Uit de oude doos

De afgelopen dagen was ik bezig met het herindelen van al mijn artikelen in nieuwe categorieën, voor de nieuwe layout. Ik blog al bijna 4 jaar, en in al die tijd heb ik al bijna 1000 artikelen gepubliceerd. Sommige artikelen zijn kwalitatief niet om over naar huis te schrijven en zou ik stiekem liever willen verwijderen, maar er zitten ook een paar artikelen tussen waar ik best trots op ben. Gelukkig is de kwaliteit de laatste jaren alleen maar omhoog gegaan ;-)
Met de nieuwe layout is het straks veel makkelijker om oude artikelen terug te vinden door middel van index- en overzichtspagina’s. Maar het leek me leuk om alvast zelf een paar artikelen uit de oude doos naar boven te halen. Het afgelopen jaar zijn er zoveel nieuwe lezers bij gekomen, grote kans dus dat velen van jullie deze artikelen nog niet (allemaal) kennen. En als je wel al volger vanaf het eerste uur bent, dan ben ik daar eigenlijk ook heel benieuwd naar! Hoeveel artikelen (her)ken je?

Recept voor pizza van Turks brood – Dit is zo lekker, en helemaal niet zo lastig om te maken. Dit artikel is alweer 1,5 jaar oud. Tegenwoordig eet ik het niet meer zo vaak, omdat ik niet meer dichtbij een Turkse bakker woon. Toch maar weer eens doen!
Analoge camera collectie – Samen met mijn vader heb ik een mooie collectie van analoge camera’s, die ik in 2011 liet zien in een artikel.
De typemachine van mijn Opa – Een paar jaar geleden vond ik de oude typemachine van mijn opa op zolder. Ik hield er een hele fotoshoot mee in de tuin, samen met mijn picknickkleed van H&M en analoge camera’s. Ik was zo trots op deze hippie vintage foto’s ;-)!
Travel tips – Dit artikel is alweer bijna 2 jaar oud, maar bevat nog steeds leuke en handige reistips. Al vind ik ‘m nu wel een beetje irritant lezen, met die dikgedrukte letters. Dat zal ik binnenkort eens aanpassen, haha.
BYO – Het artikel over de trend ‘bring your own’, vooral handig als je in Utrecht woont want het staat vol leuke adresjes!
Kittenupdates – Aah, de kittenupdates! Eind 2012 hadden wij een nestjes Maine Coons, en plaatste ik wekelijks een update vol foto’s en filmpjes. Elke zondag stegen mijn bezoekersaantallen omhoog, iedereen kwam op de kittenupdates af. Wat waren ze schattig he?
Slaapkamer – En een hele oude, uit 2010: mijn tijdelijke slaapkamertje. Ik ben zo benieuwd of er nog lezers zijn die dit artikel ‘live’ hebben meegemaakt! Wel even laten weten in de comments hoor!

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 21 reacties

 1. Maaike

  Alleen de laatste heb ik niet live mee gemaakt. Maar de rest wel!

 2. Anniek

  Wat maak je toch een mooie foto’s, echt prachtig! Ik volg je nog niet zo heel erg lang, dus ik herken ze niet, maar ik word nu wel benieuwd naar de artikelen :) Die turkse pizza lijkt me erg lekker!

 3. Tessa

  oh my god die foto van jullie kittens! Wat een schatjes :D

 4. Lauriëtte

  Wat leuk! Ik heb geen van de blogposts live meegemaakt haha. Vind de laatste erg tof, leuk zo’n poortje! :D

 5. Leuk om terug te lezen zeg!! De foto van de typemachine kan ik mij nog goed herinneren, zo’n leuke foto :D

 6. acupofpaper

  Ah super leuk om terug te zien. Die typemachine is echt heeeeeel gaaf :o. ! :)

 7. Lisa

  Die kittenupdates kan ik me nog goed herinneren! En die laatste foto van je kamer komt me ook bekend voor, al denk ik niet dat ik je toen al volgde. Misschien heb je die foto later nog eens voor een blogpost gebruikt? Want die over je analoge camera’s kan ik me weer niet herinneren. Misschien volgde ik je eerst wel en toen niet en toen weer wel, ik weet het niet meer. Maar in ieder geval al een hele tijd dus, haha.

 8. Sophie

  Ik ken deze artikelen allemaal nog niet! Leuk om te zien:)

 9. Sylvia

  Owjaah, de kitten updates en het recept voor pizza van Turks brood kan ik me nog goed herinneren :) Hoe gaat het met de kittens eigenlijk? Hebben ze het goed naar hun zin bij hun baasjes? :)

  1. Marlous H

   Volgens mij goed! 2 kittens zijn naar een collega van mijn vader gegaan, daar krijgen we af en toe nog eens foto’s van en die worden goed verwend ;-)

 10. Marlies

  Ik volg je lang genoeg blijkt maar weer ;-) Ken zelfs je laatste artikel. In die kamer heb je ook die foto gemaakt dat je achterom zit op je bed toch?

 11. sannewierda

  Wat leuk om te zien! Ik was laatst ook aan het graven in mijn eigen archief. :-)

 12. Mirthe

  Jaaa ik was erbij in 2010 haha :) Weet ook je Travel tips nog goed!

 13. Linda

  Aaah de kittenupdates herinner ik me nog goed, wat waren die kittens schattig!

Geef een reactie