Hulp bij onderzoek

Allerliefste lezers! Op dit moment volg ik een vak over statistiek, en moet ik een eigen onderzoek uitvoeren. Hiervoor heb ik samen met mijn onderzoekspartner in crime een onderzoekje bedacht, maar nu zoeken wij nog respondenten. Het onderzoek duurt ongeveer een kwartiertje (waarvan je het grootste gedeelte een filmpje met muziekje mag bekijken), en je zou ons enorm helpen als je een enquête in wil vullen. Leeftijd, geslacht of opleiding maakt niet uit!
Er zijn twee versies van het onderzoek die we aselect moeten verdelen. Daarom werkt het ‘t beste wanneer je ons mailt via het mailformulier onderaan dit artikel. Wij bedelen je dan een van de twee versies toe. Let op: mail dus alleen als je ook zeker weet dat je vervolgens de enquête gaat invullen, wij zullen zo snel mogelijk een mailtje terug sturen met de juiste link.

We zoeken zo’n 50 respondenten, dus als al 10% van alle mensen die dit berichtje nu leest een mailtje stuurt ben ik al helemaal blij. Ik wil dit vak graag halen, en heb jullie hulp daar bij nodig! Om het extra aantrekkelijk te maken verloten we onder alle deelnemers een bol.com bon t.w.v. €20! Daar kun je bijvoorbeeld dit mooie kleurboek of dit prachtige kookboek van aanschaffen.
Daarnaast beloof ik dat ik ook al jullie enquêtes en onderzoekjes zal invullen (als studenten onder elkaar weten we hoe lastig het is om aan respondenten te komen, he?). Alvast heel erg bedankt!

Edit 20:30: Wauw! We hebben inmiddels genoeg respondenten (25 per enquête, plus nog een heleboel anderen die hebben gemaild en ‘m vast nog gaan invullen). Heel erg bedankt, ontzettend lief dat jullie gelijk wilden helpen. Wij gaan komende week aan de slag met de resultaten, de winnaar van de bol.com bon krijgt in de loop van de week bericht. Mocht je benieuwd zijn naar het resultaat van het onderzoek volg dan mijn facebookpagina, daar zal ik begin april een update plaatsen!

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 7 reacties

 1. Leonie

  Dat filmpje was ugh, maar hij is ingevuld! (We zouden onderzoek moeten doen naar respondenten verzamelen door middel van blogs, haha)

  1. Marlous H

   Ja excuses daarvoor. Maar toch heel erg bedankt voor het meedoen, je helpt ons er heel erg mee!

 2. Annemiek

  Heb het net voor je ingevuld , maar van mij mag hierboven het woord leuk weghalen bij je onderzoek , sorry …

  1. Marlous H

   Thanks voor je feedback! Dat is inderdaad nogal afhankelijk van welke versie je krijgt..

 3. Irene

  Dat is snel gegaan! Succes met het verwerken van de resultaten :).

Geef een reactie