TGIF: welcome to the weekend! #3

Wat gaan de weken opeens snel: het weekend staat alweer voor de deur! Ook deze week deel ik weer leuke tips en links, en wat achter de schermen nieuwtjes. Mocht je zelf nog een leuke suggestie hebben, dan hoor ik het graag in de comments!


Behind the scenes

De nieuwe layout komt steeds dichterbij.. aah! Ik weet dat het vervelend is om dit steeds te zeggen zonder resultaat te tonen haha, maar helaas kan ik nog geen precieze datum geven. Wel is mijn blog inmiddels overgezet (900 artikelen en ruim 14,000 reacties, wow!), maar nu volgt nog een leuke klus: alle artikelen opnieuw taggen en indelen in categorieën..

Het duurt dus nog even, maar geloof me: ook ik zie het liever vandaag dan morgen gebeuren dus zodra hij af is komt hij online!

Daarnaast vind ik het streven van 5 posts per week online erg fijn! Binnenkort wil ik ook wat langere artikelen gaan plaatsen (met een afwisseling van kortere artikelen hoor). Denk aan interviews of misschien zelfs columns? Ik volg nu een cursus Journalistiek Schrijven, wat ontzettend leuk en leerzaam is, en de kennis die ik daar op doe wil ik graag terug laten zien in mijn blog!

Freebie

In de comments van de TGIF van vorige week tipte Silverwalls mij deze leuke printable: prachtige prints om je eigen to go cups mee te customizen. To go cups zijn o.a. bij Xenos te koop, maar als je een bekende koffieketen binnenstapt en lief vraagt of je een beker mag hebben krijg je er vast ook een mee. Vervolgens maak je hem met deze gratis printable van asubtlerevelry.com helemaal lente-proof!
Quote + font

Het font van deze week is Arsenale White, ontworpen door Zetafonts. Klik hier om het font gratis te downloaden. Het speelse font moet het handschrift van een kind voorstellen, en daardoor is het een uitermate geschikt handschrift voor vrolijke, speelse creaties.
Favorite blogposts
– Geweldige (en leuk geschreven) tips van Silverwalls voor ‘Beating a bad day

– De Londen hotspots van Jolien
– Dit mooie stukje van Joanne over haar vrijwilligerswerk in een berjaardentehuis
– Interessant stuk op theeverygirl.com: ‘The difference between dreaming and doing’

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 15 reacties

 1. Linda

  Leuk weer! Ik ben heeel erg benieuwd naar je nieuwe lay-out en alles! Ga je naar WordPress?

 2. Anniek

  Ah, ik word zo benieuwd naar je nieuwe lay-out! Ook heel erg leuk zo’n stukje met allerlei tips voor andere blogposts en leuke dingen :) Ook gaaf dat je een cursus journalistiek doet, dat zou ik zelf misschien wel willen studeren! Het lijkt me in ieder geval heel erg leuk, en ook nuttig voor je blog inderdaad!

 3. Marloes

  Ben erg benieuwd naar je nieuwe lay-out zeg! Ik vind deze TGIF artikelen ook echt heel leuk!

 4. Daniëlle

  Ik ben benieuwd naar je nieuwe lay-out! Die printables zijn trouwens erg tof :)

 5. Danielle

  Helemaal leuk! Maar lieffie, je moet wel even zorgen dat als we op linkjes klikken, deze openen in een nieuw tabblad, anders zijn we weg van je blog… en dat is zonde/irritant/etc ;-)

 6. Ik ben erg benieuwd naar de nieuwe layout.. En wat een gaaf lettertype, waar vindt je ze allemaal? En ik vindt deze nieuwe TGIF artikelen echt heeeel erg leuk.
  Xoxo chy

 7. Joanne

  Hé wat lief! Bedankt voor het compliment :)
  Ik ben ook erg benieuwd naar je nieuwe lay-out. Wilde trouwens even zeggen dat ik je blogposts met tips altijd heeeel fijn vind. Ik haal er altijd wel iets uit dat tof is. Merci!

 8. Iris

  Erg leuk! Wow, dat lijkt me inderdaad een hele klus al die artikelen opnieuw taggen en categoriseren. Maar ik ben benieuwd naar het eindresultaat!

Geef een reactie