Proost!

Image by Suhka

Happy new year!! Proost op het nieuwe jaar, en proost op de liefde en het leven. Hopelijk word het een mooi jaar. Afgelopen jaar was in ieder geval qua bloggen geweldig. In een jaar zijn er bijna 1500 volgers bijgekomen op Bloglovin alleen al.
Soms sta ik er niet bij stil hoeveel mensen dat eigenlijk zijn. Slechts een handjevol lezers reageren (dat is een constatering, geen verwijt), waarvan sommigen zelf ook een blog hebben. Van deze lezers heb ik een aardig beeld. Maar er zijn er nog zoveel meer! 
De laatste tijd word ik steeds  vaker aangesproken op mijn blog, en dat vind ik super leuk. Vooral omdat ik hartstikke nieuwsgierig ben. En daarom lijkt het me leuk om het nieuwe jaar te beginnen met een kleine voorstelronde. Het liefst wil ik weten hoe je heet, hoe oud je bent, wat je in het dagelijks leven doet, of je misschien een van die enkele mannelijke lezers bent (ja, die zijn er!).. Maar een simpele anonieme ‘hoi’ maakt me ook al blij. Oh en waar ik ook altijd nieuwsgierig naar ben: hoe zijn jullie op mijn blog gekomen?
Ik hoop van jullie te horen!

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 31 reacties

 1. Fleur

  Ten eerste; HAPPY NEW YEAR!

  En daarnaast zal ik de eerste op dit mooie tijdstip wezen waar je wat meer over te weten gaat komen.
  Want, mij naam is Fleur, ik ben 19 jaar oud en ben sinds een kleine 2 weken niet meer blond. Niet dat ik nu ineens heel slim ben geworden, maar meer in de zin van haar kleur. Oke, verder volg ik een opleiding tot pedagogisch werker waar ik in februari aanstaande min diploma voor hoop te ontvangen. Verder vind ik het fijn om muziek te luisteren, te bloggen en blogjes te lezen te dansen, te shoppen en niet te vergeten om te slapen.
  Voor nu denk ik wel dat je genoeg weet, ik ga weer veder genieten van het nieuwe jaar/nacht/eerste dag.

  Ik wens jouw alle geluk voor 2014 toe:)

 2. Ik ben Simone, 18 jaar en sinds september studeer ik Communicatie. Daarvoor moesten we ook een blog starten en daar ben ik nu dan ook veel mee bezig.
  Verder is mijn hobby vooral tekenen, maar ik luister ook graag muziek. Qua muziek vind ik veel goed, maar op dit moment luister ik het meeste naar Bastille, Matt Simons en Daughtry.

  xx

 3. Hoi! Mijn naam is Desi en ik ben 14jaar. Ik zit nu in 3vwo. Ik ben helemaal verslaafd aan bakken, fotograferen, series en films kijken, boeken lezen en natuurlijk bloggen. Mijn blog heet Spread Your Wings en ik kan het bloggen echt niet meer uit mijn leven wegdenken. Ik word er zo ontzettend blij van! Hoe ik in het leven sta? Ik vind het heel belangrijk dat ik probeer overal positief tegen aan te kijken en ik huppel altijd met een grote glimlach op mijn gezicht rond. Hoe ik op je blog gekomen ben? Dat weet ik eigenlijk al niet meer… Ik weet alleen dat je een superleuke blog hebt en dat je je echt onderscheid van andere bloggers die ik volg. En dat vind ik nu juist zo leuk. Lekkere recepten en heel veel lifestyle artikelen. Super! Heel veel liefs en een gelukkig nieuw jaar!

 4. Nanda

  Jij ook een gelukkig nieuwjaar! Leuk zo’n voorstel rondje, leer ik ook nieuwe blogs kennen.
  Ik volg je blog al een tijd, dus wellicht weet je wie ik ben. Ik weet niet meer hoe ik destijds op je blog terecht ben gekomen, geloof via via.

