Blogsale!

De kapotte laptop gooide een beetje roet in het eten, maar hier is hij dan alsnog: de beloofde blogsale! Door de verhuizing ben ik ook aan het opruimen geslagen

. In mijn kledingkast kwam ik veel kleding tegen die ik niet meer draag. Sommige stukken ben ik op uitgekeken, anderen waren bij voorbaat al een miskoop en daarnaast ben ik ook gegroeid (in de lengte/breedte/diagonaal etc) dus sommige stukken passen niet meer.

Het zijn wel nog allemaal leuke kledingstukken (jurkjes, mooie laarzen, een fijn vest etc) dus het leek me zonde om ze zomaar weg te gooien. Ik houd deze blogsale ook niet om er rijk van te worden, daarom mag alles ook voor kleine prijsjes weg. Afhalen in Utrecht is mogelijk, verzenden ook (maar de koper betaalt wel de verzendkosten).
Lees verder voor de regels en om mijn blogsale artikelen te bekijken!

Regels
– Alle kledingstukken zijn in maat S/36 (of vallen als die maat)
– Wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Mocht je iets willen overnemen, stuur dan een mailtje via het contactformulier.
– Reserveren is niet mogelijk. 
– Mocht je vragen hebben, stel deze dan in de comments. Dan probeer ik ze zo snel mogelijk te beantwoorden. Alleen mailen als je ook daadwerkelijk van plan bent om over te gaan tot aankoop. 
– Ophalen is mogelijk in Utrecht. Verzending is ook mogelijk, de verzendkosten zijn dan voor de koper. Zolang het door de brievenbus past zullen de verzendkosten rond de €2 – €4 liggen. Wanneer het artikel niet door de brievenbus past of het gewicht boven de 2kg uit komt zijn de verzendkosten €6,75.
De kleding heeft een verhuizing doorstaan en is dus een beetje gekreukeld. Maar met deze prijzen valt daar vast wel doorheen te kijken ;-).
Taupe/beige laarzen / maat 37 / Ik vond ze zo mooi en dacht heel eigenwijs dat mijn maat 38 er wel in moest passen.. Helaas! / 10 euro VERKOCHT


Donkerblauwe gympen / maat 39 / Ooit als extra gekocht, maar ik heb al genoeg gympen en sneakers / €4


Bruine dunne riempjes / Gratis op te halen, of gratis bij je bestelling VERKOCHT
Zalmkleurig horloge / Leuk zomers horloge, maar ik draag al standaard mijn gouden casio / €10 VERKOCHT


Tasje met Indische print / te gebruiken als clutch/make up tasje / €1


Zwart schoudertasje / vintage uit moeder’s kast / €4 VERKOCHT


Kanten jurkje van Pull and Bear met studs op schouders / prachtig jurkje, maar niet mijn kleur. Vergeten terug te sturen.. / €12 VERKOCHT


Vintage Levi’s short van Episode / maat 27 / ik heb al een heleboel vintage shorts, deze gaat weg vanwege overcompleet / €12 VERKOCHT


Luchtige zalmkleurige blouse / Dit is zo’n chille blouse voor in de zomer (kijk maar), maar dit is niet mijn kleur / €3 VERKOCHT


Warm vest met subtiel glitterdraad / Ook weg wegens overcompleet / €3 VERKOCHT


Zwarte skinny / mt 27/32 / past niet meer! / €4 VERKOCHT


Lange doorschijnende mouwloze blouse met print / niet meer mijn smaak / €3 VERKOCHT


Blauw/wit gestreept jurkje, met blauwe rug en knoopjes op de achterkant / Deze is zo leuk! Ik pas hem helaas niet meer. Met steekzakken in de rok. / €3 VERKOCHT


Bloemenjurkje met kanten bovenkant / Deze is ook al zo leuk! Met pijn in het hart neem ik afscheid.. / €4 VERKOCHT


Bandeau bloemenjurkje / Ideaal voor over je bikini / €3 VERKOCHT


Geruite blouse / Deze vind ik nog steeds leuk, maar ik heb al veel andere geruite blousjes / €4 VERKOCHT


Spijkerblouse / Heel fijn blousje, maar gaat weg wegens overcompleet / €5 VERKOCHT


