Spring is in the air (playlist)

Ik riep het weken terug al: die winter komt écht niet meer. Dat was deels een beetje grootspraak, want het had natuurlijk nog makkelijk kunnen sneeuwen in februari. Maar met de zachte temperaturen van afgelopen dagen lijkt het me wel duidelijk: we gaan de goede kant op!
De dagen worden langer, het is ‘s ochtends weer licht als ik op sta én de vogeltjes fluiten weer. Ik ben dol op de zon, ik word er energieker van en heb meteen een goed humeur. Een andere bijdrager aan dat goede humeur is muziek, met name de vrolijke en relaxte muziek waarvan ik nog meer zin krijg in het voorjaar.
Ik stelde een spotify playlist samen met mijn favoriete ‘ik heb zin in het voorjaar’ nummers. Verder had ik niet echt iets te melden, maar wilde ik wel nog graag wat snapshots van mijn nieuwe kamer delen. Zie dit dus een beetje als een ‘non-blogje‘, maar wel inclusief een playlist met fijne liedjes! 


De playlist. Mocht je nog suggesties/aanvullingen hebben, laat het dan even weten!

Ik heb vooral ochtend- en middagzon, wat heerlijk wakker worden is! Dat zorgt er ook voor dat ik op tijd op sta, zodat ik lekker van het zonnetje kan genieten. En yep, nog steeds de planning! Wie van jullie gebruikt hem ook?

Het is nu al redelijk opgeruimd, maar nog wel leeg. Volgende week vrijdag wordt mijn bank geleverd, en dan kan ik weer verder met inrichten. Ik zal nog wat planken en kasten moeten aanschaffen om mijn spullen kwijt te kunnen, maar ik ben nog niet helemaal zeker over de inrichting. 

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 18 reacties

 1. Fleur

  Wat leuk!
  Ik ken alleen het laatste nummer, haha.
  Maar ik ben opzoek naar nieuwe nummers dus ik ga zeker even het lijstje af!
  Ik vind Bonfire Heart van James Blunt ontzettend fijn de laatste tijd, zeker een aanrader!

 2. ilsetenhave

  Oe, leuk idee, zo’n lenteplaylist! Lekkere nummers! “Broad Daylight” vind ik echt goed voor de lente! Trouwens, ik heb nog een aanvulling op de lijst, voor je! Ze zijn Nederlandstalig. Geen idee of je dat leuk vindt. In elk geval! “Dat Kan” van Eefje de Visser en “Waterland” van Rita Zipora. Maar wat komt je huisje er al leuk uit te zien, zeg! Ghihi. Ben benieuwd naar je bank. Wel weer foto’s posten, hè?

  1. ilsetenhave

   En oh, waarschijnlijk ga ik een MOPPE-miniladekastje halen bij de IKEA, morgen. Om ‘m te pimpen zoals jij liet zien in een post! =D

 3. Leneth Witte

  Mooie foto’s!
  En oeeeh Crystal Fighters, die zijn live ook super goed :) ik hou ervan x

 4. Rosie

  Aanvulling: Cecilia en Mrs. Robinson van Simon & Garfunkel!

 5. Eline

  Mooie foto’s en wauw, wat is het lang geleden dat ik dat liedje van G.R. heb gehoord. Zijn laatste (polizei?) vind ik ook prachtig.

 6. Mirthe

  Wat een fijne playlist! Ik luister m nu en word er helemaal blij van :)

 7. Sophie

  Wat een ontzettend fijn lijstje! Enne, Credible, waar je eerder over schreef, ik ben er geweest! Twee keer maar liefst, haha! Wat een gezellig tentje! Ik had het ook mijn vriendinnen aangeraden, en kreeg afgelopen week een heel leuk berichtje van een vriendin dat ze er was geweest met haar moeder incl. foto van die leuke kaart, haha! Zo, thanks voor de tip! Dat tentje op de Kannenmarkt lijkt mij ook erg gaaf! Ben jij trouwens al eens in Popolare geweest? (Nieuw bij Plein44) Die leek mij ook erg leuk! Hip design, studenprijs, … ik ga er nog eens heen :).

  1. Marlous H

   Ha, wat leuk! Ik heb wel over Popolare gehoord ja, maar ik ben nog maar zo weinig in Nijmegen.. en als ik er ben vaak alleen bij familie. Binnenkort toch maar eens tijd voor maken, klinkt inderdaad leuk.

Geef een reactie