 5. Allereerst een gelukkig nieuwjaar! Ik ben Linda en ik ben 20 jaar oud. Ik studeer journalistiek en verder vul ik mijn tijd met sporten, naar concerten en festivals gaan, naar de bios gaan, lezen en schrijven. Ik ontdekte je blog deze zomer via yourlifestyleguide en sindsdien ben ik een trouwe lezer :)

 6. Jij ook een heel gelukkig nieuwjaar gewenst!!
  Ik ben Rensina, 20 jaar oud en zit in het tweede jaar van de PABO.
  Via de moeder van een vriendin heb ik een blog opgestart, hierop plaats ik mijn creatieve dingen, recepten, theezakjes en gewoon wat ik af en toe meemaak. Mijn blog is: theezakjes-rensina.blogspot.nl
  Ik heb jou blog viavia gevonden en vond het meteen erg leuk. Je maakt supermooie foto’s en leuke artikelen. Doordat ik je via Bloglovin volg, lees ik al je berichten.
  Lieve groet, Rensina

 7. Eva C.

  Gelukkig 2014! Ik ben Eva, aangenaam :) Ik woon in België op twintig minuutjes afstand van zowel Brussel als Antwerpen. Ik studeer Latijn en vind dat wonder boven wonder ook echt boeiend. Ik denk dat ik op je blog ben geraakt via A Flood Of Memories waar ik zelf ook nog ooit een penpal call geplaatst heb. Ik ben eigenlijk al behoorlijk lang volger als je erover nadenkt maar ben pas het afgelopen half jaar beginnen reageren op je blog. Ikzelf ben ook beginnen bloggen op http://www.wedoeneenszot.blogspot.com. Ik doe DIY’s, fijne dingen die ik van het internet gevonden heb en eigenlijk gewoon alles waar ik zin in heb om over te schrijven. Misschien dat je eens een kijkje neemt, wie weet.
  Veel liefs en vier nog goed nieuwjaar,
  Eva

 8. Hi, ik ben Jolanda en 48. Vast erg oud in jouw ogen maar zelf vind ik dat wel meevallen:) Ik blog al 4 jaar precies vandaag en wil dit nog heel lamg blijven doen. Mijn grote passie is fotografie. Ik volg je nog niet zo heel lang maar vind je blog erg leuk. Totaal anders dan die van mij maar daardoor juist inspirerend. Zoals ik dit voorstelrondje ook erg leuk vind dus wie weet…ik ben viavia op je blog gekomen net als bij de vele anderen die ik volg. Lieve groet, Jolanda

 9. Maaike

  Gelukkig nieuwjaar Marloes!
  Ik ben Maaike en ik ben 20 jaar oud. Volgens mij ben ik via je blog A flood of memories op je ‘echte’ blog terecht gekomen :)
  In het dagelijks leven studeer ik. En werk ik soms. En heb ik lief.
  Liefs, en de beste wensen voor 2014! Maaike

 10. Happy new year! Dat 2014 je maar super veel mooie, fijne, leuke dingen gaat brengen! Ik ben Stella en ik ben negentien jaar. Ik weet echt niet meer hoe ik op je blog terecht ben gekomen, aangezien dat alweer een heeeeele tijd geleden is. Ik volg je dus al aardig lang! Ik ben een eerste jaars communicatie studente, althans, ik studeerd ICM, wat staat voor International Communication Management. En ik houd erg van muziek, zing graag, drink veel water, probeer actief te zijn, ben gek op bloggen en blogs lezen en ben een notitieboekjes en lijstjes freak! Liefs, Stella.

 11. Gelukkig nieuwjaar! Ik ben Ianthe, 21 jaar en één van jouw Belgische lezeressen ;)
  Ik ben geboren in Antwerpen en studeer er ook Geneesmiddelenontwikkeling.
  Ik ben via een andere blog op de jouwe terecht gekomen. Ik denk dat het via Yellow Lemon Tree was, maar ik ben niet zeker. Stiekem verwar ik jullie twee nog wel eens, haha :)
  Ik heb een passie voor mode en ik zou dan ook dolgraag zelf beginnen bloggen, maar ik heb er de tijd en de ballen niet voor helaas. Misschien durf ik het in 2014 wel aan om een blog te beginnen, wie weet?! ;)

 12. Liddie

  Hoi! Nog een gelukkig nieuwjaar toegewenst! Ik ben Liddie en ik ben 15 jaartjes jong ( of oud, hoe je het wil bekijken.. :) ) Ik ga gewoon nog naar school en daarnaast doe ik van alles. Ik werk bij de bas, ik bespeel instrumenten, ik spreek veel met vriendinnen af en ik blog ook nog sinds kort met een vriendin van mij. Verder ben ik op jou blog gekomen via een beetje ronddwalen op bloglovin! :)
  Liefs, Liddie.