Zwart chic jurkje / Stof is licht doorschijnend, daaronder zit een onderjurkje. Met goudkleurige knoopjes op de borst en mouwen / €4 VERKOCHT


Lichtroze ‘blousejurkje’ met blaadjes print / Deze is ook erg schattig maar pas ik helaas niet meer / €4 VERKOCHT

Lichtroze vogeljurkje / Deze gaat weg met pijn in het hart. Ik vind ‘m zo leuk! Helaas is hij te klein. De rok bevat steekzakken / €4 VERKOCHT


Grofgehaakte trui / Valt los en is doorschijnend / €3 VERKOCHT


Mocht je iets gezien hebben wat je wilt hebben, stuur dan een mail via het contactformulier. Wie het eerst komt, wie het eerst maalt! Vragen kun je stellen via de comments, dan beantwoord ik ze zo snel mogelijk. 

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 22 reacties

  1. Lauriëtte

    Hoi! Ik heb heel erg veel interesse in de ‘Vintage Levi’s short van Episode’ maar ik vind het met broekjes altijd zo lastig qua pasmaat. Heb even naar mijn broeken gekeken en heb maat 25 en 26. Kan jij misschien inschatten of deze Levi’s short toevallig iets kleiner valt dan de maat 27? :) xx!

    1. Marlous H

      Nee, het is wel echt een 27! Maar mocht je zo’n short zoeken: bij de Episode hebben ze veel verschillende, ook in kleinere maatjes voor €25.

  2. heyhey :) ik ben ook geintreseert in die short maar ik weet niet of hij bij de heupen bij mij past want is het strak bij de heupen? x

    1. Marlous H

      Ehh ja wat is strak? Ik weet alleen dat ik normaal maat 27 heb, deze short ook 27 is en dat hij gewoon goed zit. Bij de taille zit hij ook niet strakker ofzo.

  3. Anne

    Haai! Anne van de YB hier;)
    Ik vind dat tasje heel erg leuk, is precies wat ik zoek als vervanger voor mijn oude trouwe (kapote) favorietje! Hoe groot is het ongeveer?:) Als het handtasjesformaat is wil ik hem graag van je overnemen. Kan dat een keer in de YB toevallig?;)
    Liehiefs

  4. Rosanne

    Helaas is niks mijn maat! Ik heb wel even een tipje: als je wil, kan je ook een pakket met Kiala verzenden. Dat kost maar €4 :)
    Succes met je blogsale!

    Liefs, Rosanne

  5. ikbennu

    Deze post slaag ik eventjes over. Want het is 1. mijn maat niet en 2. ik woon in België, nogal duur om op te laten sturen. Dus ik kijk niet, want je hebt sowieso mooie dingen die ik wi, haha!!

  6. Irene

    Leuke dingetjes, maar niets voor mij erbij helaas. Succes met verkopen!

  7. Anouck Plume

    wauw dat ging als een speer! Ik denk laat ik eens even op mijn gemakje alles bekijken maar bijna alles is al verkocht. Maar slim idee dit! Ik zou ook vaker mijn kast moeten opruimen op zo’n manier.

  8. Nelleke Jansen

    Hoi, ik heb interesse in de spijkerblouse. Ik heb wel maat S maar ik ben lang en heb ook lange armen, dus ik vroeg me af: valt de blouse lang of kort uit (of gemiddeld)? En de mouwen?

    1. Marlous H

      Eh tja, wat kan ik zeggen. Ik ben 1.70 en de blouse valt tot net over m’n heupen, en de mouwen goed/iets over m’n pols. Maar ik heb ze vrijwel altijd opgerold. Kan er verder niet zoveel over zeggen haha.

  9. Hedwig

    Noo al je jurkjes zijn al verkocht :( wat een leuke dingen allemaal! Doe snel nog maar eens een blogsale haha

  10. Linda

    Ohh, je laarzen zijn zo mooi. Helaas heb ik ook maat 38. Ik zal maar niet eigenwijs zijn en ervan uitgaan dat ze wel passen ;)

  11. Wendies

    Oke, ik mis 1 dag wegens giga drukte mn blogs om te lezen en goddamn mis ik meteen de koop van het jaar! Onwijs leuk spul (had graag wat jurkjes en dat tasje van je overgenomen). Vooral nog een keer doen :)

Geef een reactie