en toe moet je alleen even helpen haha :)

Geef een reactie