 13. Hannelore

  Hee, ik ben Hannelore en ik volg je al een paar jaar! Hoe ik hier ben terechtgekomen weet ik dus al lang niet meer ;)
  Ik ben 24, woon in Antwerpen en ik ben bijna afgestudeerd als architecte. Daarnaast ben ik ook heel veel met fotografie bezig en blog ik zelf ook!

 14. Mylene

  Jeeuj, gelukkig nieuwjaar! Wat bizar veel zeg, 1500 volgers erbij! Dat motiveert andere bloggers ook wel, denk ik, omdat je hiermee laat zien dat de tijd die je in blog steekt, wordt beloond.

  Wie ik ben? Mylène, 23 jaar en ik woon en studeer (journalistiek) in Utrecht. Schrijven, filmen, fotograferen, hardlopen zijn dingen die ik graag doe. Ik weet eigenlijk niet eens hoe ik op jouw blog terecht ben gekomen. Ooit een keer doorgeklikt of misschien werd je genoemd in een post op iemands blog. Ik volg je in ieder geval al best een lange tijd (met plezier!).

 15. Sas

  De beste wensen!
  Ik ben Saskia, 25 jaar en ik spiek altijd eventjes op je mooie blog :)

 16. Laura

  Gelukkig nieuwjaar!
  Ik volg je op bloglovin’ op mijn mobiel, en via mobiel vind mijn luie ik het vaak net iets teveel moeite om te reageren (langzame telefoon enzo)
  Maar ik lees je blog wel met plezier!
  Ik ben Laura, 17 jaar en ik doe momenteel 6VWO. Daarnaast heb ik een blog voornamelijk over mijn hobby’s: fotografie en hardlopen :)
  xxx

 17. Emma

  Hey, ik ben Emma, 19, en volg je blog al een paar jaar! Ik studeer geneeskunde en buiten dat hou ik heel erg van muziek, architectuur, tekenen en gitaar spelen. Zelf heb ik geen blog, maar je blog is zeker 1 van mijn favorieten!

 18. Elke

  Hoi, ik ben Elke, 22 en kom uit België. Ik weet niet meer precies hoe ik hier terecht gekomen ben, maar ik weet wel dat ik ben blijven plakken. Ik volg je nu zo’n 2 à 3 jaar.

  Oh ja, Gelukkig Nieuwjaar!!!

 19. Wat leuk Marloes. Jij ook een Happy New Year. Man, wat heb je er veel volgers bij gekregen. Ik volg je inmiddels al zo lang dat ik echt geen flauw idee heb hoe ik je blog heb ontdekt. Misschien wel via je andere blog, met de brieven :) Maar goed, ik ben Karlijn, 22 jaar oud en ik kan wel zeggen dat jij (samen met een paar andere bloggers) er voor hebt gezorgd, dat ik zelf ook ben gaan bloggen. Elke keer lees ik jouw berichten weer met een glimlach en dat vind ik ZO leuk. Door jou heb ik de Yoghurt Barn leren kennen, ben ik al een paar keer in Utrecht geweest en nog heel veel andere dingen. Super bedankt daarvoor! Liefs Karlijn

 20. Petra

  Ha Marloes, ik ben Petra, 25 jaar oud. Via bloglovin, ben ik altijd op zoek naar leuke ideeën, hotspots en recepten. En stiekem is het natuurlijk erg leuk om door middel van de diaries even te kunnen spieken in het leven van een ander. Ik volg geen soaps, ik lees blogs ;-). Ik ben op je blog gekomen via een forum wat ik al langere tijd volg. Ik volg je blog nu een half jaartje.

 21. Marieke

  Wat leuk! Ik ben Marieke van Woesik, nét 22 jaar en ik ben aan het afstuderen op de pabo. Ik heb een eigen bedrijf en ik blog op http://www.mariekevanwoesik.nl over mijn Bucket List, dromen najagen, reizen en een healthy lifestyle. Hoe ik bij jou ben gekomen, weet ik eigenlijk niet meer, maar ik volg je trouw via Bloglovin :)

 22. Mijn naam is J.essie, 18 jaar oud en ben bezig met afstuderen van mijn MBO marketing en de aanmelding voor mijn HBO opleiding Communicatie.
  Ik heb je blog gevonden via de travel map, en vind het hartstikke leuk, inspirerend, en ben nu bezig alles terug te kijken. Heb er nu lekker de tijd voor. :)

 23. Robert

  Mijn naam is Robert, een van de mannelijke lezers ;) Ik ben docent in het dagelijks leven en ben via jouw blog gekomen via een vriendin van mij die een heel lijstje van blogs bezoekt, waaronder die van jou :) en omdat je leuk schrijft en leuke interesses hebt ben ik blijven hangen.

