#100happydays: Update

Een maand geleden blogde ik er over: de 100happydays challenge. Inmiddels heb ik al 3 weken bijgehouden, zie hierboven een kleine greep uit mijn challenge. Je kunt mijn challenge volgen via instagram, via de hashtag #100happydaysldos.
Hoe staat het eigenlijk met jullie challenge? Hoeveel van jullie zijn er ook mee begonnen (of deden misschien al mee?). Ik vind het erg leuk om te zien waar jullie happy van worden, dus deel vooral jouw account of hashtag waarmee ik jouw challenge kan volgen in de comments.
Om de nieuwe week en deze maandag goed te beginnen, vandaag een samenvatting van mijn 100happydays challenge tot nu toe: wat maakt mij happy?

– Lekker eten buiten de deur
– Mooi zonnig weer
– Met zonder jas naar buiten
– Nieuwe dingen leren en mezelf ontwikkelen
– Lieve ouders die altijd voor me klaar staan en het al-tijd leuk vinden om mij te zien
– Creatief bezig zijn
– Knuffelen met Pip
– Lopen door het prachtige Utrecht, mijn thuis
– Bezig zijn met mijn blog
– Zoveel Bloglovin volgers 
– Lieve (oud-)collega’s die eigenlijk ook gewoon hele goede vrienden zijn
– Verse bloemen in huis
– Realiseren dat zelfs op de niet-happy dagen er wel iets te lachen valt
Om deze week goed en vrolijk te beginnen vraag ik jullie om ook wat happy-momentjes te delen in de comments. Gewoon, omdat het best eens goed is om stil te staan bij de goede dingen in het leven, en omdat ik benieuwd ben naar wat jullie happy maakt. Dus: spread the happiness!

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 14 reacties

 1. Ik was eraan begonnen maar door een project van school schiet het er weleens bij in. Maar ik ga gewoon door want vind het wel fijn om stil te staan bij fe fijne dingen in het leven.

  Over gelukkig zijn gesproken; ik lig (heel slecht i know) nog in bed en het raam staat open en dat windje is super fijn! De vogeltjes fluiten, waar ik altijd een zwak voor heb. En het zonnetje verwarmt mijn benen.
  Dit voelt als zomer!!!

 2. Pebblyn

  Haha, ‘met zonder jas’, dat zei ik vroeger ook altijd :) En ik word gewoon al gelukkig als de zon schijnt en er een stralend blauwe hemel is (zoals nu dus, eigenlijk).

 3. Sophie

  Door Utrecht lopen, wat hou ik toch van die stad, daar zou ik ook happy van worden. Leuke challenge ook:) Ik werd vrolijk door: eergisteren uit eten te gaan met een vriendin en daarna lekker naar de bioscoop. Lekker genieten. Of gewoon op een bankje aan de waal met leuk gezelschap niks doen en bootjes kijken.

 4. Nanda

  Met zonder jas, bekende uitspraak, ik zei het vroeger ook haha. En dan werd ik altijd verbeterd maar ik was er van overtuigd dat de uitspraak klopte :p
  En wat een fijne punten, daar word ik ook allemaal wel blij van. En vrienden staan sowieso op een, niet leukers dan in het gezelschap van vrienden zijn.

 5. Een spontane avond met vrienden die gezellig langskomen, daar kan ik echt heel erg van genieten. Ik merk ook dat als je er op gaat letten er heel veel leuke happy momenten in een dag kunnen zitten :)

 6. yvonnedo

  Heel fijn om te lezen waar je happy van wordt :) Fijne tweede Paasdag.

 7. Kimberley R.

  Het is een leuke challenge, maar ik ken mezelf en 100 dagen ga ik dus nooit volhouden, haha. Ik vind het wel heerlijk positief! Waar ik happy van word is als het lekker weer is en ik rustig in het zonnetje kan zitten met mijn vriend.

 8. Linda

  Fijn lijstje! Ik wil hiermee beginnen zodra mijn afstudeerstage is afgelopen, want nu zijn veel van mijn dagen nogal eentonig ;-) Ik word in ieder geval wel heel vrolijk van jouw foto’s!

 9. blauwesokken

  Fijnnn die blije lijstjes! :-) Zeker goed om regelmatig stil te staan bij de dingen die je blij maken..!

 10. Susan

  Een leuk idee om ook nog eens te gaan doen. Waar ik blij van wordt: de lente, het wakker worden met op de achtergrond tjilpende vogels, de geur van lente, mijn zwarte pluizenbol Poekie, onverwachte uitstapjes, het helpen van toeristen en dan het liefs in een andere taal, echtepost, het samen zijn met familie en niet meer bijkomen van het lachen, Mooch uit de strip Mutts, het ontdekken van nieuwe winkeltjes, straatjes en koffietentjes, paardrijden in de bossen van Leersum, een glimlach van mijn buurjongetje van 8 maanden, otters en stokstaartjes, de knalgroene halsbandparkieten die in Amsterdam en Den Haag rondvliegen, goede gesprekken met lieve vrienden en vriendinnen, de film entouchable en het liedje “Happy”.

 11. Sanne

  Vind ik leuk!
  Mooie foto’s :) dat inspireert wel!
  Ik zag deze challenge inderdaad voorbij komen en ik hou wel van challenges. Maar ik twijfelde. Maar door jouw foto’s laat je zien dat het erg leuk is om mee te doen!

Geef een reactie