Happiness: quotes

Image via Angelina Catharina

In het kader van de eerder posts over geluk en gelukkig zijn, vandaag een post vol fijne quotes. Sommige zijn wellicht een beetje cliché, en anderen achterhaald, maar hé: mooie quotes en inspirerende zinnen kun je niet vaak genoeg herhalen.
Dat is nog een bonus happiness tip: geef je zelf complimentjes! Vertel elke dag hoe leuk je bent, hoe goed die outfit staat en dat je het eigenlijk allemaal wel goed voor elkaar hebt. Awkward? Nee joh, gewoon even wennen. En mocht het echt lastig zijn, begin dan met deze mooie quotes.

Of het werkt? Wanneer je ook kan geloven in negatieve gedachtes (‘ik kan het niet’, ‘dit lukt me vast niet’, ‘ik ben niet leuk’ etc) dan werkt het ook andersom he ;-).
Dus, tijd voor een beetje positiviteit en happiness!

Image via HQlines

Image via kushandwizdom

Image by katiedaisy.com

Image via HQlines

En nog veeel meer van dit soort fijne quotes op Pinterest farmbrazil.com.br. Wat is jullie favoriete happiness quote?

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 12 reacties

 1. ilsetenhave

  Wat leuk, van die quotes! Is weer ‘ns wat anders dan de quotes die ik normaliter tegenkom (die van boeken, meestal nog de boeken die ik zelf heb gelezen ook). =P Ik vind die eerste al meteen mooi! Ik heb ‘m gepint op m’n bord Mooie Uitspraken, ghèhè. ^.^

 2. Maura - YLT

  Die eerste quote is geweldig! Word je gelijk vrolijk van. Ik ga zo sporten, ga je mee?

 3. Mooie quotes! En soms is het gewoon lekker om die even te lezen, ook al zijn sommigen soort van cliché!

 4. Angelina

  Ik dacht al, die heb ik niet gemaakt, maar is via mijn Pinterest haha. ;) Fijne quote is dat!

 5. Eline

  Hele leuke quotes! Ik wil later quotes afdrukken en in mooie kaders steken.

Geef een reactie