 24. Lore

  Allereerst een heel gelukkig nieuwjaar!! Ik ben Lore, kom uit België en ben 21 jaar oud. Ik volg je blog al zo lang, dat ik eigenlijk niet meer weet hoe ik hier terechtgekomen ben :) Veel plezier in 2014!

 25. Hallo Marloes, Ik ben Marjan Meerveld en ben 52 jaar, oud genoeg om je moeder te kunnen zijn.
  Jouw optimistische verhalen en heerlijke recepten zorgen ervoor dat ik vrolijk wordt van je blog.
  Via jou blog kom ik weer op de blogs van andere die eenzelfde instelling hebben als jij hebt.
  Maak er een mooi, vrolijk en liefdevol jaar van

 26. Kirsten van Dijk

  Gelukkig nieuwjaar en de beste wensen voor 2014!
  Ik ben Kirsten, 21 jaar, momenteel in mijn 3e jaar van de fantastische opleiding Creatieve Therapie Drama! Ik loop stage en daarnaast werk ik in een carwash. Ik weet niet precies meer hoe ik op jouw blog terecht ben gekomen, maar ik hou ontzettend van interieur/interieur ideeën en daar zijn niet zoveel Nederlandse blogs van (voor zover ik weet).
  Verder hou ik van mijn vriendje, breien, muziek maken en snuffelen in de kringloop/marktplaats.

 27. Hannah vD

  Ik ben Hannah en (sorry) geen mannelijke lezer ;) Ik lees je blog nu al langer dan een jaar, maar reageer eigenlijk alleen met winacties, heel slecht.. Maar ik geniet altijd heel erg van je posts, vooral van die heerlijke zomerfoto’s! Zelf hou ik ook veel van fotograferen (ben toen zelfs langs geweest om je camera over te kopen, wat niet lukte met mijn lens haha. Maar ik heb inmiddels een andere!), lezen en schrijven, leuke dingen doen met vriendinnen en muziek. En ik ben net zelf een blog begonnen, om over al die dingen te kunnen schrijven.
  Geniet van 2014 en blog er maar lekker veel over;)
  Liefs Hannah

 28. Mariekjen

  Zal ik ook maar even meedoen aan het voorstelrondje? Volgens mij heb je m’n blog ooit wel ‘ns gelezen, dus misschien weet je het al een beetje :) Maar dan toch. Ik denk dat ik jouw blog heb leren kennen door Danique, maar dat weet ik eerlijk gezegd niet helemaal zeker meer. Danique ‘ken’ ik nog uit de tijd van Livejournal (geloof ik…), dus dat is al aardig wat jaartjes terug haha. Ik heet trouwens Marieke, maar zo’n vermoeden had je waarschijnlijk al. Ik ben 23 jaar, woonachtig in Utrecht met mijn vriend en twee katten Siem en Pim. Ik hou van mooi drukwerk, fijne vormgeving en leuke tijdschriften. Daarnaast ben ik gek op fotografie en ben ik waarschijnlijk eind deze maand in het bezit van een Canon EOS 6D. WHAA. Daar kijk ik belachelijk veel naar uit. Goed, genoeg zo ;). Oh en nog een gelukkig 2014!

  Psst. Nog een geheimpje. Volgens mij heb ik laatst een Toffee Nut gedronken die jij voor mij gemaakt hebt :D

 29. Romana

  Happy new year! Ik ben dus Romana, ik ben 19 jaar oud en woon op mezelf in Hilversum, ook wel Hillywood of de Mediastad genoemd. Op dit moment studeer ik Cultureel Organisator in Amsterdam en het is super tof. Ik ben jaren geleden op je blog terecht gekomen omdat je toen veel schreef over je penpals etc. Ik schreef toen ook brieven (helaas niet met jou..), dus jouw blog was toen een inspiratiebron voor me (nu nog steeds, overigens).

  Ik wens jou al het geluk en liefde toe in dit nieuwe jaar! Liefs!

 30. Shanna

  Nog een gelukkig nieuwjaar!
  Ik ben Shanna, 21 uit Rotterdam. Ik studeer Integrale Veiligheid, ben een skilerares en serveer in de horeca. Daarnaast hockey ik en loop ik hard.

Geef een reactie