Lovely blog: Alyssaa.nl

Alyssa’s blog ontdekte ik een paar jaar geleden al. Vooral de mooie foto’s zorgden er voor dat ik bleef hangen, maar uiteindelijk ben ik haar een beetje uit het oog verloren. Ik geloof dat ze wat minder vaak updates had en voornamelijk in fotovorm.
Inmiddels heb ik Alyssa’s blog herontdekt en is het een soort persoonlijke lifestyle blog geworden. Nog steeds met die mooie foto’s, maar nu ook met receptjes, reisblogjes en kijk en lees tips. Dubbel zo leuk dus!
Inmiddels zit Alyssa’s blog weer in m’n blogroll, maar jullie moeten ook zeker even een kijkje nemen! Lees verder voor een kleine impressie, of klik gelijk door naar Alyssaa.nl.

Alyssa schrijft af en toe ook over schrijfwaren, nog steeds een van mijn zwakke punten..

In de recepten index vind je een heleboel lekkere recepten (met mooie foto’s!). Vooral de salades zien er erg lekker uit, en als saladeliefhebber moet ik die zeker eens proberen!

Ook heeft ze een paar mooie reizen gemaakt, waar ze weer hele mooie foto’s van heeft gemaakt.

Vooral het persoonlijke in combinatie van de prachtige foto’s vind ik erg leuk aan Alyssa’s blog. Zeker de moeite waard dus om even te bekijken!

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 14 reacties

 1. Pauline

  Super leuke blog! Ik ben haar nu ook gaan volgen.

  Liefs,
  Pauline

 2. Charile

  Wauw wat leuk! Ik ga gelijk even kijken, helemaal mijn ding :D

 3. Melissa

  Ziet er een leuke blog uit, trouwens de jouwe ook :)

  Als je zin hebt om meer bloggers te ontmoeten ben je welkom op “bloggerscafé” op Facebook. Het is geen reclame groep, echt bedoeld om bloggers te leren kennen, tips te geven en echt zoals een café gezellig te praten :)

 4. Nanda

  Ik volg haar niet, maar ken haar blog wel. Op een of andere manier bleef het bij mij ook niet echt hangen maar ik ga nog eens een kijkje nemen, want het klinkt wel veelbelovend!

Geef een reactie