Shoplog: Spring 2014

Meestal vind ik shoplogs een beetje raar om te delen, ‘Kijk eens wat ik allemaal gekocht heb!’. Maar de afgelopen tijd heb ik best wel wat leuke en handige dingen gekocht, waardoor het misschien toch interessant is om te delen.
Ik loop meestal per toeval tegen dingen aan, of ga voor slechts 1 ding de stad in. Dit is dus een verzameling van de afgelopen weken, en niet allemaal in een keer gekocht. Het is allemaal van de voorjaarscollectie, dus mocht je iets leuks zien dan kan je gelijk de stad in om het zelf te halen!
Laat even weten of jullie het leuk vinden om een shoplog te zien (bijvoorbeeld eens per kwartaal), of juist niet. Dan kan ik daar rekening mee houden.

Ik schreef me in bij de sportschool, dus ik had een goede reden om sportkleding te shoppen. Op een paar goede schoenen na had ik niks meer in huis. De trui is heerlijk dun, en draag ik ook gewoon als ik niet ga sporten. 
De grijze broek is halflang, de zwarte komt tot mijn enkels. Vooral de grijze is fijn, deze is deels gemaakt van polyamide en daardoor zooo zacht! Ook paste ik voor het eerst een sport bh, het voelt een beetje alsof je een mega strak reddingsvest aan hebt maar volgens mij is dat ook de bedoeling..
Trui is van Pull and Bear, de rest komt van H&M.

Op dit jurkje van Bershka was ik opslag verliefd. Zoals je ziet heb ik aardig wat jurkjes, maar nooit genoeg! Deze bestaat uit een los bovenstuk wat wijder hangt. Volgens mij wordt dit een trend, ik heb een tijdje terug bij Zara ook al een jurkje gekocht wat bestond uit een strakke rok met een wijder blousje er overheen. 
Ik kan in ieder geval niet wachten tot ik deze met blote benen kan dragen!

En nog een stuk van Bershka waar ik heel blij mee ben: deze zomer trenchcoat. Ik vind trenchcoats erg mooi, maar om de een of andere reden stonden ze me nooit leuk. Ik weet niet of dat door die standaard beige kleur kwam, of door het model, maar ik heb er eindelijk een gevonden die wel mooi staat! 
De sjaal is ook nieuw, maar zou ik niet zo snel bij deze jas dragen. Zo zie je wel hoe hij ‘hangt’.

Bij de Vero Moda haalde ik deze top uit de sale voor een tientje. Ik hou van die bordeaux rode/aubergine kleur! Rechts nogmaals de sjaal. Deze komt van Brandy Melville en is zoooo zacht. Brandy Melville is net wat duurder dan gemiddeld, en alle kleding is one size, maar de stoffen die ze gebruiken zijn zo heerlijk zacht.
Bij H&M kocht ik deze leuke stippensokken (hopelijk heb ik nu minder kans op vriendloze sokken) en deze knalrode matte lippenstift. Ik had nog geen matte lippenstift, en ook nog niet zo’n felle rode. Doordat hij mat is hij niet zo mega fel en kan ik ‘m beter hebben. Hij blijft lang zitten en ruikt ook heel erg lekker! Ze hadden nog een heleboel andere kleuren, dus mocht je nog op zoek zijn naar een matte lippenstift dan is dit zeker een aanrader.

Bij Xenos liep ik tegen dit supermooie glazen tapvaatje aan. Ik ben al een hele tijd op zoek naar een mooi tapvaatje. Vorig jaar had ik een leuk geel exemplaar van Hema, maar deze was van plastic en door de zon een beetje vervormd.. oeps.
Deze is van glas en oogt niet alleen mooier maar is ook beter schoon te houden. Het tapje zelf is wel van plastic en daardoor vast kwetsbaar, maar als je voorzichtig doet moet het goed komen. Ik heb nu al zin om in de zomer lekkere zelfgemaakte limonades en cocktails te serveren op feestjes en picknicks in dit vaatje. Hij was maar tien euro, dus voor de prijs hoef je het niet te laten.

