Diary: week 1 & 2 2014

Happy new yeaaaaaaarrrrr! De eerste twee weken van het nieuwe jaar zijn alweer voorbij. Vooralsnog een relatief rustig jaar, met een heerlijk zachtige winter. Alvast een + voor 2014 ten opzichte van 2013..
Afgelopen weken waren druk: ik heb veel gewerkt en verhuisde weer terug naar mijn eigen kamertje. Tussendoor was er gelukkig wel tijd voor een bezoekje aan thuisthuis.
De tweede week was ruk: het grootste gedeelte lag ik ziek in bed. Gelukkig ben ik inmiddels weer aan de betere hand, hopelijk was dit het dan voor 2014 qua ziek zijn.
Ik heb nog steeds een beetje moeite met in een ritme komen na de drukke decembermaand, dus dat is iets waar ik aan ga werken. Wat regelmatiger eten en misschien het hardlopen ook maar weer eens oppakken..

Oud en nieuw ‘vierde’ ik vooral op mijn werk.. helaas! Na mijn werk pakte ik ‘s avonds de allerlaatste trein richting thuis, en ‘s ochtends zat ik ook weer in de eerste trein naar Utrecht. Redelijk vermoeiend, maar ach. Wat ik me wel afvraag: WAT DOEN AL DIE MENSEN OP 1 JANUARI IN STARBUCKS?? Seriously, wat is er nou beter dan brak onder een dekentje op je eigen bank hangen? Gelukkig was iedereen goed gehumeurd, ik heb nog nooit zoveel nieuwjaarswensen gehad ;-)

Míjn vader haalde een oud spel van zolder (Transit) wat best geinig was, maar ergens ook een beetje saai. Vooral mijn vader vond het erg leuk.. haha.

Ik dronk een half glaasje champagne voor de show, bekeek het prachtige vuurwerk en.. dook m’n bed in! Ik was bekaf. De volgende ochtend stond ik met allerlei dronken mensen te wachten op de trein die me weer naar Utrecht zou brengen..

Om het jaar wel gelijk goed in te luiden ging ik met mijn lieve collega’s naar Meneer Smakers. Jammmmmmie!

Daarna ging ik weer terug naar huis, om te gaan shoppen met mijn moeder. We maakten een korte stop bij Bairro Alto. Ik vond de kopjes die ze daar hebben zo leuk! Inmiddels weet ik dat ze zijn ontworpen door Esther Hörchner, en dat de set via Pols Potten te koop is. Hij staat inmiddels al op mijn verlanglijstje..

We slaagden goed in de sale, enkele van mijn aankoopjes. Vooral bij America Today was alles flink afgeprijsd!

Dat weekend verhuisde ook mijn broer, hij ging eindelijk samenwonen met zijn vriendin. Dit is het jaar van de verhuizingen, want hopelijk verhuist m’n andere broer (en daarmee ik naar zijn huidige woning) ook!
Mijn moeder nodigde iedereen uit voor een etentje, erg bijzonder om iedereen weer eens bij elkaar te hebben..

Daarna ging ik weer door naar Utrecht, om weer eens uit te gaan met een van mijn liefste vriendinnetjes. We begonnen met een fles wijn en een veggie plankje bij Pickles, en dansten vervolgens de voetjes van de vloer bij Tivoli. Het was lang geleden dat ik zo’n leuke avond had gehad (en pas na vieren in bed lag..).

Thuis knuffelde ik veel met Pip, die Ollie minder lijkt te missen dan ik.. hehe

En de rest van de week.. betond een beetje uit dit. Vreselijk saai en vermoeiend, gelukkig is het ergste nu voorbij. Ik snotter nog steeds wel en praat alsof ik met een wasknijper op mijn neus loop, maar het ‘zieke’ is er nu wel vanaf.

Trouwens nog een tip: deze diepvries pizza’s van de appie. Ze zijn wat duurder dan gewone pizza’s, maar wel de allerlekkerste tot nu toe! Stevige bodem, lekkere kaas en de pesto zit bij deze pizza apart, deze voeg je op het laatst toe.

