My favorites II

Het is alweer een tijdje geleden sinds ik voor het laatst een paar favorieten van mij deelde, tijd voor een nieuwe! Ditmaal wat fijne producten, en een handige app.
We beginnen met mijn nieuwe lievingsbroek: deze super skinny super low waist jeans van H&M. Ik kocht een half jaar geleden een zwart exemplaar, en die zit nog steeds als gegoten. De kleur is iets vervaagd, maar de pasvorm is goed en hij zit nog steeds even straks als in het begin. Voor de prijs hoef je het ook niet te laten, sterker nog: voor €19,95 koop je gewoon alle kleuren! Mocht je nog op zoek willen zijn naar een mooie skinny, probeer deze dan eens bij H&M. Overigens valt die super low waist wel mee, hij hangt bij mij gewoon op mijn heupen.

Sinds een maand ben ik de gelukkige eigenaar van een iPad. Inmiddels vraag ik me af hoe ik ooit zonder kon. Ik gebruik hem voor colleges, in het openbaar vervoer en tijdens luie momentjes op de bank. Afgelopen week ontdekte ik Tijdschrift.nl, een dienst waarmee je je tijdschriften via je iPad kan lezen. Via de kiosk van Apple kun je wel wat kranten en internationale tijdschriften lezen, maar het aanbod is vrij klein. Via de tijdschrift app kun je heel veel Nederlandstalige tijdschriften lezen!
De app zelf is gratis, je betaalt wel voor elk blad (of neemt een digitaal abonnement). Dit doe je gewoon met je iTunes account, en is binnen 1 minuut geregeld. Vervolgens kun je het tijdschrift haarscherp op je iPad lezen, met of zonder internetverbinding! De digitale tijdschriften zijn iets goedkoper, en nog leuker: bij sommige abonnementen zit automatisch een digitaal abonnement. Veel interieurbladen, maar ook de Flow, Libelle, Flair, Grazia, Delicious.. Ideaal dus: op die manier kun je ook onderweg je tijdschrift lezen. Of je doet een papieren abonnement cadeau, en leest het blad zelf via je iPad.
Ik ben in ieder geval erg enthousiast over deze service, en hoef nu niet meer door de kou naar de winkel voor mijn favoriete bladen.

Een paar weken terug ontdekte ik deze variant van Karvan Cevitam, de Ice Tea smaak (in perzik en citroen). Ik ben dol op Ice Tea, vooral in de zomer en het liefst zonder prik. Karvan Cevitam is een voordelige optie: met een fles maak je 7 liter siroop. Ik heb beide smaken al geproefd en vind ze erg lekker! Voordeel van de siroop is dat je zelf bepaalt hoe zoet de drank wordt, doordat je zelf water toevoegt. Ook al is het geen zomer meer, wanneer je net zo’n ice tea gek bent als ik is dit een goede studentproof/budget oplossing!
Een van mijn favoriete Nederlandse series is weer van start gegaan: Van God Los. Deze serie is geïnspireerd op waargebeurde misdrijven. Heel spannend en dus heel erg realistisch! Ik vind moordzaken altijd erg fascinerend en kan ook uren op moordzaken.com rondzwerven. Het is zo’n ver van mijn bed show! Maar wel reuze interessant.
Seizoen 3 is inmiddels begonnen, maar ook de voorgaande seizoenen zijn de moeite waard. Er zijn een hoop filmpjes van uitzendinggemist afgehaald, maar je zou eventueel wat afleveringen kunnen downloaden. Aanraders zijn ‘Spookbeeld’ en ‘Korstluiting’. Hier vind je een overzicht van alle afleveringen met een korte beschrijving en een verwijzing naar het oorspronkelijke misdrijf.

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 19 reacties

 1. Eline

  Ik ben altijd op zoek naar mooie skinny’s! Mijn oude zijn zo afgedragen, dat de rits niet meer toe blijft :( ondanks dat ik niet verdikt ben. Die van de H&M lopen wel zo snel uit heb ik het idee!

  1. Marlous H

   Maar deze skinny dus niet! Vandaar dat ik er ook zo verrast mee ben, meestal zijn H&M broeken inderdaad niet zo bijzonder.

 2. Natasja

  Van God Los vind ik heel interessant, maar soms is het echt deprimerend (psycho) wetende dat het gebaseerd is op een waargebeurd misdrijf/verhaal.

 3. Magali

  Van god los is altijd heftig! Ik ken de jongen boven ‘los’ haha

 4. cheyenne

  die jeans klinkt goed zeg! snel maar eens een kijkje nemen :)
  xo, cheyenne

 5. Raya

  Die broek klinkt veelbelovend! Ondanks het feit dat ik tegenwoordig enkel nog rokjes draag zal ik nu de winter er bijna is misschien toch moeten overschakelen op broeken. Dan ga ik zeker de H&M eens een bezoekje brengen!

 6. Nanda

  Die skinny’s zijn inderdaad fijn. Moet zeggen dat mijn grijze wel snel versleten was, door het fietsen. Maar voor 20 euro is dat niet zo’n ramp.
  En Van God Los is inderdaad een goede serie, met goede acteurs :)

 7. Daphne

  Van God Los ga ik deze kerstvakantie eens aan beginnen; ik hoor er veel goed over!

 8. Kiki

  Wat een fijn postje en die app voor de iPad is echt heel handig, helaas heb ik er geen. X

 9. Oeh die skinny klinkt goed! Ik heb best brede heupen, en korte benen.. maar een keertje passen in de paskamers haha!

 10. Ik ben benieuwd naar de limonade. Wij drinken thuis slechts thee en limonade. Vaak een pot thee op een avond die we leegdrinken al is ie al koud geworden. Limonade met ijsthee smaak klinkt perfect!

 11. And Because

  Hii Marlous, ik zit nu voor de eerste keer op je blog. Maar wat leuk dat je een paar berichtjes in één doet. En dat tijdschriften.nl is wel een goede tip zeg. Naar zoiets was ik al een tijdje op zoek omdat me dat niet zo de nodige sjouwwerk kost! Alhoewel knippen in tijdschriften ook nog steeds leuk blijft.
  Maar je hebt een gezellige blog met leuke foto’s! En je verhaaltjes zijn makkelijk te lezen, erg fijn. Ik ga je zeker volgen, en als je het leuk vindt kan je ook een kijkje nemen op onze blog.
  Liefs, Fieke (en Manon) and-because.blogspot.nl

 12. Ilse

  Ja, die ijsthee is zó lekker! Ik vond altijd de ijsthee van de Aldi de allerlekkerste, maar deze (vooral perzik) komt er aardig bij in de buurt!

 13. Leuke favorieten:) Ik heb mijn spijkerbroeken ook van de H&M, de meest simpele is fijn als basic. Super skinny inderdaad, fijne stof en blijft goed zitten. Elke keer is de wassing net iets anders, dus zo heb je ook nog wat variatie;) Deze is ook mooi, mooi donker!

Geef een reactie