Naast het tapvaatje zag ik ook deze beker liggen. Helaas zonder bij behorende deksel, maar voor €1,50 nam ik ‘m toch maar mee. Ik ga deze week nog even kijken of ze er nog een hebben liggen, met extra deksel. Want ook deze zijn super leuk voor een picknick! 
Bij Urban Outfitters kocht ik deze twee goudkleurige subtiele kettinkjes. Ik houd van subtiele sieraden, en slaag meestal wel bij Urban Outfitters. Nadeel is wel dat de gouden kleur na een tijdje afneemt, dus ik ben van plan om er dit keer een dun laagje doorzichtige nagellak overheen te smeren. Tenzij jullie een betere tip hebben natuurlijk.
Bij Urban Outfitters kocht ik ook het Listography boek. Hier in kun je allemaal lijstjes over jezelf in vullen, en aangezien ik heel erg van lijstjes houd leek me dit een perfect boek voor mij! Inmiddels heb ik al heel wat ingevuld, mochten jullie hier nog een uitgebreidere review van willen dan hoor ik het graag.
Een tijdje terug bestelde ik ook het boek ‘Mijn Geheime Tuin‘ via bol.com. Dit is een kleurboek voor volwassenen, waar ik afgelopen week al een uitgebreide review over schreef. Ook hier ben ik heel blij mee, ik ben nu elke dag wel minstens een kwartiertje aan het kleuren.
Hopelijk vonden jullie het leuk om te zien! Mochten jullie vaker (of juist niet) shoplogs willen zien, laat het dan even weten. Dan kan ik me daar op aanpassen.

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 32 reacties

 1. Wat een ontzettend leuke aankopen zeg! De trenchcoat staat je super goed! En ik vind het juist heel erg leuk om shoplogs te zien, zeker vaker doen :)

 2. Mariska

  Ik vind vooral je ‘huis’ spulletjes heel leuk! Dat vaatje en glazen beker van de Xenos zijn een goede tip!

 3. oxytocine

  Wat een leuke aankopen! Ik ben erg benieuwd naar dat jurkje, hoe die dan valt :)
  Het tapvaatje en de drinkbeker hebben ze helaas (nog) niet bij de twee Xenos filialen hier :(

 4. Eline

  Dat jurkje is echt super leuk! Wat een mooi tapvaatje en beker ook, goed geslaagd zo te zien ;)

 5. hey marloes leuk shoplog en ik vind het leuk wat je gekocht hebt en zo laat zien mag van mij vaker

 6. Vera

  Leuke aankopen! Ik vind die top van Bershka heel erg mooi en dat kleurboek blijft geweldig :D

 7. Leuk, ik hou van shoplogs! Hele leuke dingen ook, ik zou bijna alles zelf gekocht kunnen hebben :)

 8. Dat tapvaatje van de Xenos en de boeken van Urban Outfitters zijn echt geweldig!

 9. Josianne

  Leuke aankopen meis, ik ben benieuwd hoe het jurkje staat. Dat het maar snel beter weer wordt ;)

 10. Geweldig zo’n shoplogje op zijn tijd.
  Ook leuk dat je het met foto’s doet ipv een filmpje (dat duurt altijd zo lang vind ik).
  Leuk je trui en het tapvaatje! Moet echt eens op zoek naar zo’n ding.
  Lieve groet, Rensina

 11. Laurien

  Wat een leuke aankopen! Vooral dat jurkje en die tap van xenos! Echt leuk!

 12. Wat een super leuke aankoopjes heb je gedaan! En ik vind het juist heel leuk om te zien wat anderen kopen ze kunnen je op ideeën brengen! Vooral dat glas van de Xenos vind ik grappig!

 13. Komt het kastensysteem waar je je jurkjes achter elkaar hangt van IKEA? :) Lijkt me superhandig werken :)

 14. Anonymous

  Jaaa ik vind shoplogs leuk, vaker doen dus!

 15. Ilse

  Wat heb je een leuke dingen gekocht! Vooral dat jurkje is super leuk!

 16. cheyenne

  leuke spulletjes! bij het zien van het jurkje krijg ik al helemaal zin in lente en zomer, heerlijk!
  xo, cheyenne

 17. Dat tapvaatje ga ik ook halen! Heb je nog goede limo tips? Oh en om even terug te komen op je sokken, deze raak je nog eerder kwijt ;-) Dat heb ik zelf namelijk ondervonden, ik dacht precies hetzelfde als jij en juist die kleur- en printrijke sokken zijn nu alweer single. Succes! :-))

  1. Marlous H

   Ik heb wel ooit een recept voor homemade lemonade geplaatst, maar wil binnenkort weer gaan experimenteren met nieuwe variaties!

Geef een reactie