Lovely blog: A Cup of Life

Eindelijk weer eens een nieuwe leuke lifestyleblog! Lifestyleblogs (dus all round blogs, met zowel food, travel, interior als persoonlijke stukken) zijn mijn favoriete blogs, maar er zijn maar weinig écht leuke lifestyle blogs te vinden. Het was alweer een tijdje geleden sinds ik een lovely blog met jullie deelde, maar ik heb er weer een!
Meestal haak ik gelijk af als de intro van een blog eindigt met ‘pak een kop thee en kijk rustig rond’. Zo burgerlijk! Maar ik gaf Acupoflife.nl het voordeel van de twijfel (mede door de prachtige layout), en werd verrast. Op A Cup of Life, de blog van de 21-jarige Shifra vind je allerlei soorten artikels, precies wat ik leuk vind. Zo werd ik vrolijk van haar ‘12 dates of december‘ post (en denk ik dat velen hier inspiratie uit kunnen halen!), maar ze weet zich ook wel raad met lekkere recepten en leuke DIY’s.

Lees verder voor een kleine impressie van Shifra’s blog, of klik gelijk door naar Acupoflife.nl. Mocht je zelf nog een leuke lifestyleblog kennen die je nog niet voorbij hebt zien komen, dan hoor ik het graag en zet ik ‘m op de lijst!

Shifra is pas 21, maar nu al getrouwd. Altijd leuk om jonge stellen te volgen. Je ziet haar man ook regelmatig voorbij komen op haar blog.

Dit vind ik zó leuk! Ik wil ook een houten tafel met allerlei verschillende houten stoelen in een gele tint.

Ze vlogt ook, waarbij ik de eerste keer heel hard moest lachen omdat ze zooo vrolijk en enthousiast is! Erg leuk (maar ik deed wel mijn volume een beetje omlaag, haha).

Inmiddels heb ik haar hele archief doorgespit, en kan ik met recht zeggen dat ik eindelijk weer eens een leuke lifestyleblog heb ontdekt (die hopelijk nog een beetje onbekend is voor jullie).

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 18 reacties

 1. Andrea

  Leuk!!! Thanks for sharing. Ik ga gelijk een kijkje nemen!

 2. Oh wat leuk! Haar foto’s zien er goed uit, lijkt net uit een magazine te komen. Ik ga eens kijken :)

 3. Sylvia

  Ik volg haar blog ook al een tijdje, hoe kun je immers niet vrolijk worden van die artikelen? :) Maar inderdaad, bij filmpjes draai ik de volumeknop eerst omlaag voordat ik ‘m aanzet :P

 4. Aaaahh, lieve Marlous! Wat lief dat je een héél artikel wijd aan mijn site!! Dankjewel! Ik kreeg vanochtend plotseling zoveel bezoekers van jouw site! Nou dat is heel leuk wakker worden. :) Heel erg lief, en ik voel me vereerd!

  (p.s Als het goed is, gaat het geluid van mijn filmpjes nu naar beneden, want sinds kort doe ik keurig aan ‘audio-levelen’. Whaha! :)

 5. Leuk dat je blogs voorbij laat komen op jou blog.
  Zo krijg je altijd weer nieuwe ideetjes voor het volgen van mooi blogs.
  Fijn weekend, Rensina

 6. Nanda

  Lijkt me een leuke blog! Ga zo gelijk eens een kijkje nemen :)

 7. Rosanne

  Ik vind haar blog ook érg leuk :) leuke meid ook! Ik snap alleen niet zo goed wat er toch altijd mis is met burgerlijkheid, iedereen is toch uiteindelijk ‘burgerlijk’?! Ik kan het soms juist heerlijk vinden! :)

  Leuk dat je blogs zo in het zonnetje zet!

  liefs Rosanne

  1. Marlous H

   Haha tja, het zit denk ik in mijn gevoel. Krommende tenen effect ;-). Overig vind ik huiselijkheid (kaarsjes, bankhangavondje) gezellig, maar burgerlijkheid (dat je op je 40e een pittig kapsel neemt en de kleren voor je man uitzoekt) stom :p

  2. Rosanne

   Haha een ‘lekker pittig kapseltje’! Nee dat snap ik, dat vind ik ook vreselijk. Of je haren afknippen zodra je zwanger bent want het is zo lekker praktisch. Aan de andere kant versta ik ook andere dingen onder burgerlijkheid die ik wel heerlijk vind: niet uitgaan maar bankhangen (wat jij huiselijk noemt, klinkt een stuk beter dan burgerlijk haha) of een keertje een mega boswandeling maken met m’n vriend of een bloemetje naar de nieuwe buren brengen. Voor mijn gevoel ook burgerlijk maar gewoon héérlijk <3! Niks mis mee ;-)!

 8. Farah

  Ik volg A cup of life al een tijdje… Ze heeft altijd leuke diy’s en andere leuke artikelen. Ik vind haar ook altijd zooo enthousiast overkomen ;). Leuk

 9. Eline

  Klinkt erg leuk en wat een mooie foto’s ook! ik ga een kijkje nemen.

 10. Gemma

  Ik volgde haar ook al. Staan idd heel veel leuke DIY’s op!

Geef een reactie