My favorite instagrammers: part III

Instagram is een van mijn favoriete apps. Wanneer ik ‘s ochtends wakker word, open ik de app voor een rondje instagram. Ik haal er veel inspiratie uit, en verder vind ik het oprecht leuk om te zien wat anderen gegeten hebben ;-)
Ik volg niet heel erg veel mensen, maar de paar accounts die ik volg maken prachtige foto’s. Ik schreef al eerder over mijn instagram favorieten (hier en hier), deze zijn ook zeker het bekijken waard. Inmiddels heb ik een paar nieuwe favorieten erbij gekregen, lees verder voor een overzicht. Mijn instagram vind je trouwens hier.

@miss_okapi is een Duitse blogger, wonend in Zweden. Haar instagram staat vol sfeervolle foto’s. Niet overdreven gestyled, maar vaak zijn het wel hele mooie tafereeltjes. 

@gabrielleassaf is een fotografe uit San Francisco. Dat ze goed met fotografie is valt te zien aan haar instagram account. Ze gebruikt prachtige filters (ik gok dat ze VSCO cam of Afterlight gebruikt) om haar foto’s een warme, en een wat vage gloed te geven.

Als je dol bent op mooie foodphotography dan moet je @bettanbelen volgen. Deze foodstyliste (en yoga lerares) maakt prachtige foto’s van heerlijk eten (en af en toe een yogasessie). Vaak laat ze ook ‘the making of’ van echte foodphotography zien, waar ik op mijn beurt weer veel inspiratie uit haal.

Met ruim 107 duizend volgers is er een kans dat je @helloemilie al volgt. Deze Australische ontwerpster maakt prachtige foto’s. Ook hier zie je veel foto’s met een zachte, lichte filter er overheen. 

@silverspies is een Australische fotografe, met prachtige foto’s. Ze zijn vrij simpel, maar op een of andere manier heel rustgevend.

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 12 reacties

 1. Oeh, ik ken alleen Bettanbelen. De rest ziet er ook super uit. Ik ga ze eens opzoeken :)

 2. Neele

  Herkenbaar….niets zo ontspannend als de dag beginnen met een rondje instagram.
  ( ps. het eten bij pickels was geweldig. Bedankt voor de tip) :)

 3. Pauline

  2 uit dit lijstje volg ik ook, geweldige foto’s maken deze mensen!

 4. Sylvia

  Je volgt inderdaad leuke accounts. Ik volg voornamelijk studiegenoten en medebloggers.

 5. Femke

  Wauw, wat een geweldige foto’s. Omdat ik geen smartphone heb ben ik heel erg onwetend over instagram en ik wist echt niet dat jezulke mooie fotos kon maken!

  liefs,
  Femke

 6. Eva C.

  Fijn om al die mooie foto’s te bekijken. Zelf heb ik (nog) geen instagram.

 7. CarmenDiem

  Ik ben nieuw in bloggosphere… Maar ik houd nu al van je blog, ik krijg echt zin om allerlei dingen ten doen!

Geef een reactie