Shoplog March/April

Op de vorige shoplog reageerden jullie enthousiast: jullie zouden best vaker shoplogs willen zien. Daarom verzamelde ik weer wat dingetjes die ik de afgelopen tijd kocht. Ik bezocht twee keer de Primark (in Zaandam en de nieuwe in Nijmegen), deed een bestelling bij Vero Moda en liep de boekhandel (die eindelijk weer open is!) in. 
Lees verder voor mijn shoplog. Niet overal staan de prijzen bij, ik heb de kaartjes al weggegooid en vind het eigenlijk ook niet zo belangrijk. Ga er maar vanuit dat het allemaal in een studentenbudget past.

Allereerst: boeken! Ik wilde me wat verdiepen in SEO en internetmarketing, omdat ik dit super interessant vind maar altijd maar wat doe. Vandaar deze Internetmarketing voor Dummies en SEO voor Dummies. Er staat veel info in, maar ik probeer toch elke dag even wat te lezen en aantekeningen te maken.
Daarnaast liep ik tegen Dieren Eten van Jonathan Safran Foer aan. Ik wilde al een tijdje aan dit boek beginnen, omdat ik het interessant vind om te weten wát ik eet en waar mijn eten vandaan komt (in dit geval doel ik met eten op vlees, want dit boek gaat met name over de vleesindustrie). Ik heb geen voornemen om vegetariër te worden, maar wil wel wat bewuster om gaan met mijn voedselconsumptie. Tot nu toe een erg interessant boek!

Bij MAC kocht ik een lippotlood bij mijn favoriete lipstick (ook van MAC, Lush Life). Ik ben dol op die lippenstift, maar hij loopt na een tijdje toch een beetje in de lijntjes.. Dit potlood moet dat voortaan voorkomen.
Daarnaast kocht ik deze leuke ringetjes van Accessorize. Het zijn eigenlijk van die ‘above knuckle’ ringen, maar ik kocht ze in maat L zodat ik ze als gewone ringen kan dragen. Ik ben dol op inimini subtiele sieraden, maar tegenwoordig is alles groot en ‘statement’ dit dat.. dus dan maar zo! ;-)

Bij de Primark in Zaandam liep ik tegen deze mooie hakken aan. Ik zocht al heel lang van dit soort open hakken, en deze waren slechts €15! Ik kocht in eerste instantie alleen de zwarte, maar nadat ik er zoveel complimentjes over had gekregen kocht ik later ook nog het blauwe paar in Nijmegen. Die zijn lekker fel en leken me leuk onder een jurkje deze zomer.

Bij Vero Moda bestelde ik dit prachtige jurkje. Ik ben dol op open/blote ruggen, ik vind dat een soort subtiele ‘sexiness’, en daarnaast vind ik kant ook erg mooi. Omdat ik altijd de vraag krijg hoe je dit nou draagt: met zo’n plakbh! Deze kocht ik ook bij de Primark voor €5, alleen ben ik vergeten om ‘m op de foto te zetten.

Bij mijn bestelling zat ook deze top. Een simpele, maar wel wat nettere top. Handig voor gelegenheden waar je net wat gekleder voor de dag moet komen (zoals diplomauitreikingen van vriendinnen, of de verjaardag van Oma ;-)). 

Bij de Primark in Nijmegen kocht ik nog deze gezichtsreiniger doekjes, een soort bloemenelastiek om over je knot heen te doen en een bh voor slechts €3! Hij heeft een hoog bruiloft gehalte maar voor die prijs kon ik ‘m eigenlijk niet laten liggen. Ik heb een moeilijke maat (smalle omtrek) die vrijwel nooit te vinden is, en Primark stopt z’n bh’s zo vol vulling dat ik de bh’s altijd oversla bij de Primark. Ik was dan ook verbaast toen ik deze vond: precies mijn maat, zonder vulling én afgeprijsd!

Ook van de Primark: fijne basic shirts (van stevige kwaliteit!), een wit blousje en een mintgroene top met lage armsgaten. Fijn voor in de zomer!

Daarnaast vond ik eindelijk een hoed! Ik was al een tijdje op zoek naar een mooie hoed, voor in de zomer om de zon uit mijn gezicht te houden. Ik kocht vorig jaar in Málaga een mooie flaphoed waar ik veel complimentjes over kreeg, maar deze was van een soort papier waardoor hij helemaal slap was. Deze is wat steviger en kocht ik bij V&D. Hier zie je ook gelijk de mintgroene top.
Op deze foto is m’n haar nog half nat en ongekamd van het douchen, en heb ik ook nog geen make-up op, maar dat is waarschijnlijk ook de setting waarin ik ‘m het meest ga dragen: in de zomer, als ik net uit de zee/het zwembad kom haha ;-)

En deze leukies vergat ik bijna: drie mini cactussen. Ik moet nog even leuke witte bloempotjes bij Ikea halen, maar tot die tijd vergezelt mijn knalroze nijlpaard ze.

