TGIF: welcome to the weekend! #7

TGIF… weekend! En met een beetje geluk is jouw weekend gisteren al begonnen, met Hemelvaart. Een extra lang weekend, waar ook het zonnetje weer wat gaat schijnen.. heerlijk! Ik ben ook eindelijk weer een weekend vrij, waar ik goed gebruik van ga maken. Verschillende foodfestivals af, een bezoekje naar het vertrouwde Nijmegen en alvast een klein beetje mijn verjaardag vieren..
Maar het allerbelangrijkste dit weekend is misschien wel mijn nieuwe layout! Ja, je leest het goed: eindelijk is het zo ver! Morgen komt de nieuwe layout online. Hij is zo goed als af (ik dek me alvast in voor kleine foutjes en dode links die jullie vast en zeker gaan tegen komen), en ik kan niet meer wachten! Na de jump laat ik alvast mijn nieuwe rooster zien, dan nog een nachtje slapen.. spannend!

Behind the scenes

Afgelopen week ben ik bezig geweest met de laatste puntjes van de layout. Omdat ik overstap naar een nieuw medium (wordpress) zullen sommige artikels straks een beetje scheef weergegeven worden (gekke of juist ontbrekende enters etc). Hier zal ik gaandeweg nog wat aan veranderen, maar voorlopig vind ik het wel goed zo.

Er stond voor deze week een heel leuk persevent in de planning, maar de regen gooide helaas roet in het eten. Wel kwamen er wat pakketjes binnen, de leuke perks of being a blogger. Onder andere een voucher voor een vliegticket via geniusflight.com, wat als geroepen komt! Deze site zoekt je bestemming en vlucht bij je budget: waar kan je deze zomer nog naartoe vliegen voor maximaal €150? Geniusflight zoekt het voor je uit, en zo zit je opeens in Marrakech in plaats van Parijs.
Later meer hierover, want ik ben fan! De site is onderdeel van Skyscanner, waar ik eigenlijk altijd mijn vluchten boek. Daar kon je al zoeken op bestemming (zonder datum), maar nu kun je dus puur op budget zoeken. Ideaal als je veel tijd hebt, maar niet zoveel geld.
En dan, zoals beloofd.. het logo! Het logo is net zoals mijn visitekaartjes ontworpen door Anouck, met een foto gemaakt door Mariët. Deze vind je straks rechtsbovenaan de sidebar, waar nu de foto staat. Zoals je ziet is er niet heel veel veranderd, en dat is in lijn met mijn nieuwe layout: de look en stijl zijn hetzelfde gebleven, alleen net even wat mooier en strakker. Ik ben heel erg benieuwd wat jullie er van vinden!
Freebie
Hoe leuk zijn deze bloemige kaartjes waarmee je je vrienden uitnodigt om samen een koffie/ijsje/cocktail te pakken? Zoals ik al eerder zei, ik ben dol op kaartjes. En zeg nou zelf, zo’n kaartje is toch veel leuker dan een appje? Ze zijn gratis te downloaden via Eat Drink Chic.
 
Quote + font
 
Favorite blogposts
– de aardbei shortcake koekjes van Shifra. Looks damn good!

– de super leuke bloem letter DIY van Zoë. Dit wil ik ook doen!

– de enige plog die ik leuk vind tot nu toe: de plog van Bunny von D
– de groene hotspots in Amsterdam van de Groene Meisjes

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 11 reacties

 1. Lauriëtte

  Wat is die site handig zeg! We hadden laatst zo’n situatie dat we een weekendje weg wilde maar alle tickets zo ontzettend duur waren. Handig als je dan gewoon een budget kan instellen en op basis daarvan je locatie kan kiezen!

 2. Laura

  Ik ben echt superbenieuwd naar je nieuwe lay-out. Je nieuwe logo ziet er al tof uit! Succes met de overstap.

 3. Evi

  Ik ben heel erg benieuwd naar de nieuwe lay-out! En die vliegticket site is even heel praktisch voor mij! Ga ik meteen even een kijkje nemen.

 4. Zoë

  Heel erg benieuwd naar de nieuwe layout! :) WordPress is fijn om mee te werken vind ik, al heb ik toch ook moeten wennen aan het hele nieuwe systeem!
  En bedankt voor de link naar mijn blogpost! :) Zo gemakkelijk te maken, dus zeker doen ;)

 5. Dina

  Joepie, bijna weekend (ik moet vanavond nog een paar uurtjes werken)! Ik ben heel erg benieuwd naar de nieuwe lay-out!

 6. Josianne

  Ik ben zooo benieuwd naar de nieuwe layout! Ik kan niet wachten tot ‘ie online komt. De preview ziet er in ieder geval al goed uit :)

 7. Maura - YLT

  Ik kan echt niet wachten op je nieuwe site! Ben zo benieuwd, alhoewel ik natuurlijk al wat sneak peeks gezien heb… Leuk! Enne handig die site, ik zag het al op tv voorbijkomen.

 8. Kimberley R.

  Ik ben benieuwd naar je nieuwe lay-out! Je logo is heel erg leuk. Wat een leuke foto heb je ervoor gekozen. Super!

 9. Marion

  Ben heel erg benieuwd! Logo is in ieder geval prachtig!

Geef een reactie