Het nummer bij deze diary is Happy van Pharrell Williams omdat ik eigenlijk best wel Happy ben! Goed, het is winter (maar niet zo koud als vorig jaar), de vakantie is voorbij en er wacht een hoop schoolwerk en ik weet soms ook niet zo goed wat ik nou met m’n leven wil (studeren/werken/reizen/niks doen??) maarrrr al met al gaat het heel erg goed!
Oh en wat ziet Pharrell er altijd goed uit he? Hij is inmiddels al 40 maar hij ziet eruit als eeuwig 21..
Komende week moet ik nog even aan de bak voor school, er wachten wat papers en essays. Verder hoor ik komende week ook meer over mijn verhuizing, die misschien onverwachts dichterbij komt dan dat ik dacht! Ik hoop dat jullie twee fijne weken tegemoet gaan, tot over 2 weken!

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 14 reacties

 1. Josianne

  Knap hoor dat je zo vroeg alweer in de trein zat na Oud & Nieuw, al zet je je mindset er wel naar natuurlijk… Leuke shirtjes heb je gescoord!

 2. Typisch Tam

  Wat een leuke diary! En wat een leuke hemdjes en shirtjes heb je gekocht! En die theemokken heb ik een poos geleden gepint op mijn pinterestbord Tableware en vind ze geniaal. Ook bij mij staan deze kopjes op mijn verlanglijstje!

 3. Typisch Tam

  Wat een leuke diary! En wat een leuke hemdjes en shirtjes heb je gekocht! En die theemokken heb ik een poos geleden gepint op mijn pinterestbord Tableware en vind ze geniaal. Ook bij mij staan deze kopjes op mijn verlanglijstje!

 4. Is Pharell 40???! Wow haha, dat had ik niet verwacht! Ik vind het ook een heel leuk liedje :) en je cavia’s zijn zo lief! Succes met al je essays & papers, waar schrijf je die andere over (dus die niet over de Ipadschool haha)?

  1. Marlous H

   Na heel lang nadenken (ik kwam er echt niet uit!) en overleg met docent ga ik het over mijn eigen blog doen! Over de invloed die ik heb (of die er is?) etc..

 5. Sylvia

  Toffe shirtjes! Haha, mooi dat je vader zo enthousiast wordt van zo’n bordspel, alleen daarom al reden om het te spelen ;)

 6. Andrea

  Fijn overzichtje. En wat boffen we met het weer he. Vandaag is het weer zo’n mooie dag!

 7. Joyce

  Leuke foto’s weer! Ik vind het weer van de afgelopen tijd ook zo heerlijk! Van mij mag het wel zo blijven.

 8. Eline

  Twee leuke weken zo te zien! Wat een schattige cavia foto haha, ik vind het wel nog steeds enge beesten. Zo’n grote tanden joh!

 9. Nanda

  Wat een fijne diary! En die hemdjes zijn altijd handig.

 10. Jennifer

  Fijne Diary! Ik denk dat mijn diary veel saaier zou zijn, niet zoveel uitgevoerd de laatste tijd, veel leren voor tentamens en werken. Muuh. En sneu dat je cavia’tje is overleden. Die van mij is driekwart jaar geleden overleden, ik had d’r ruim 8,5 jaar. We hebben nu wel weer een nieuwe, maar mijn moeder noemt haar soms per ongeluk bij de naam van ons oude cavia’tje. Deze cavia is nu overigens van mijn zusje. Ik heb een hamstertje op m’n studentenkamer in Groningen. De cavia staat bij m’n ouders dus. Daarom zorgt mijn zusje voor haar, dus ja .. dan issie ook van haar, zegmaar. :P

 11. Lianne

  Vandaag wilde ik ook naar Bairro Alto maar het zat vol! Helaas, dan maar weer de Camelot.. vind je hempjes trouwens ook super leuk, donderdagavond maar even de stad in denk ik :-) Fijne week!

Geef een reactie