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 32 reacties

 1. Smekkies

  Het witte Vero Moda jurkje staat je echt prachtig!
  De roze en cactus en het roze nijlpaard zijn echt eyecandy, super leuk!!

 2. elisewuyts

  Hoeden zijn in de zomer echt een must voor mij. Sinds ik 2 jaar geleden een keer was flauwgevallen door een hitteslag heb ik er in de zon altijd eentje bij me, ofwel een leuke, grote flaphoed ofwel een stoerder festivalhoedje. De jouwe is ook erg mooi!

 3. Karin

  Superleuke hakken! Ik vind dat het meteen superelegant wordt met zo’n bandje om je enkels. Ik heb laatst voor 9 euro (!) laarsjes gekocht bij de Primark en tot mijn verbazing lopen ze heerlijk, dus ik denk dat ik de pumps ook ga proberen :) De hoed is ook leuk, ik verbrand altijd op m’n hoofd in m’n scheiding en zonnebrand in m’n haar vind ik zó vies, dus een hoed lijkt me de ideale oplossing :)

 4. Lauriëtte

  Leuke spulletjes! Vind vooral de kleine ringetjes en het witte jurkje erg leuk!

 5. Anne-Fleur

  Leuk! Ben benieuwd wat je van Dieren Eten vindt als je ‘m uit hebt. Ik vond het echt een goed boek. Fijne manier van schrijven ook.
  Oh die ringen wat mooi! Ik ben ook meer van de subtiele ringen, heb zelf een (vind ik ;)) hele mooie via etsy, misschien vind je dat ook wel wat:.. oh nee weet gewoon niet meer hoe die shop heette.. maar via etsy kun je echt de allermooiste subtiele ringen vinden :)

 6. Lobke

  Erg leuke spulletjes dat je hebt gescoord! De witte jurk staat je prachtig! Liefs,

 7. Suzanne

  Wat een leuke aankoopjes, dat jurkje van vero moda is super!

 8. Kimberley R.

  Wow, dat witte jurkje is echt heel erg gaaf! En de lichte bh die je hebt gekocht is erg mooi. Ook dat kleine gouden ringetje is leuk! Ik ben enthousiast :)

 9. Gea W

  Hele leuke aankopen. Vooral de schoenen zijn erg leuk, ik heb zelf hier van de rode variant en dan met een dikkere hak .

 10. Jessica

  Wat een super leuke aankopen! Dat jurkje is erg leuk! En aaaah die cactusjes <3 daar heb ik een zwak voor haha

 11. Oeeh ben wel jaloers op je pretty aankoopjes!! vooral je jurkje vind ik erg mooi. Schoenen ook prachtig maar helaas ga ik niet naar primark omdat ik helemaal gek wordt daar.. anders zou ik ze zeker kopen!

  Liefs

 12. FOOD by Dila

  Die ringen zijn supercute! En toevallig heb ik dat SEO boekje ook net gelezen (ik leende ‘m alleen wel bij de bieb.. ;)).

 13. Noesjn L

  Die cactussen zijn super! Ik moet stoppen met er te kopen want ik heb er al een tiental… ook mooie basics heb je gekocht voor tijdens de zomer :)

 14. Tineke

  Wauw, dat jurkje is prachtig! Hele leuke aankopen meid!
  Liefs

 15. Irene

  Hele leuke shoplog! En ik ben het helemaal met je eens dat het wel weer wat minder mag met de statement sieraden. Gelukkig heeft de H&M op het moment ook hele subtiele kettinkjes :).

 16. Linda

  Wat een leuke spullen! Dat jurkje is heel leuk! Ik zoek ook echt nog zulke hakken, ik baal dat ik die laatst niet tegenkwam bij de Primark!

 17. cheyenne

  leuke spulletjes! dat jurkje is inderdaad prachtig, en die ringen zijn ook onwijs leuk :) hmm, winkelkriebels!
  xo, cheyenne

 18. Lisa

  Hele leuke aankoopjes! Vooral je kanten jurkje en de flappy hoed vind ik mooi :)

 19. Apollonia

  Dit vind ik heel leuk om te lezen! Waar heb je dat Vero Moda jurkje besteld?
  Liefs

 20. blauwesokken

  Hele leuke shoplog! Erg mooie hakken, vooral de blauwe kleur is lekker knal! De cactussen vind ik het allerleukst :-)

 21. Marije

  Deze week heb ik ook een wit jurkje gekocht met kant en een openrug (lijkt wel wat op dit jurkje), maar ik twijfel of ik zo’n wit jurkje gewoon overdag in de zomer kan dragen.. wat denk jij?

  1. Wanneer wilde je het dan gaan dragen? Ik draag de jurkjes gewoon wanneer het weer het toe laat. Als ik geen vestje/spijkerjasje draag, zorg ik wel dat ik een speciale bh heb zodat je geen bandjes op de rug ziet :-)

Geef een reactie