TGIF: welcome to the weekend! #4

Het weekend staat weer voor de deur! Het weer werkt niet echt mee, maar gelukkig heb ik wat leuke links en tips voor jullie verzameld. Kun je lekker vanaf de bank doorklikken en veel inspiratie opdoen!
Daarnaast kun je bij ‘behind the scenes’ lezen over de boekpresentatie waar ik afgelopen week aanwezig was, en heb ik weer een mooi lettertype voor jullie gevonden. Oh, en vergeet niet: a.s. zondag is het Moederdag! Gelukkig heb ik óók daar iets voor gevonden.. ;-)

Behind the scenes

Gisteren was ik samen met Maura bij de boeklancering van ‘Goed Zoet‘, een kookboek door Nanne Hogeland. Dit boek staat vol bakrecepten, zonder suiker en veel recepten zelfs ook vegan en glutenvrij. Erg handig, vooral omdat het boek heel helder en laagdrempelig is geschreven. Later meer over dit boek, je ziet hem natuurlijk terug in een kookboek review. 
De lancering was in Utrecht, in de conceptstore van Koof, waar je ook heerlijke salades kan eten. Het was een open inloop, waarbij zowel de uitgever, de schrijfster en de fotografe aanwezig waren. Hartstikke leuk, daardoor konden we ook veel vragen stellen (‘hoe lang doe je over het maken van een kookboek?’ ‘wat doe je met de gerechten die je maakt voor de foto’s?’ etc.). Later meer hierover dus, en ik kan alvast verklappen dat ik een exemplaar mag verloten onder mijn lezers!

Freebie

Aanstaande zondag is het weer moederdag. En wat is er nou leuker dan een homemade baksel als blijk van waardering? Met deze printables van Hostess with the Mostess pak je alles extra mooi in.

Quote + font


Het gratis lettertype van deze week is Alley Cat, een schreeuwerig en edgy lettertype. De quote vond ik er goed bij passen, omdat hij er goed uit knalt. Het lettertype is hier gratis te downloaden.

Favorite blogposts
– De post van Linda over Kernkwaliteiten. Heb dit jaren terug ook eens bij mezelf gedaan, dit is zo leerzaam en interessant om over na te denken. Linda beschrijft het ook nog eens heel duidelijk, aanrader!
– De Warschau hotspots van Nicole. Ik ben dol op hotspot artikelen, en Warschau ken ik eigenlijk nog helemaal niet. Verrassend leuk!
– De Before & After van Andrea’s tuin. Te gek dat ze van zo’n oerwoud zo’n prachtige tuin vol moestuintjes heeft weten te maken. I want!
– De post over Marrakech vol prachtige foto’s van Marij. Na deze foto’s gezien te hebben wil je ook naar Marrakech!

Fijn weekend! Mocht je nog leuke links of suggesties hebben die de volgende TGIF niet mogen ontbreken, laat je dan horen in de comments of stuur een mail. Tot volgende week!

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 8 reacties

 1. Linda

  Aah wat lief dat ik tussen de links sta! Bedankt voor het complimentje :-) :-)

 2. Ja! Naar zo’n printable was ik aan het zoeken! Ik ga de moederdagtaart van Laura’s Bakery maken, dan doe ik mooi zo’n tekstje erbij en hoppa.

 3. Lauriëtte

  Ik vind vooral de linkjes die je naar andere artikelen plaatst heel erg leuk! Op die manier kom je toch weer nieuwe blogs tegen!

 4. Nanda

  Wat een fijne inspiratie :) Ik heb dit weekend weinig spannends in de planning staan dus dit komt mooi van pas!

 5. My Attic

  Bedankt voor het noemen van mijn Marrakech post!! Inspirerende blog heb je!

Geef een reactie