Lovely blog: 21 lampshades

Jeej, weer zo’n leuke Nederlandse lifestyleblog vol DIY’s, interieurtips en lekkere recepten. Blogger Iris heeft geloof ik een droomberoep: freelance lifestyle-, interieur- en modestylist. En dat zie je terug op haar blog 21 Lampshades.
Alle DIY’s en recepten bevatten prachtige foto’s van eigen hand, en zijn ook nog eens heel creatief. Niet zo’n DIY die je al honderd keer voorbij hebt zien komen op Pinterest, maar een waar je handen van kriebelen en je meteen aan de slag wilt. Vooral haar interieurposts geven me zoveel inspiratie.. perfect zo vlak voor de verhuizing!
Ik ontdekte Iris’ blog pas gisterenavond, nadat ze een reactie achterliet op mijn blog, maar heb gelijk haar hele archief doorgespit. Jullie zijn vast net zo enthousiast! Lees verder voor een kleine impressie, of klik gelijk door naar 21 Lampshades.

Wauw, ik wil ook zo’n prachtig Kelim kleed!

Ik kon niet kiezen tussen het stoofpotje en de pompoensoep.. zien er allebei zo lekker uit!

Hoe leuk is deze papier rol met quote?! Mocht ik ruimte over hebben in mijn nieuwe woning, dan ga ik dit zeker maken. Of misschien een mini variant voor in de keuken, met lekkere recepten en boodschappen lijstjes? In ieder geval een ontzettend leuk idee, en ik krijg er gelijk inspiratie voor nieuwe DIY’s van.

En mochten jullie mijn kamertje al mooi vinden, dan worden jullie vast ook heel blij van het interieur van Iris. Als interieurstyliste kan het ook niet anders dan waanzinnig mooi zijn. Super leuk, en ook hier haal je veel inspiratie uit. Iris geeft veel tips, en met simpele DIY’s creëer jij ook zo’n interieur!

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 15 reacties

 1. Liliane

  Super! Als DIY’er ben ik natuurlijk gek op DIY’s. Mijn interieur kan ik ook niet steeds blijven veranderem dus ik geniet graag van andermans inrichting mee :)
  Bedankt voor de tip!

 2. Simone

  Leuk! Die papier rol is briljant al denk ik dat onze katten er meteen in gaan hangen…

 3. Hannah

  Ziet er heel leuk uit! Ik kan wel wat interieurtips gebruiken dus ik ga zeker even rondkijken :)

 4. LNNK

  Wat gaaf! Ik ga haar meteen volgen. Bedankt voor de tip!

 5. Hey Meiden en Marlous natuurlijk! Wat een enorm leuke reacties, ik ga er een beetje van blozen :-). Merci! Hebben jullie al meegedaan met de Giveaway? Dat kan t/m morgen.

 6. Farah

  Super leuke blog!
  Heb hem nog nooit gezien, dus ga snel eens even het archief doorspitten ;).

 7. Wauw mooie food foto’s en doe mij ook maar zo’n papierrol. Zullen we anders een dagje samen gaan knutselen als je verhuisd bent? x

Geef een reactie